Detox Aloe Vera

179,00

Detox Aloe Vera udrensningskur.

 

Føler du dig konstant oppustet, forstoppet og fuld af luft? Måden din mave, fordøjelseskanal og tarm fungerer på kan have indflydelse på dit fordøjelsessystem, din energi, vægt, hud og hele dit velbefindende. Aloe Vera Formula udrensningskur indeholder fibre, næringsstoffer og probiotika, der kan bekæmpe betændelse, forstoppelse og en langsom fordøjelse.

Tarmrensningsprodukter er også kendt for at forbedre bakteriebalancen i din krop, hvilket kan hjælpe med at forbedre dit immunforsvar så din krop bedre kan bekæmpe virus. Ingredienserne brugt i tarmrensningsprogrammer er specielt sammensat for at kunne rense tarmene og andre organer. De virker ved at nedbryde de affaldsstoffer som har hobet sig op i tarmen over længere tid.

 

 • 7-14 dags udrensningskur
 • Kan hjælpe med vægttab på forstoppelse, luft og oppustethed
 • Indeholder fibre, næringsstoffer, mineraler og vitaminer
 • Hjælper med at forbedre fordøjelsens sundhed
 • Et supplement der er nemt at tage

 

At leve med et fordøjelsesproblem kan være ubehageligt og stressende. Vores intensive tarmrens-piller er blevet udviklet specielt til at hjælpe dig af med dine symptomer og til at rense din tarm, så den kan fungere mere normalt.

  

 Aloe Vera udrensningskur

 

Er Aloe Vera Formula Udrensningskur noget for mig? 

 

Hvis du ofte lider af forstoppelse, oppustethed, træthed eller ubehag, kan det være på, at din tarm har brug for en udrensning. Det er ikke underligt at vores fordøjelsessystem har brug for en rensning eller detox. Vores tarmsystem udsættes for et massivt pres med alle de giftstoffer og forarbejdet fødevarer, som vores krop udsættes for hverdag. Presset kommer ikke alene gennem den mad vi indtager, men også miljø og daglig forurening, som vi lever under og er omkring os. Derfor er det vigtigt at tage sig godt af vores tarmsystem, og hjælpe en sund udrensning lidt på vej. Aloe Vera Formula Udrensningskur kan ikke alene fjerne giftstoffer, men er også sund, og giver en mere effektiv optagelse af vitaminer og mineraler.

 

 

Fordele ved Udrensningskur/Detox

 

Tarmsystemets vigtigste funktion er at optage og udskille næringsstoffer til kroppen, og et tarmsystem fyldt med gift- og affalds­stoffer er naturligvis ikke sundt for kroppen.
Ved at være på en Udrensningskur bli­ver tarmene både sundere og bedre til at optage de vigtige næringsstoffer.

Tarmrens er en måde at udrense tarmene og hele fordøjelsessystemet på. Mange udrensningskurer fjerner også de gode bakterier fra dit system, hvilket kan resultere i betændelse og problemer med fordøjelsen, fra Udrensningskur / Detox body-stuff.dk  er fremstillet til at revitalisere dit tarmsystem. Tarmrens er også kendt for at kunne hjælpe dig med vægttab, når blokaden, der har været årsagen til, at du føler dig oppustet, er blevet fjernet, kan du opdage en reduktion af din maves størrelse. Du har måske hørt om nogle, der har fået fortaget en tarmskylning, hvor vand bliver ført ind i tarmen via et rør for at rense den. Denne indtrængende procedure kan være en pinlig affære, men denne pille er det ikke længere grænseoverskridende at få renset tarmene. 

 

Forskningsstudier tyder på, at kortvarige udrensningskure, ud over vægttabet, også på længere sigt kan være en fordel i forbindelse med ældning og sygdomme, bl.a. med reduce­ret risiko for at få Alzheimers, hjerte-kar-sygdomme, diabetes og kræft.

 

Fordele ved at bruge en Udrensningskur / Detox for din krop

 

Rens kroppen for giftstoffer ved hjælp af en udrensningskur/detox.
Konstant udsættelse for frie radikaler og giftstoffer (metabolisk affald, miljøforurenende stoffer, medicin, pesticider, tungmetaller, konserveringsmidler osv.) skader vores humør, adfærd, kroppens forsvar og fører til en lang række sygdomme, herunder kræft. De er gemt i fedtceller i hele kroppen, og ofte fanget der, i mange år.Forebyg sygdom ved hjælp af en udrensningskur/detox.
Giftstoffer overmander kroppens immunsystem og kan derfor være skyld i mange kræftformer, infektioner, nervesystemet, hjerteproblemer bare for at nævne et par stykker. Vores kroppe har indbyggede udrensningssystemer til at modstå disse farer. Organer såsom lever, nyrer, fordøjelsessystemet og huden skiller kroppen af med disse skadelige stoffer, men de er konstant overbelastet. Detox hjælper vores krop med den naturlige udrensning proces.

 

Styrk dit immunforsvar med en udrensningskur/detox.
Svagt immunforsvar gør os mere sårbare over for virus og infektioner. Efterhånden som vi bliver ældre, vil antallet af hvide blodlegemer, der angriber infektioner i vores kroppe, automatisk falde. Regelmæssig udrensning hjælper med at øge vores immunitet og stå imod forkølelse og influenza. Det er især vigtigt for mænd, der ifølge en nylig undersøgelse i tidsskriftet ʻImmunity and Agingʼ siger at mænds immunforsvar ældes hurtigere end kvinders.

Tab dig ved hjælp af en udrensningskur/detox.
Giftstoffer påvirker kroppens stofskifte, bremser vores fedtforbrændings motor og fører til vægtøgning. Detox skyller ud i giftlageret i fedtcellerne og genoplader stofskiftet.

 

Bekæmp ældningmed en udrensningskur/detox.
Detox eliminerer frie radikaler og tungmetaller fra kroppen, der bidrager til for tidlig aldring. Det forbedrer optagelsen af vitale næringsstoffer, antioxidanter og vitaminer, som til gengæld bidrager til at bekæmpe oxidativ stress, reducere rynker og hjælper dig med at se yngre ud.

Energi Boost via en udrensningskur/detox.
Ved at indarbejde de rigtige fødevarer i din kost, der fylder kroppen med vigtige mineraler og enzymer, der er centrale for en ordentlig cellulær funktion, giver detox et kraftigt energi løft. Folk har tendens til at være mere energiske og sove bedre efter detox.


Øg hudens skønhed med en udrensningskur/detox.
Dårlig ernæring og miljømæssig gift har unægtelig en dårlig indvirkning på huden. Forskønnende sund kost er afgørende for strålende hud. Detoxing renser dit blod og eliminerer gift og ødelæggende frie radikaler. Ved at udrense dit system kan det resultere i en klar og strålende hud. 

 

Forbedre den mentale og følelsesmæssige balance via en udrensningskur/detox.
Når kroppens systemer er i ubalance, påvirker det vores følelsesmæssige og mentale velbefindende.
Vedrørende mind-body-forbindelsen, når kroppen føles lettere og sundere, bliver vores hjerne også mere aktiv. Vores kreativitet, mentale fokus og følelsesmæssige trivsel bliver forbedret.

 

 

Detox  

 

Sæt kroppen på værksted med en Udrensningskur/Detox

 

Udrensningskur af kroppen kaldes også detox og er en behandlingstilgang, der anvendes inden for alternativ medicin.

Fortalere for udrensning mener, at en udrensningskur kan hjælpe kroppen til, at komme af med ophobede, farlige giftstoffer – de såkaldte toxiner.

Toxiner har, ifølge den alternative medicin, en negativ effekt kroppens overordnede tilstand og dermed på menneskets generelle velvære. Toxiner er omdrejningspunktet i udrensning og udrensningskure.

 

Normale tegn på at din krop kan have brug for en Udrensningskur/Detox

 

 • Du føler dig træt og udmattet hele tiden
 • Når du vågner er du meget træt og kan ikke komme igang
 • Du har problemer med at sove og har urolige nætter
 • Du har svært ved at koncentrere dig
 • Hvis der er sygdom i luften bliver du ofte ramt

 

De mange fordele du kan opnå fra en Udrensningskur/Detox

 

 • Nyt højt energi niveau og vitalitet
 • Forbedret effektiv fordøjelse
 • Bedre udholdenhed
 • Klar og forbedret tankegang
 • Overordnet følelse af forbedret velvære
 • Strålende klar og glødende kulør og mindre beskadiget hud

 

 

God ide at starte sin slankekur med en Udrensningskur/Detox.

 

 

Sådan skal du tage Detox

Tag 1-kapsel 3 gang om dagen, gerne ca 15-30 min før et måltid med vand

 

Active Ingredients

Per Capsule

page1image863040912

% RI*

Psyllium Husk

150mg

-

Calcium Carbonate 100mg providing Calcium

36mg

4.5%

Cranberry Extract 36:1 56mg providing

2016mg

-

Inulin powder

50mg

-

Konjac Glucomannan

25mg

-

Ascorbic Acid 20mg providing Vitamin C

19mg

24%

Aloe Vera extract 200:1 5mg providing

1000mg

-

Anise Seed Extract 4:1 5mg providing

20mg

-

Fennel Seed Extract 24:1 5mg providing

120mg

-

Rhubarb root extract 4:1 5mg providing

20mg

-

Liquorice Root Extract (20% Glycyrrhizic Acid) 10:1 5mg providing

50mg

-

Buckthorn Extract 5:1 5mg providing

25mg

-

Gentian Root Extract 4:1 extract 5mg providing

20mg

-

Lactobacillus Acidophilus 10 billion CFU/g

5mg

-

 

 

07/02/2015

Har bruge disse piller i 1 uge nu og har fået det fantastisk i min krop, tabt mig 3 kg på den 1. uge, kan godt mærke at min krop havde brug for en detox, min hud er blivet meget pænere og se på nu, og min mave er blivet flad og se på igen

24/02/2019

Har langt om længe fået styr på min mave efter mange års bøvl og læge besøg. Takke være Aloe vera Detox. Mange tak body stuff for super rådgivning

Tilføj anmeldelse: