Den ultimative slankepakke

445,60
( 356,48 )
557,00
Du sparer: 111,40
Lager: På lager

Den ultimative slankepakke.

 

Pakke består af 3 kvalitets produkter. som til sammen kan hjælp dig med at opnå din drømme krop.

 

1 x Carb Blocker

1 x Sports Fat Burners

1 x Shake & Wait pakke med 10 brev i.

 

SHAKE & WAIT.

 

Dette produkt er designet til alle mennesker, der er på slankekur eller bare gerne vil ned i vægt. Kosttilskuddet, kan takket være Glucomannan indholdet, fremmer reduktionen af ​​fedtvæv.

 

FORDELE VED SHAKE & WAIT

 

  • Rig kilde til sunde proteiner.
  • Indeholder kostfiber,
  • Takket være indholdet af lactase kan den bruges af mennesker, som ikke tolererer lactose,
  • Effektiv hjælp i kampen mod unødvendige kilo
  • Uden GMO,
  • Indeholder ikke aspartam,
  • Indeholder ikke tilsat sukker,
  • Fremragende smag,
  • God pris.

Glucomannan kan i forbindelse med en energibesparende kost bidrager til vægttab. Den gavnlige effekt for vægttab opnås ved daglig indtagelse af 3 g  i forbindelse med en kalorielet kost

 

 

Læse mere her

 

CARB BLOCKER MED C-VITAMIN.

 

Søger du et produkt som kan hjælpe din krop til ikke at optage kulhydrater, og på den måde opnå et vægttab? Så kan Carb blokker være noget for dig. 

Er pizza, pasta og brød blandt det mad du elsker, men du bekymre dig om virkningerne på din talje?

 

Carb Blocker indeholder et effektivt ekstrakt af kidneybønner som svare til hele 1250 mg, og Ascorbic acid som tilsammen bidrager til at hæmme kroppens alfa-amylase enzymer hvorved at optagelsen af kulhydrater reduceres.

Hvordan virker Carb Blocker? Carb Blocker indeholder hvid kidneybønner ekstrakt hvilke undersøgelser viser hjælper med at hæmme enzymet amylase i din mave. Amylase er ansvarlig for behandling af stivelse til sukker, så ved at reducere effektiviteten af dette enzym midlertidigt før et måltid vil sukkeret være passeret igennem din krop naturligt og ikke blive optaget i din krop. Nogle undersøgelser tyder på, at hvid kidneybønner kan hæmme enzymet op til 33%

 

 

Læse mere her

 

SPORTS FAT BURNER.

 

Sports Fat Burner er en kombination af de stærkeste og mest effektive vægttab og energi ingredienser tilgængelige på markedet i dag. Sports Fat Burner forbedrer dramatisk den hastighed, hvor med kropsfedt bliver forbrændt, samt giver en enorm stigning i eksplosive energiniveauer. De giver bemærkelsesværdige resultater i kombination med en sund balanceret kost.

Øg dit vægttab, hold stofskiftet sundt og opnå mere definerede muskler med bare to Sports fat burner dagligt. Ved naturligt at øge dit energiniveau, kan du få mere ud af din træning og opnå bedre resultater, men da Sports fat burner også virker ved at nedsætte din appetit, undgår du samtidig at overspise i løbet af dagen, som er den perfekte kombination for et effektivt vægttab

Det her er et perfekt produkt til dig, som vil gå ned i vægt. Sports fat burner er sammensat af ingredienser, som maksimerer din træning og muskelvækst samt forbrænder fedt med høj hastighed.

 

Læse mere her

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: