Måltidserstatning (Chokolade Smag)

179,00

Måltidserstatning

 

Dette lys, nærende måltids shake og protein pulver er beriget med vitaminer, mineraler, urter og tilføjede kostfibre fra psylliumfrø, at støtte sund fordøjelse, naturlige kolon afgiftning, immunitet, sundhed og vitalitet.

 • Laktosefri
 • GLUTEN FRI
 • Berigede med NÆRINGSSTOFFER
 • Uden tilsat sukker
 • Fedtfattig
 • Lav i kalorier


Både laktosefri og glutenfri, er det et ideelt dagligt tilskud til veganere, personer med følsomme maver og personer med cøliaki.
Den er høj på magert protein, rig på komplekse kulhydrater og naturligt lavt indhold af fedt og kalorier (kun 88 kalorier per portion)!

Måltiderne tilbyder derfor også fremragende støtte til den slanke linje!

Det kan bruges som et sundt når som helst snack, let måltid eller protein boost, ideel til at holde en mæthedsfornemmelse længere, holder blodsukkeret stabilt og energiniveauet højt.

 

godt og vide om mealreplacmet

 

Som slankemiddel


Overspringelse af måltider og drastisk nedskæring på kalorierne producerer vægttab resultater, men det kan også forlade dig følelsen træt, irritabel og nedslidte.måltidsertatning
Over tid, kan det føre til mangel på næringsstoffer. Måltiderne er et ideelt supplement til den slanke linje som en del af en kalorie-kontrolleret diæt - især i de tidlige stadier af et vægttab plan, når højt energiniveau er i efterspørgslen!
Ikke alene er det fedtfattige og beriget med vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, den indeholder også psylliumfrø som tilføjer fylde og fremme en følelse af fylde og mæthed (hjælpe med at bremse appetit).
Med den ekstra magnesium og zink, det understøtter også stabilt blodsukker, hvilket er med til at forhindre cravings og overspisning.

 

Om ingredienserne

Psyllium frøskaller: Opløselig kostfibre bruges til at lindre forstoppelse, irritabel tyktarm og diarré samt forbedre og opretholde regelmæssig fordøjelsessystemet. Nyere forskning tyder også en lovende rolle i at sænke kolesterol og kontrollere diabetes.

Vitamin C: Styrker immunforsvaret, sårheling og genopretningsproces, hjerte sundhed, sunde kolesterol niveauer, sund blodtryk, stabile blodsukker og væksten og reparation af celler. Det er også en kraftig antioxidant.

Fosfor: Fosfor er påkrævet af kroppen for knogler og tænder formation; calcium alene kan ikkeopbygge stærke knogler og væv. Fosfor letter også ordentlig fordøjelse af riboflavin og niacin, hjælpemidler i transmissionen af nerveimpulser, hjælper nyrerne til at udskille affald og giver energi. Både calcium og fosfor findes naturligt i mejeriprodukter, men de fleste calciumtilskud og calcium berigede fødevarer og drikkevarer ikke indeholder fosfor, især dem, der er laktosefri!

Aloe vera: Aloe vera understøtter fordøjelsessystemet sundhed. For eksempel har det været anvendt til behandling og lindre de barske symptomer på tyktarmsbetændelse, irriteret tyktarm og mavesår. Det anvendes også som et slankemiddel (på grund af dens positive indvirkning på energiniveauer og metabolisme), og til at støtte immunsystemet (det indeholder et bredt spektrum af vitaminer, herunder vitamin A, B1, B2, B6, B12, C og E).

Sibirisk ginseng: Sibirisk ginseng er en af de mest udbredte lægeurter og har været brugt i århundreder i hele Østeuropa og Kina. Den indeholder kemikalier (kaldet eleutherosides), som kan stimulere immunforsvaret og hjælpe med at bekæmpe infektioner. Det er også ofte brugt til at øge muskelstyrke og fysisk udholdenhed.

Vitamin B3 (nikotinamid): Dette vitamin hjælper kroppen til at omdanne mad til glukose, producere energi og til DNA-reparation og stressreaktioner. Høje doser er blevet anvendt med succes til at sænke forhøjet LDL ("dårlige") kolesterol og fedt i blodet og øge HDL ( "god") kolesterol. Der er også tegn på, at i tilfælde af type 1 diabetes, kan det hjælpe til at forsinke den tid mennesker har behov for at tage insulin.

Kalium (Gluconat): Kalium er en elektrolyt. Det er vigtigt at holde en balance af elektrolytter i kroppen for hjerte sundhed, sundt blodtryk, stabile blodsukker, knogle sundhed og muskelfunktion.

 

Cholinbitartrat: Cholin (et vitamin B-kompleks næringsstof) anvendes til behandling eller forebygge flere sygdomme, herunder åreforkalkning og visse mangler i hjernens funktion og hukommelse. Det har også vist sig at være afgørende for korrekt udvikling af hjernen hos spædbørn og børn.

PABA: Para-aminobenzoesyre er et B-kompleks-vitamin. Det anvendes i dannelsen af folsyre
syre og stofskifte af protein. Som en potent antioxidant, PABA er også kendt for sine anti-ældningsegenskaber og til lindring af inflammation af arthritis.

Inositol: Inositol er et vitamin B-kompleks næringsstof, som spiller en rolle for bevarelsen cellefunktion, celle kommunikation og nerveledningen. Cholin og inositol arbejder tæt sammen i kroppen og begge handler for at forhindre træthed (gennem distributionen af fødevarer fedt nødvendig for energi), lever rensning, fremmer hjernens sundhed, forhindre hårtab og støtter sunde kolesterol niveauer.

Calcium: Ca. 99% af calcium i det menneskelige legeme holdes i knogler og tænder. Den resterende 1% cirkulerer i blodbanen, hvor den udfører en række vigtige funktioner: det hjælper til at kontrahere muskler, regulere sammentrækningerne af hjertet, overføre nerveimpulser og koagel blod. Calcium regulerer også udskillelsen af forskellige hormoner og hjælpemidler i driften af forskellige enzymer i kroppen.

Vitamin A (acetat): Vitamin A har en rolle at spille i en bred vifte af funktioner, såsom syn, immunitet, vedligeholdelse af hud, knogler og krop vækst, normal celle udvikling, re-produktion, vedligeholdelse sunde tænder, skelet og blød væv og slimhinder.

Vitamin B1 (Thiamin): Vitamin B1 spiller en vigtig rolle i at opretholde en sund nervøs, fordøjelsessystemet og kardiovaskulære system. Det hjælper i omdannelsen af kulhydrater til glucose, som igen anvendes til at producere energi til udførelse af forskellige kropsfunktioner. Det er nødvendigt for fordelingen af fedt og protein.

Vitamin B2 (riboflavin): Påvirker skjoldbruskkirtel hormon produktion, som er ansvarlig for at fremskynde stofskifte og giver stabil energi. Det hjælper også kroppen producere immunceller og opbygge røde blodlegemer. Indeholder stoffer, der bistår andre næringsstoffer som kraftige antioxidanter, reparation og vedligeholdelse af væv og heler sår. Det hjælper også med sunde øjet funktioner og sunde nerver.

Vitamin B5 (Calciumpantothenat): Nødvendig for frigivelse af energi fra kulhydrater, syntese og nedbrydning af fedtsyrer og andre acetylering reaktioner, produktion af steroidhormoner, binyrerne produktion af hormoner og nervesystemet funktion. Det er nødvendigt at opnå modstandsdygtighed over for stress, chok og allergier, plus beskyttelse mod stråling-forårsagede cellulær skade. Det er også kendt at spille en rolle i forebyggelsen af depression.

Vitamin B6 (pyridoxin HCL): Essential for fordelingen af fødevarer og produktion af energi, produktion af neurotransmittere og for et velfungerende nervesystem og immunsystemet. Det er også involveret i syntesen af hormoner og røde blodlegemer. hjælper også bekæmpe stress og håndtere symptomer på præ- menstruation syndrom (PMS).


Vitamin B12: Primært anvendes som en energi-booster, til oprettelse af røde blodlegemer, til at fremme vægttab, for at støtte følelsesmæssige trivsel (det bruges ofte til behandling af depression) og et stabilt nervesystem og støtte sunde søvnmønster.


Vitamin D2: D-vitamin er afgørende for reguleringen af cellernes vækst, øget calcium og fosfor absorption, opretholde immunsystemet integritet og kardiovaskulær sundhed. Det hjælper også til at opretholde blod calcium til opbygningen af knogler og tænder, muskelsammentrækning og transmissionen af nerveimpulser.

Vitamin E: En kraftfuld antioxidant, vitamin E hjælper med at fjerne frie radikaler - ustabile forbindelser, der skader cellestruktur, hvilket øger risikoen for kræft og svækker immunsystemet. Det beskytter også mod øjensygdomme, diabetes, pancreas sygdomme, Alzheimers sygdom og understøtter sunde kolesterol niveauer, hud og fælles mobilitet.


Zink (Gluconat): Zink understøtter normal vækst og sundhed hud, knogler, hår, negle og øjne. Desuden hjælper i opretholdelsen af de immune, reproduktive og fordøjelsessystemet. Det spiller en rolle i celle reproduktion, korrekt optagelse af vitaminer og proteinsyntese, og hormonal balance. Det er afgørende for at gøre væksthormoner og den vigtige mandlige hormon, testosteron.

Jern (Gluconat): Tilstrækkelig indtagelse af jern og / eller butikker giver celler med den nødvendige ilt, som kræves for cellefunktioner og for at forhindre træthed.


Mangan (Gluconat): Mangangluconat er et salt af mangan og gluconsyre som understøtter energiproduktion, skjoldbruskkirtel funktion og knogleudvikling i kroppen.

måltids
Kobbergluconat: Nødvendig for at for eksempel opretholde en sund hud, hår farve, knogle sundhed og
til dannelse røde blodlegemer. En af dens centrale funktioner er at fungere som en vigtig bestanddel af proteiner og mange enzymer, og det er en nødvendig forløber for en stærk antioxidant i kroppen - superoxiddismutase.

Jod (kaliumiodid): Nødvendig for en sund funktion af skjoldbruskkirtlen og hjælper kroppen i afgiftning. Jod-mangel kan også være knyttet til gigt, følelsesmæssige forstyrrelser, dårligt fungerende glandular systemer og vægtøgning i forbindelse med hormonel ubalance.

Folsyre: En af flere B-vitaminer, er det nødvendigt for produktion og vedligeholdelse af nye celler, såvel som for DNA og RNA-syntese. Specielt vigtigt for kvinder i den fødedygtige alder, dem, der overvejer at blive gravid, eller allerede er gravid. Dette skyldes, folat er afgørende for korrekt udvikling af et foster 'hjerne og rygrad og forebyggelse af neuralrørsdefekter.

Selen: Medtaget i proteiner for at gøre selenoproteiner, som er vigtige antioxidant enzymer og bidrager til at regulere skjoldbruskkirtlen funktion og spiller en rolle i immunsystemet.

Chrom (picolinate): Fungerer som en anti-diabetisk middel, sænker blodets lipid niveauer og stimulerer vægttab. Krompicolinat, i modsætning til andre kromsalte er bedre absorberes under fordøjelsen. Dette fører til en højere chrom blodniveau og er derfor mere ofte foretrukket end andre chrom kosttilskud. Hjælper med at stabilisere blodsukkeret, appetit og trang.


Biotin: Spiller en stor rolle i metabolismen af fedt, proteiner og glucose. Biotin er afgørende for en sund cellevækst og er ofte anbefales for stabile blodsukker og hår, negle og hudlidelser.

 

Brug

1-3 portioner, der skal tages dagligt eller efter behov.

For hver servering, 3 scoops (28 g servering), der skal røres i et halvt glas vand, juice, soja mælk osv Rør og vente et par minutter for pulver til at absorbere væske og blive tyk og glat. Tilføj mere flydende og rør igen. kan tilføjes Frugt og bær.

Allergi råd:
Indeholder soja.

Mulige anvendelser af måltiderne (chokolade smag)

Denne shake / protein pulver kan anvendes på følgende:

 • Som en morgenmads shack
 • Som et sundt anytime snack
 • Som en lækker smoothie
 • Mellem måltiderne som en nærende drik, der hjælper til at øge mæthed og fremme stabile blodsukker
 • I stedet for et måltid for at reducere daglige kalorieindtag, men opretholde niveauet af næringsstoffer
 • Som del af en sund slankende program
 • Som et protein shake, at øge proteinniveauer i kosten
 • At give yderligere sunde kalorier for dem med en lille appetit eller begrænset mad valg (fx på grund af en allergi eller vegetariske / veganske livsstil)
 • Som en sund "fast food" for hele familien.

Blanding med væsker

Sådan blandes den for at opnå de bedste resultater:

 1. Fyld halvt glas med vand, frugtsaft, sojamælk, ris mælk eller andre væsker af valg.
 2. Tilsæt 3 hjemmet af pulveret til væsken og rør.
 3. Efterlad for omkring 2 til 3 minutter for at tillade de uforarbejdede ingredienser til at absorbere væsken. Pulveret vil opløses fuldstændigt og blive en tyk, glat blanding.
 4. Du kan nu tilføje mere væske, hvis det ønskes eller drink som den er.
 5. Tilføj hakkede frugter og bær og blend dem ind i en lækker, påfyldning og meget nærende smoothie, protein shake eller et måltid ryste. For en skummende effekt, skal du bruge en håndholdt mælkeskummer eller blender.

Hver 300g bøtte indeholder:
Soya isolere *, æble pulver (økologisk), rismel, chokolade smag, psyllium pulver, vitaminer og mineraler, stevia-ekstrakt, aloe vera ekstrakt og sibirisk ginseng ekstrakt.

Den soja der anvendes i Måltidserstatning (chokolade smag) er ikke genetisk modificerede. Det er ikke GM og kommer fra en Identity Preservation program, som styrer og dokumenterer soja fra plantning til forarbejdning og distribution.

Vitaminer og mineraler pr 100g:
C-vitamin (ascorbinsyre) - 500mg
Fosfor (fra soja) - 368 mg
Aloe vera (200x koncentrat) - 100mg
Sibirisk ginseng (35: 1) - 100 mg
Calcium (carbonat) - 92 mg
Vitamin B3 (nikotinamid) - 80 mg
Kalium (gluconat) - 46 mg
PABA - 20mg
Cholinbitartrat - 20mg
Inositol - 15 mg
Vitamin B5 (calciumpantothenat) - 12mg
Vitamin B6 (pyridoxin HCL) - 10 mg
Vitamin B2 (riboflavin) - 6.8mg
Zink (gluconat) - 6mg
Vitamin B1 (thiamin) - 6mg
Jern (gluconat) - 6mg
Mangan (gluconat) - 2 mg
Vitamin A (acetat) - 5000iu
Vitamin D2 - 500iu
Vitamin E (naturlige) - 30 IE
Kobber gluconat - 800mcg
Lod (kaliumiodid) - 750mcg
Folinsyre - 400mcg
Selen - 30mcg
Chrom (picolinate) - 30mcg
Biotin - 20mcg
Vitamin B12 - 6mcg

Næringsindhold pr 100g
Energi - 1537kJ / 363kcal
Protein - 42.3g
Kulhydrat - 43,2 g
hvoraf sukkerarter - 18,5 g
Fedt - 1,3 g
heraf mættet fedtsyrer - 0,4 g
hvoraf enkeltumættede fedtsyrer - 0,3 g
hvoraf flerumættede fedtsyrer - 0,5 g
Fibre - 4,4g
Natrium - 0,67 g

Indeholder ingen: gluten, hvede, mejeriprodukter, laktose, gær, tilsat sukker, kunstige konserveringsmidler, kunstige tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer eller GMO.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: