0 anmeldelser
89,00
0 anmeldelser
199,00
0 anmeldelser
189,00
0 anmeldelser
289,00
Populær
0 anmeldelser
249,00
0 anmeldelser
179,00
0 anmeldelser
149,00
0 anmeldelser
219,00
0 anmeldelser
239,00
1 anmeldelser
139,00
0 anmeldelser
139,00
Nyhed
0 anmeldelser
119,00
Nyhed
0 anmeldelser
75,00

Hvad er Superfoods 

Superfoods er kendt for at have et højt indhold af vitaminer, mineraler og næringsstoffer, hvilket gør dem ideelle kosttilskud. Dagligdagslivet kan være meget hektisk og det kan være hårdt at sørge for at få nok af alle de vigtige næringsstoffer. Her kan superfoods være en hurtig og nem måde at booste din krops vitamin- og næringsniveau.

 

Det er fødevarer der indeholder et højt indhold af næringsstoffer, såsom vitaminer, mineraler, antioxidanter og de sunde fedtsyrer. På grund af det høje indhold af næringsstoffer giver superfood en positiv virkning på helbredet og kan bl.a. hjælpe med at styrker immunforsvaret og være med til at forbedre vores fysiske præsentationer. Det er både frugter og grønsager der er blevet anerkendt som superfoods. I dag findes der mange hjælpe midler til når man gerne vil tabe sig og man kan bl.a. få superfoods kosttilskud, hvilket kan være en hjælp til hurtigt vægttab. Grunden til at man anvender dem som kosttilskud er deres høje indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter, på denne måde får du al det gode i en lille kapsel. 

Superfoods er en særlig kategori af fødevarer, der findes i naturen

De er overlegne kilder til antioxidanter, vitaminer, mineraler, proteiner, fytokemikalier og flere andre essentielle næringsstoffer - næringsstoffer, vi har brug for, men som vi ikke selv kan danne.

Et superfood er en fødevare, der er så kompleks og komplet ernæringsmæssigt sammensat, at den kan have indvirkning på dit helbred - det er da i den grad fantastisk!

Der er ikke en specifik definition på hvad, et superfood er, og ej heller er det en anerkendt officiel mærkning, men på baggrund af undersøgelser af de enkelte fødevarer og deres næringsmæssige indhold er det grundlaget for denne mærkning.

Hvis du googler definitionen på superfood, vil du få dette frem:

“Superfood er fødevarer, der har et særligt indhold af næringsstoffer, med gavnlig virkning på dit helbred”

Husk Superfoods fåes både i pulver og pilleform.

superfoods

 

Der findes mange frugter og grøntsager der er blevet kåret som superfood, men nogle gange kan det godt være svært at få ind i den daglige kostplan. Heldigvis er man begyndt at fremstille kosttilskud af disse frugter og grøntsager, så man på denne måde kan få hjælp til hurtigt vægttab med alt det gode fra superfoods.