Tribulus Terrestris 1500mg

101,15
119,00
Du sparer: 17,85

Høj kvalitet, renset og hurtigt virkende form af tribulus

 

Body-stuff stærke Tribulus Terrestris ekstrakt kommer fra 95% Saponin. giver således 1500mg tribulus per kapsel

  • Power Formula
  • 95% Saponinst 
  • Fremmer udholdenhed
  • Understøtter sund Libido og seksuel funktion 

  

Sådan fungerer det

Tribulus terrestris er en urt, der har været brugt i den traditionelle medicin af Kina og Indien i århundreder. Tribulus, som kan anvendes i midten af 1990 ' erne blev mere kendt i Nordamerika for sin energi og libido egenskaber. De aktive stoffer i tribulus kaldes saponiner. To typer, kaldet furostanol glycosider og spirostanol glycosider, synes at være involveret med virkningerne af tribulus.

En servering af Tribulus Terrestris fra body-stuff tilbyder hele 1500 mg.  Det er en høj kvalitet, renset og hurtigt virkende form af tribulus.

 

Indhold.

Indhold: 60 cap.

Portionsstørrelse: 0 1 cap.

Portioner pr. pakke: 60

Anbefalet daglig brug: 1 Serving(s)

 

Ingredients: (Per Capsule):

Tribulus Terrestris Extract 10:1 (95% Saponins) 150mg providing 1500mg

 

 

Opmærksomhed

Venligst Overskrid ikke den anbefalede maksimale beløb. Kosttilskud bør kombineres med en sund og afbalanceret kost. I tilfælde af eventuelle medicinske tilstande eller fysisk ubehag Spørg en sundhed eller ernæringsmæssige rådgiver. Opbevares i et tørt og køligt sted! Opbevares utilgængeligt for små børn. En sund livsstil er afgørende som også en varieret kost.

30/04/2019

det har været en succes efter at jeg prøvede det som libido booster jeg har prøvet andre produkter før men den bedste effekt oplevede jeg med testosteron og libido booster

Tilføj anmeldelse: