Citrus Plus med Citrus aurantium

139,00
( 111,20 )
Lager: På lager

Citrus Plus med Citrus aurantium

 

Denne vigtig frugt, som giver vægttab, har taget slanke industrien med storm er Citrus aurantium . Det er også kendt som "bitter orange", Frugten af Citrus aurantium har været brugt som lægeplante i Kina i årtier. Dette har ført nogle ernæringsekspert at prøve de medicinske fordele ved den bitre appelsin til at kontrollere vægtøgning med stor succes.

 

Hvordan er Citrus aurantium bedre end ephedra?

Til bodybuildere var Ephedra et magisk stof, der havde store vægttabs egenskaber. Men måneder efter det blev frigivet på markedet, fandt der adskillige dødsfald sted. Myndigheder fandt, at ephedra var årsag til dødsfaldene. Siden da blev ephedra forbudt, og bodybuilding verden måtte søge et sikrere og bedre vægttab tilskud.

Som tilskud kunne, Citrus aurantium næsten matche virkningerne af ephedra som dokumenteret ved studiet af Colker. En forbindelse fundet i umodne frugter af Citrus aurantium blev identificeret og isoleret. Det blev kaldt Synephrine .

Som vægttab stof har Synephrine næsten de samme virkninger som ephedra eller efedrin. 

 

 

 

 

Citrus aurantium - Synephrine og dens fordele

Citrus Plus bruger ekstrakt af den umodne frugt Citrus aurantium for at opnå den potente Synephrine. Fordelene er følgende:

  • Øget Stofskifte
  • Fedt nedbrydende
  • Giver en Termisk Effekt
  • Nedsat appetit

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: