GrønNæring Komplex 300g

219,00

GrønNæring, Pakket med vitaminer

 

Pakket med vitaminer, mineraler og phytonutrients. Indeholder 15 superfoods, super frugter og urter

Med økologisk pre-spiret byg. 
Indeholder over 20 enzymer og 70 næringsstoffer.
En 100% økologisk registreret kombination.
Høj i vegetabilsk grund proteiner.

Understøtter høje energi niveau
Understøtter naturlig rense og detox

 

byg

Aktiveret pre-spiret byg: Pre-spiret byg udnytter den nyeste patenterede videnskabelige fødevareteknologi, hvorved alle de naturlige aktive enzymer og næringsstoffer i byg er fanget lige før spiring (den mest næringsstof- og enzym-rige fase). Den præ-spiring fase giver også adgang til en bred række af vitaminer, mineraler, aminosyrer og essentielle fedtsyrer.
Den præ-spiret byg bruges i økologiske GrønNæring Komplex også har følgende fordele:

 

• Helt økologisk
• Genererer 400% mere energi end almindelig byg
• Komplekse kulhydrater for langsom og stabil energi
• Indeholder kun 0,28% gluten (næsten glutenfri)
• Indeholder alle essentielle aminosyrer
• Aminosyreprofilen forholdet stort set parallel til den menneskelige krop
• Høj i planteprotein (11%)
• Høj på opløselige fibre - ideel til stabil og jævn frigivelse af energi
• Indeholder SOD, en kraftig antioxidant, der virker mod frie radikaler
• Vitaminer og mineraler er tilgængelige i letoptagelig mad formular
• Indeholder gavnlige Omega olier.

 

 

GrønNæring Komplex en 100% økologisk superfoods pulver, der kan bruges som en plante protein pulver, let måltid ryste eller daglig næringsstoffer booster. Faktisk er det en af ​​de mest næringsstof-tætte organiske superfood kombinationer per portion du vil finde.

Det giver en bred række af vitaminer, mineraler, antioxidanter og kraftfulde phyto-næringsstoffer gennem sine mange organisk superfood, superfruit og planteingredienser.

Højt i vegetabilsk source-proteiner, dette fuld-spektrum blanding indeholder også mere end 20 naturlige enzymer og 70 gavnlige næringsstoffer.

En god all-round supplement til støtte energi niveauer, rense, detox, og alkalise kroppen - daglige organisk næring gjort nemt!

 

Gavnlig for


• immunitet
• Rens og detox
• Krop alkaliserende
• Energiniveauer
• indtagelse Næringsstof
• Inflammatoriske tilstande
• Antioxidant niveauer
• Sund hjerte
• Stabile blodsukkeret • vegetarer og veganere
• Vægttab
• Sund kost
• Aktiv livsstil
• Skånsom kolon udrensning

 

Om ingredienserne  

Æbler, blåbær frugt, gulerødder, citronskal og spinat: Disse økologiske frugter og grøntsager er blevet tilføjet til at bidrage til denne alt-i-én nærende formel, med deres høje niveauer af vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og naturlige kostfibre.

 

banner grøn

 

 

Hørfrø: Disse frø er rige på Omega 3 og Omega 6 essentielle fedtsyrer (gavnlige olier) og lignaner. De hjælper med energiproduktion og fiberen tilføjer også løs vægt til afføring i tarmen.

Hvedegræs: Hvedegræs har sådan en høj næringsstof-til-kalorie-forholdet, at det anses for at være en komplet fødevare i sig selv - eller et "superfood". Faktisk et pund frisk Hvedegræs er tilsvarende i næringsværdi til 12 kg af friske haven grøntsager!

En af de vigtigste årsager til den fremragende ernæringsmæssige værdi af Hvedegræs er tilstedeværelsen af klorofyl - en grøn pigment (og kraftfuld fytokemiske) dannet i planter i nærvær af sollys ved fotosyntese. Hvedegræs indeholder op til 70% klorofyl. En typisk analyse omfatter følgende:


• vitaminer (herunder vitamin A, alle B-vitaminer, vitamin C, vitamin E og vitamin K)
• mineraler (herunder jern, phosphat, bor, kobber, selen, calcium, magnesium, kalium, chrom, mangan, fosfor, silicium og zink).

Quinoa: Denne kornet har et højt proteinindhold og er tilføjet til GrønNæring Komplex. Blanding til støtte aminosyreprofilen af præ-spirede byg og Hvedegræs.

Byg græs: Dette er blevet tilføjet til forbedre formlerne enzym potentiale. Dette hjælper udnyttelsen / assimilation af næringsstofferne.

Alfalfa: Rig på vitaminer og mineraler såsom pro-vitamin A (B-caroten), B6, C, D, E, K, P. lucerne giver også 10 gange mere mineral værdi end en gennemsnitlig korn. Den indeholder også klorofyl og indeholder 8 essentielle enzymer.

Seagreens® Ascophyllum (tang): Dette er en stor, fælles brun alge (Phaeophyceae) i familien brunalge-familien, at være den eneste art i slægten Ascophyllum. Det er tang af den nordlige Atlanterhav, og er også kendt som tang. Det er almindeligt på den nordvestlige kyst af Europa (fra Svalbard til Portugal), herunder øst Grønland og den nordøstlige kyst af Nordamerika. Seagreens® Ascophyllum nodosum kommer fra den skotske Ydre Hebrider og er den højeste af Seagreens'® arter i form af jod niveauer - typisk 700 mcg jod per 1g. Ascophyllum nodosum er rig på både makro-næringsstoffer (fx nitrogen, fosfor, kalium, calcium, magnesium, svovl) og mikronæringsstoffer (fx mangan, kobber, jern, zink osv).
Det er også vært for cytokininer, auxin-lignende gibberelliner, betainer, mannitol, organiske syrer, polysaccharider,
aminosyrer, antioxidanter og proteiner, som alle er yderst gavnlig.

Spirulina: Som med tang, er dette hav plante naturligt høstet og er medtaget i den GreeNourish blanding, fordi den giver en usædvanlig bred række af vitaminer, mineraler, sporstoffer og aminosyrer.gress

Acai bær: Et Sydamerikansk bær høj i antioxidanter og (i pulp) kostfibre. Açaí er også rig på vigtige Omega 6 og Omega 9 essentielle fedtsyrer, plus B-kompleks vitaminer, C-vitamin og mange mineraler, herunder jern, calcium og zink. Acai er ofte omtalt som sundhedseksperter som den "perfekte superfood"

Gurkemeje: Kendt som "livets krydderi", er gurkemeje været anvendt i tusinder af år
som en del af det ayurvediske system af medicin praktiseres af indiske healere. Curcumin, udvundet
fra gurkemeje er en stærk anti-inflammatorisk og potent antioxidant, som også hjælper til at hæmme nedbrydningen af essentielle fedtsyrer. Gurkemeje bruges også til at reducere inflammation af leveren og styrke leverfunktionen.

 

 

 

Per 300g:
* Aktiveret Pre-spirede Byg
* Æble
* Hørfrø / Flaxseed
* Hvedegræs
* Quinoa
* Byg Grass
* Alfalfa
* Kelp (Ascophyllum)
* Spirulina
* Acai bær
* Gulerod
* Gurkemeje
* Blåbær Frugt
* Spinat Blade
* Citron Skræl

 

Næringsindhold pr 100g
Energi - 1620 kJ / 385 kcal
Fedt - 7,9 g
heraf mættet fedtsyrer - 1,06 g
hvoraf enkeltumættede fedtsyrer - 4,48 g
hvoraf flerumættede fedtsyrer - 1,96 g
Kulhydrat - 72.8g
hvoraf sukkerarter - 12,4 g
Fibre - 13,1 g
Protein - 12,3 g
Natrium - 0,05 g

1 eller 2 scoops (10g til 20g), der skal udtages 1 til 3 gange om dagen. Kan blandes med vand, frugtjuice, grøntsagssaft, sojamælk, ris mælk eller andre væsker. En måleske er inkluderet med hver pakke.

Bedst på tom mave før morgenmaden og tidlig eftermiddag for en anden boost. Ideal og velsmagende som Anytime snack eller smoothie.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: