MaxNæring

189,00
( 151,20 )
Lager: På lager

MaxNæring

En komplet og naturlig 100% økologisk hele kosttilskud, med nogle af de mest næringsrige ingredienser, naturen har at tilbyde.
MaxNæring er et naturlægemiddel multi-vitamin og multi-mineral formel med 12 superfoods - INGEN absorberes dårligt menneskeskabte vitaminer eller mineraler. Det er letoptagelig, da de næringsstoffer er i deres naturlige fødevarer formular og afbalanceret tilstand.
Baseret på en Dr. Christopher formel, med tilføjelse kraftigt virkende superfoods og krydderurter, hvilket resulterer i en samlet naturligt produkt, der indeholder alle de essentielle næringsstoffer, phyto-kemikalier, kostfibre, gavnlige olier, vitaminer og mineraler kræves af kroppen.
Indkapslet i vegetabilsk cellulose, er behovet for at tilføje smag-forøgende eller smag-tilsløre produkter er blevet elimineret.

 

Alt dette i et enkelt kapsel!

 

Alt dette i et enkelt let at tage kapsel!

Alfalfa: Også kendt som lilla sneglebælg, lucerne, Californien kløver eller Buffalo urt og Medicago sativa på latin, lucerne er hjemmehørende i Asien, men er nu fundet i tempererede områder. Denne spire indeholder alkaloider,
isoflavoner, coumariner og steroler. Den indeholder også 8 essentielle enzymer: - amylase (Fordøjelsesvæskerne stivelse), katalase (koagulerer mælk), invertase (konverterer sukker i dextrose), emulsion (virker på sukker),
peroxidase (oxidaser blod), lipase (fedt-splitting enzym), pectinase (danner en vegetabilsk gelé fra pektin)
og protease (fordøjer protein). Sammen med dens rige indhold af enzymer, lucerne tilbyder et bredt spektrum af vitaminer og mineraler, herunder pro-vitamin A (B-caroten), B6, C, D, E, K og P. Alfalfa giver 10 gange mere mineralsk værdi end gennemsnittet kerner. Roden går så langt som 40m ned i jorden, og dermed gør det muligt at optage vigtige mineralske næringsstoffer uden for rækkevidde af anden vegetation (herunder calcium, magnesium, fosfor og kalium).

Byg græs: Byg (Hordeum distichon på latin) anses for at være en næsten perfekt mad. Det har et højt fiberindhold, calcium, jern, magnesium, kalium og lysin (en essentiel aminosyre). Unge byg indeholder koncentrerede niveauer af vitaminer, mineralske næringsstoffer, aminosyrer, enzymer og klorofyl. Det er 7 gange rigere i C-vitamin end appelsiner, 5 gange rigere i jern end spinat.

Rødbeder: Kendt som Beta vulgaris på latin, rødbeder har et højt jernindhold og er rig på kiselsyrer, kosten nitrat, selen, betain, vitamin A, C og E, flavonoider, antioxidanter og fibre.

Baobab: Baobab frugt indeholder en række vitaminer og mineraler. Gram per gram indeholder seks gange så meget C-vitamin som appelsiner, dobbelt så meget calcium som mælk og endnu mere jern end rødt kød! Det er også rig på kalium og har masser af B-vitaminer, magnesium, phosphor og antioxidanter. Hvad mere er, den pulp er rig på opløselige fibre, og det har mere fiber end andre frugter som æbler, ferskner og abrikoser.

Tomat: Tomater er en fremragende kilde til lycopen - en carotenoidpigment der har længe været forbundet med den dybrøde farve af frugten. Tomater er også kendt for deres fremragende antioxidant indhold, herunder naturligvis deres oftentimes-rige koncentration af lycopen. Forskere har for nylig fundet en vigtig forbindelse mellem lycopen, sin antioxidant egenskaber, og knogle sundhed.

Persille: Persille er meget nærende og indeholder et væld af næringsstoffer, såsom vitamin A, C, E, bioflavonoider, jern, folinsyre, flygtige olier, coumariner, flavonoider og klorofyl. Den indeholder ca. 3 gange så meget C-vitamin end appelsiner og omkring det samme beløb som solbær! Dens jernindhold er også høj - omkring dobbelt så meget som spinat.

Forud-spirede aktiveret byg: En langsom frigivelse, lavt glykæmisk indeks, sund kulhydrat kilde, og all-round superfood. Den er rig på beta glucan, kostfibre, meget biotilgængelige proteiner, essentielle fedtstoffer, enzymer og mineraler.

pille

Spinat blade: Spinacia oleracea har en høj næringsværdi og er meget rig på antioxidanter, vitamin A, B2, B6, B9 C, E og K, lutein, magnesium, mangan, folat, betain, jern, calcium, kalium, folinsyre , kobber, protein, fosfor, zink, niacin, selen og omega 3 olier. For nylig er opioide peptider kaldet rubiscolins også fundet i spinat.

Spirulina: En meget nærende fødevarer fremstillet af planteplankton; en blå-grøn mikroalger, spirulina indeholder ikke mindre end 18 aminosyrer, herunder 8 essentielle aminosyrer, som kroppen ikke kan producere sine egne midler, og som skal udskiftes dagligt med mad. Rig på beta-caroten, vitamin E, vitamin F faktor (GLA) og jern, den vokser naturligt på alkaliske søer til sine høje protein, vitaminer og mineraler. 100 g spirulina udbytter 50-70% protein. Dens ekstraordinære niveauer af vitamin B12 er af særlig interesse for vegetarer, veganere og ikke-kød spisere der, medmindre de studerer deres kost omhyggeligt

Chlorella: En spiselig alge, som, indeholder Chlorella mere klorofyl end mange kendte fødevarer, mere vitamin B12 end lever, sammen med beta-caroten, flerumættede fedtsyrer og 19 aminosyrer (herunder de 8 essentielle aminosyrer). Det er også en rig kilde til calcium, jern, selen og zink. Det giver nyttige afgiftning støtte, fordi det kan binde med tungmetaller og pesticider (såsom PCB), som kan ophobes i kroppen. Det er også et fibrøst materiale, hvilket betyder, at det understøtter en sund fordøjelse og generelle fordøjelseskanalen sundhed. Chlorella høje næringsindhold, udrensnings handlinger på tarm og andre afskaffelse organer, såvel som dens beskyttelse af leveren, bidrager den til at holde blodet fri for urenheder og immunsystemet stærk.

Gurkemeje rod: Curcuma longa er et krydderi, der indeholder flygtig olie, en bred vifte af vitaminer og mineraler og det gule pigment, curcumin.

Hvedegræs: Afgrøden fra spiret frø af hvedekerner, Hvedegræs er rig på klorofyl, planteprotein, enzymer og et bredt spektrum af vitaminer (herunder vitamin A, C, K, E og alle B-vitaminer)
og spormineraler (herunder jern, phosphat, bor, kobber, selen, natrium, calcium, magnesium, kalium, chrom, mangan og zink). Det er også en vigtig kilde til superoxiddismutase (SOD), et enzym, som kan spille en vigtig rolle i afgiftning af kroppen.

 

Hvad er superfoods?


Der er visse fødevarer og urter i naturen, der er ernæringsmæssigt bedre end andre af samme type - med andre ord, de har en ekstraordinær høj næringsstof-til-kalorie-forholdet, uanset om i form af antioxidanter, vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer eller andre næringsstoffer . De er begge koncentreres og afbalanceret i næringsstoffer, men, vigtigst af alt, disse næringsstoffer udnyttes let af kroppen. Kombinationen af ingredienser fundet i MaxNæring leverer en afbalanceret, naturlig og bredspektret vifte af vitaminer, mineraler, aminosyrer, olier og sporstoffer - lige hvad kroppen har brug for!
MaxNæring gør brug af forskellige encellede, ernæringsmæssigt overlegne planter. Når indtaget, og vegetabilsk cellulose kapsel opløses, er naturlægemidler superfoods hurtigt nedbrydes og assimileret i blodbanen - levere de næringsstoffer, der kræves for celler til at udføre deres forskellige funktioner.

 

Anvendelse:


1 eller 2 kapsler, der skal tages 1 til 3 gange om dagen eller som anvist. Kan tages op til 16 kapsler per dag, afhængigt af ens krav. Ideelt set bør det tages i 2 til 3 måneder for at få størst mulig gavn. Det tages på tom mave eller sammen med et måltid. Den kan også anvendes:


• at støtte et organ detox program
• efter colon hydroterapi
• som en del af et ernæringsterapi program til at øge immunitet, generelle sundhed og velvære
• at detox enkeltpersoner og øge energi niveauer
• for stressede individer.

 

100 kapsler pr glas

 

Hver 620 mg egen blanding kapsel indeholder: 
Økologisk Greens Blend: * Pre-spirede Aktiveret Byg, * Spirulina, * Byg Grass, * Hvedegræs, * lucerne, * Chlorella Økologisk Frugt Blend: * Baobab, * Tomat Økologisk Vegetabilsk Blend: * Roer, * Persille, * Spinat Andre økologiske ingredienser: * Gurkemeje


Ingredienser: * Aktiveret Pre-spirede Byg Grass Pulver, Capsule Shell: hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) (ikke økologisk, Vegetarisk), * Spirulina Pulver, * Byg Grass Pulver, * Hvedegræs Pulver, * lucerne Powder, * Gurkemeje pulver, * Baobab Powder , * Rødbeder Powder, * Chlorella Powder, * Persille Powder, * Spinat Powder, * Tomat Powder.  

* Certificeret økologiske ingredienser: 100% af ingredienserne af landbrugsoprindelse er fremstillet efter reglerne for økologisk produktion. EU / ikke-EU landbrug. De produkter, der anvendes i denne fødevare er vokset til de højeste økologiske standarder.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: