INNO-HEALTH

299,00

INNO-HEALTH - ET KOSTTILSKUD TIL HELE KROPPEN

Målet med udviklingen af Innohealth var at skabe et livstilsprodukt der kan tages fast af alle. Produktet skal både gavne den generelle sundhed og bremse kroppens naturlige ældningstegn.

Forhøjet blodtryk er ved at være et stort problem blandt den voksne befolkning og det anslås at op imod 25 procent af befolkningen har forhøjet blodtryk. Forhøjet blodtryk kaldes også ”den langsomme dræber”, fordi følgesygdommene, der følger med, kan være fatale.

 

HVAD INDEHOLDER INNO-HEALTH?

 

Følgesygedomme som åreforkalkning, nyreskader, slagtilfælde og hjertesvigt er bare et lille udpluk af følger af forhøjet blodtryk. Mange er derfor i medicinsk behandling, men dette er heller ikke uden bivirkninger. Med Innohealth har vi fundet de bedste ting fra naturen der kan hjælpe med at sænke og behandle blodtrykket. Studier har vist at blandt andet pycnogenol, der er en del af vores Innohealt, kan hjælpe med at reducere mængden af blodtryknedsættende medicin. Sammen med en række andre ting som q10, hvidløg, cholin chloride og folinsyre hjælper Innohealth til at sikre sunde organer som hjerte, lever og nyre.

I Innohealth har vi også lagt vægt på at bremse den naturlige ældningsproces i blandt andet huden. Kollagen bidrager til at holde huden elastisk og mindsker dannelsen af rynker. Døde hudceller bliver regenereret og huden holder sit unge og naturlige udseende. Sammen med hyaluronsyre, der fugter huden så den ikke kommer til at tørre ud, er Innohealth et produkt der henvender sig til alle.

Kollagen er også kendt for sin positive virkning på hår og negle, der bevarer deres glans og fylde.

 

inno healt

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: