ZMA fra body-stuff 120 stk

 

Ny kraftig udgave af vores klassisk ZMA pille fra Body-Stuff. Zink og magnesium i letoptageligt formular! ZMA fra Body-Stuff indeholder de vigtige mineraler zink og magnesium + vitamin B6 - en blanding som har  vist sig at øge testosteron niveauet!
 
  • Fremmer hormon produktionen
  • Bidrager til en fungerende proteinsyntese og energistofskifte
  • Modvirker sympton på krampe og muskeltræthed
  • Magnesium og B6 bidrager til at mindske træthed og udmattelse 

  • Zink fungerer som en antioxidant som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress 

     

 

ZMA indeholder de vigtige mineraler zink og magnesium i kombination med vitamin B6. Zink er nødvendigt for at opretholde et normalt niveau af serumtestosteron, Magnesium er vigtigt for musklernes kontraktionsevne og vitamin B6 er nødvendigt for udvindingen af energimetabolismen og normale psykologise funktioner.
 
ZMA fra Chained indeholder en perfekt balance af NO (Nitro Oxid)-producerende pyridoxin (B6) og mineraler for optimal muskelfunktion, restitution og proteinsyntese. Chained ZMA skal tages om aftenen for en bedre søvn og restitution.


 

En miks af mineraler og vitaminer med magnesium, zink og B6. Vitamin B6 og zink bidrager til immunsystemets normale funktion. Vitamin B6 bidrager til at regulere hormonaktiviteten og til normal proteinomsætning. Zink bidrager til normal omsætning af protein, fedt og kulhydrater.

 
Dosering: 2 kapsel dagligt, helst før søvn. Prøv at undgå indtagelse af calcium-rige fødevarer samtidigt med indtaget, da det kan reducere optagelsen.
 
 
Beløb pr. Servering (2 tabletter)
  Ingredienser: (pr. Portion)

  Magnesiumoxid 1252 mg.  (Tilvejebringelse af 750 mg magnesium = 200% RDA)

  Zinkgluconat 100 mg.(Giver 12,9 mg Zink = 129% RDA)

  Pyridoxin HCL (Vitamin B6) 3,4 mg. (Tilvejebringelse af vitamin B6 2,8 mg = 200% RDA)
 
 
zma

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: