Ginko Biloba og Korean Ginseng

99,00

Ginko Biloba og Korean Ginseng af højeste kvalitet


Ginkgo Biloba ekstrakter er taget fra rødder og bark af en af ​​de ældste levende arter af træ.
Disse ekstrakter indeholder kraftige flavonoider og terpenoider, som antages at være ansvarlige for Ginkgo Bilobas gavnlige egenskaber.

Koreansk Ginseng, ellers kendt som Panax Ginseng, er taget fra rødderne af Panax Ginseng-planten og indeholder høje niveauer af Ginsenosides. Både Ginkgo Biloba og Koreansk Ginseng er gamle urter, der er blevet brugt i traditionel kinesisk medicin for tusindvis af år.

Ginkgo Biloba og Ginseng-ekstrakter af høj kvalitet er brugt i dette tilskud og er perfekte afbalanceret for at støtte dit helbred og velvære.

 

Ginkgo Bilobas mange virkninger

De gamle lægeråd der sagde at Ginkoen var godt for livet, hjertet og gav én et langt liv, viste sig at være sande, da man forskede i Ginkgos medicinske effekter. Idag kan vi konstatere, at Ginkgo er én af de bedst undersøgte naturlægemidler der findes.

Der er lavet tusindvis af medicinske forskningsartikler om Ginkgo, og de fleste peger i samme retning nemlig, at Ginkgo har en væsentlig positiv virkning på især de arterielle blodkar (de blodkar der fører iltet blod rundt), på blodpladerne og på visse cellestrukturer i hjernen (receptorer).

 

Ginkgo Bilobas

De effektive kemiske bestandsdele er flavoglykosider og ginkgolider, der har antioxidante egenskaber og påvirker blodkarrene på flere forskellige måder.

Effekten af Ginkgo er mest udtalt ved kredsløbsforstyrrelser især i hjernen. Derved hjælper den på visse former for øresusen, svimmelhed, dårlig hukommelse og nedsat opfattelsesevne.

Undersøgelser har vist, at visse hukommelsesproblemer bliver forbedret ved langvarig brug af Ginkgo. Det er især hos ældre med kredsløbsforstyrrelser og visse yngre, der får en hurtigere reaktionsevne. Træthed og lette søvnbesvær hos ældre kan også mindskes med Ginkgo.

Ser man på de utallige mindre beretninger om Ginkgos effekt, bliver man forbavset over, hvad Ginkgo kunne måske bruges til. Dog er deres værdi er ikke pålidelige. Der berettes f.eks. om virkning imod hårtab, depression, hjertesvigt, træthed, muskelkramper, synsforstyrrelser, energiløshed, fysisk træthed, hovedpine og kuldefornemmelser.

Koreansk ginseng

koreansk ginseng indeholder naturligt fordelagtige komponenter som ginsenosider og flavonoider, som er bio aktive faktorer, der spiller en rolle i et sund helbred. Det siges også at urten er immunforstærkende og hjælper kroppen med at udnytte energi bedst. Koreansk ginseng er et såkaldt adaptogen, dvs. et stof, som kan øge kroppens modstand overfor belastninger og dermed øge velbefindendet.

 

 

ingredienser
Ginkgo Biloba Extract 60mg (50: 1) svarende til 3000mg,
Koreansk Ginseng Extract 40mg (25: 1) svarende til 1000mg

Andre ingredienser
Dicalcium, Phosphat, Mikrokrystallinsk Cellulose, Magnesiumstearat.

FORSLAGET BRUG

Tag 1 om dagen eller som instrueret af en sundhedspersonale.


Velegnet til vegetarer: Ja
Velegnet til veganer: Ja


Må ikke overskride det anbefalede beløb, medmindre det er instrueret af en læge.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: