Acai bær 1000mg

99,00

Acai bær verdens sundeste superfood.

 

Denne kraftige lille bær vokser udelukkende i Amazonas regnskov og er fyldt med antioxidanter og sunde omegas.

Ud over at føre til vægttab, er Acaibær blevet stemplet som verdens sundeste superfood, og den har næsten dobbelt så mange antioxidanter som blåbær. Acai er rig på antioxidanter og næringsstoffer.

 

Acai bær giver en række næringsstoffer for at give bedre sundhed, vitalitet og energi niveauer og på grund af deres høje næringsstof-til-kalorie-forholdet anses det for at være en superfruit. De er høje i antioxidanter, rig på kostfibre, og har en bred række af potentielle sundhedsmæssige anvendelser.

Disse acai bær kapsler er en ideel dagligt tilskud for alle, der er sundhedsbevidste, men de tilbyder særlig støtte til slimmers, sportsfolk og diabetikere, fordi de:

Forsyner kroppen med vitaminer, mineraler, fibre og andre vigtige næringsstoffer under lav- kalorieindhold kostvaner og perioder med reduceret mad.
De er med til at holde energiniveauet højt og giver stabilt blodsukkerniveau.

 

Acai bær

Acai bær er gavnlig for:

Acai bær har hurtigt vokset i popularitet i de seneste år, hovedsagelig fordi de endelig er blevet anerkendt i den vestlige verden, som en superfrugt på grund af deres høje indhold af næringsstoffer.
Bærret findes kun i Amazonas regnskove i mellem Sydamerika, disse bær indeholder en bred række af vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og antioxidanter.
Indfødte af Amazonas har nydt deres ernæringsmæssige fordele i mange år. Faktisk tre traditionelle Caboclo befolkninger i det brasilianske Amazonas, acai bær udgør en vigtig del af deres kost - op til 42% af den samlede fødeindtagelse efter vægt. Dette faktum afspejler deres utroligt højt næringsindhold.

Acai bær er en ideel naturlig sundhed supplement for den slanke linje, da de forsyner kroppen med vitaminer, mineraler, antioxidanter, Omega olier og andre vigtige næringsstoffer under lavt kalorieindhold kost og perioder med reduceret fødevarer valg og øget fysisk aktivitet.

Gavnlig for:

 • Indeholder mange mineraler og vitaminer
 • Skaber balance i kroppen
 • Rig på antioxidanter 
 • Udrenser kroppen for affaldsstoffer og toksiner
 • Hjælper med et sundt og naturligt vægttab
 • Giver mere energi til hovedet og kroppen
 • Rig på sunde umættede fedtsyrer
 • Indeholder både Omega 3, Omega 6 og Omega 9
 • Appetitnedsætter
 • Velegnet til vegetarer og veganere
 • Kan tages af både mænd og kvinder

 

Læse mere her hos healthline.com

 

 

INGREDIENSER:


Acai Berry 1000mg.


FORSLAGET BRUG


Tag 1 kapsel, to gange om dagen med måltider.
Må ikke overskride det anbefalede antal, medmindre det er instrueret af en læge.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: