Mega Glucosamine 1000 mg Scitec Nutrition

79,00

MEGA GLUCOSAMINE 100 CAPS.

 

Scitec Nutritions "Mega Glucosamine." Leverer en heftig aktiv dosis á 1000 mg Glucosamin Sulfat per kapsel. Kan bidrage til at fremme helbred og elasticitet af ledbrusk. Brugbart fo alle atleter og individer der ønsker at understøtte sunde led og optimal mobilitet. Nogle medicinske studier tyder på, at Glucosamin muligvis kan bidrage til at lindre lette til moderate symptomer på slidgigt samt bremse farten hvoraf udviklingen af tilstanden sker

 

Glucosamin optræder som et næringsstof naturligt. Det er et amino sukker og også en forganger i syntesen af glykolyserede proteiner og lipider. Disse proteiner og lipider er hovedsagelige komponenter af ledbrusk, som kroppen bruger til at modstå vrid og stød udefra. Derudover fungerer ledbrusken også som en slags pude for leddene, når kroppen er i fysiskbevægelse. På denne måde bidrager Glucosamin altså til at ledbrusk og at led i sig selv fungerer optimalt.

​Hver kapsel af Scitec Nutritions "Mega Glucosamine" leverer dig med en fuld og aktiv dosis af 1000 mg Glucosamin Sulfat. Kapslerne bør sluges hele med et stort glas vand før måltider, to gange dagligt for at fremme helbred af led.

Giv dine led mega ernæringsmæssig støtte de fortjener med Scitec Mega Glucosamin!

 

Brug

Tag 2 x 1 kapsel dagligt før måltider.

 

Mængden af en dosis én kapsel

 Hver servering indeholder 

 Glucosamin Sulfat          1000 mg

 

Ingredienser:

Glucosamin sulfat, Carrier (magnesiumstearat), Gelatine (kapsler).

 

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: