-10%
3 anmeldelser
179,00
199,00
Du sparer: 20,00
0 anmeldelser
219,00
0 anmeldelser
218,00
0 anmeldelser
229,00
0 anmeldelser
179,00
0 anmeldelser
219,00
0 anmeldelser
213,00
0 anmeldelser
169,00
0 anmeldelser
115,00
0 anmeldelser
199,00
0 anmeldelser
215,00
2 anmeldelser
179,00
0 anmeldelser
178,00
0 anmeldelser
239,00

Udrensningskure - Effektive udrensningskur og detox kur

Udrensningskur / Detox

Her kan du finde effektive udrensningskure og detox produkter

En udrensningskur kan være en god måde at booste dit fordøjelsessystem, samtidig med at rense din krop for toksiner som har hobet sig op over længere tid. Udrensningskure gør din krop mere modtagelig overfor optagelsen af vitaminer, mineraler og næringsstoffer fra den mad du spiser.  

 


detox

 

 

Tegn på din krop kan have brug for en Udrensningskur.

 

 • Du føler dig træt og udmattet hele tiden
 • Når du vågner er du meget træt og kan ikke komme igang
 • Du har problemer med at sove og har urolige nætter
 • Du har svært ved at koncentrere dig
 • Hvis der er sygdom i luften bliver du ofte ramt

 

 

Hvad får man ud af at udrensningskur ?


Jeg syntes det giver en skøn fornemmelse i kroppen, og vil sammenligne det med at få gjort hovedrengøring derhjemme. Jeg mærker at det giver mig mere energi, pænere hud, en sund tarm og så føles det rigtig godt rent mentalt.

 

Boost din slankekur med en udrensningskur


Mange bruger Udrensningskure som et boost til til at tabe sig. Alene det at du ikke får sukker og junk i en uge, gør at der ryger et par kilo. Der vil også smutte et par kilo i ren væske. Så det er ikke fordi du vil tabe 5 kilo fedt, men du vil tabe dig nogle bikini kilo.

 

Er der bivirkninger ved udrensningskur ?


Der kan godt kommer bivirkninger såsom, hovedpine, ubehag, bumser, humørsvingninger, luft i maven, anderledes toiletbesøg, alt sammen afhængig hvilken Udrensningskur du vælger.
De gode bivirkninger ved en udrensningskur er at man får lyst til at rense ud overalt   At få rydet op i klædeskabet og smidt alt det tøj ud vi ikke bruger. Rydde op i køkkenskabe, ud med den mad der sviner kroppen til, og gør plads til nye glade og sunde råvarer.

 

Fordele ved Udrensningskur / Detox

 

Udrensningskure til brug i hjemmet er lavet til dem som ønsker at leve sundere og dem som ønsker at begynde at tabe sig. En udrensningskur kan være en god måde at booste dit fordøjelsessystem, samtidig med at rense din krop for toksiner som har hobet sig op over længere tid. Udrensningskure gør din krop mere modtagelig overfor optagelsen af vitaminer, mineraler og næringsstoffer fra den mad du spiser.  

 

En udrensningskur kan hjælpe dig med at skabe balance i kroppen igen. Som sagt så er vores krop fantastisk, selvom vi alle er forskellige udenpå ligner vi hinanden rimelig meget indvendigt. I dagens Danmark er det stort set umuligt at leve uden at blive udsat for forurening af en eller anden art. Selvom man går op i at ens madvarer er økologiske, man bruger miljøvenlige midler og lever sundt kan man ikke undgå det helt. Den luft vi indånder er forurenet og så er der mange kemikalier i alle de ting vi bruger. Kroppen er en fabelagtig maskine der kan de fleste ting selv, såsom udrensning af kroppen så de affaldsstoffer som er i vores krop bliver udskilt. Engang i mellem har vi samlet så mange giftstoffer i kroppen at leveren ikke kan følge med.

Hvis man har for mange giftstoffer i kroppen kan det skabe allergi, træthed, tarmproblemer eller overvægt. Det er derfor en udrensningskur en god idé, da du på denne måde hjælper leveren og kroppen på rette vej igen. Der findes flere måder at lave en udrensning af kroppen på, man kan bl.a. faste, streng diæt der består af frugt, grønsager og vand, fodspa beregnet til en udrensningskur eller man kan anvende kosttilskud beregnet til udrensning. Det anbefales at undersøge de forskellige muligheder der er så du finder den løsning der passer bedst til dig og så du kan købe en god udrensningskur.

 

Mange mennesker lever med forstoppelse, tynd mave, luft i maven og oppustethed, hvilket kan være resultater af den forfinede mad, vi indtager, og som kroppen ikke kan fordøje ordentlig. Det kan have en enorm effekt på, hvordan vores tarme fungerer, vores vægt og hvordan vi har det til dagligt. Vores  systemet kan ikke absorber de nødvendige næringsstoffer. De kan også hjælpe med at hele betændelse i mave- og tarmsystemet, der skyldes en opbygning af toxiner. Udrensningskuren kan desuden hjælpe dig med at smide nogle af de kilo omkring livet, der har fået dig til at se oppustet ud, og som har begrænset dig.

 

Tarmsystemets vigtigste funktion er at optage og udskille næringsstoffer til kroppen, og et tarmsystem fyldt med gift- og affalds­stoffer er naturligvis ikke sundt for kroppen.

Ved at være på en Udrensningskur  bli­ver tarmene både sundere og bedre til at optage de vigtige næringsstoffer.


Forskningsstudier tyder på, at kortvarige udrensningskure, ud over vægttabet, også på længere sigt kan være en fordel i forbindelse med ældning og sygdomme, bl.a. med reduce­ret risiko for at få Alzheimers, hjerte-kar-sygdomme, diabetes og kræft.

 

De mange fordele du kan opnå fra en detox / udrensningskur

 

 • Udrensningskur giver nyt højt energi niveau og vitalitet fra en udrensningskur
 • udrensningskur forbedret effektiv fordøjelse
 • Bedre udholdenhed efter en udrensningskur
 • Klar og forbedret tankegang med udrensningskur
 • Overordnet følelse af forbedret velvære kan gives fra en udrensningskur
 • Strålende klar og glødende kulør og mindre beskadiget hud ved hjælp fra en udrensningskur

 

 

Forebyg Sygdom ved hjælp af en udrensningskur / detox.


Giftstoffer overmander kroppens immunsystem og kan derfor være skyld i mange kræftformer, infektioner, nervesystemet, hjerteproblemer bare for at nævne et par stykker. Vores kroppe har indbyggede udrensningssystemer til at modstå disse farer. Organer såsom lever, nyrer, fordøjelsessystemet og huden skiller kroppen af med disse skadelige stoffer, men de er konstant overbelastet. Udrensningskur hjælper vores krop med den naturlige udrensning proces.

 

 

Tab dig ved hjælp af en udrensningskur / detox.


Giftstoffer påvirker kroppens stofskifte, bremser vores fedtforbrændings motor og fører til vægtøgning. Udrensningskure skyller ud i giftlageret i fedtcellerne og genoplader stofskiftet.

 

 

Bekæmp ældning med en udrensningskur / detox.


Udrensningskur eliminerer frie radikaler og tungmetaller fra kroppen, der bidrager til for tidlig aldring. Det forbedrer optagelsen af vitale næringsstoffer, antioxidanter og vitaminer, som til gengæld bidrager til at bekæmpe oxidativ stress, reducere rynker og hjælper dig med at se yngre ud.

 

Energi Boost via en udrensningskur / detox.


Ved at indarbejde de rigtige fødevarer i din kost, der fylder kroppen med vigtige mineraler og enzymer, der er centrale for en ordentlig cellulær funktion, giver udrensningskuren et kraftigt energi løft. Folk har tendens til at være mere energiske og sove bedre efter en udrensningskur.

 

Øg hudens skønhed med en udrensningskur / detox.


Dårlig ernæring og miljømæssig gift har unægtelig en dårlig indvirkning på huden. Forskønnende sund kost er afgørende for strålende hud. Udrensningskuren renser dit blod og eliminerer gift og ødelæggende frie radikaler. Ved at udrense dit system kan det resultere i en klar og strålende hud. 

 

 

Forbedre den mentale og følelsesmæssige balance via en udrensningskur / detox.


Når kroppens systemer er i ubalance, påvirker det vores følelsesmæssige og mentale velbefindende.
Vedrørende mind-body-forbindelsen, når kroppen føles lettere og sundere, bliver vores hjerne også mere aktiv. Vores kreativitet, mentale fokus og følelsesmæssige trivsel bliver forbedret.

 

 

Styrk dit immunforsvar med en udrensningskur / detox.


Svagt immunforsvar gør os mere sårbare over for virus og infektioner. Regelmæssig udrensningskure hjælper med at øge vores immunitet og stå imod forkølelse og influenza. Det er især vigtigt for mænd, der ifølge en nylig undersøgelse i tidsskriftet ʻImmunity and Agingʼ siger at mænds immunforsvar ældes hurtigere end kvinders.

 

Køb de effektive udrensnings- og detox kur her!