Scitec Nutrition

Med over 200 forskellige produkter har Scitec helt sikkert, hvad du behøver. Uanset om du søger efter et protein eller en avanceret state-of-art pre-workout, har Scitec det. Scitec Nutrition er navnet, du kan stole på, omend du ønsker at opbygge muskler, forbedre muskel definition, tabe / forbrænde fedt, øge udholdenhed eller blot leve sundere. 

Så vælg dit favorit Scitec kosttilskud og nyd de bedste og mest effektive kosttilskud i verden!

 

Populær
15 anmeldelser
418,95
0 anmeldelser
137,00
0 anmeldelser
99,00
0 anmeldelser
59,00
0 anmeldelser
89,00
0 anmeldelser
179,00
0 anmeldelser
229,00
0 anmeldelser
129,00
0 anmeldelser
169,00
0 anmeldelser
129,00
0 anmeldelser
219,00
0 anmeldelser
119,00
0 anmeldelser
115,00
0 anmeldelser
159,00
0 anmeldelser
98,00
0 anmeldelser
89,00
0 anmeldelser
259,00
0 anmeldelser
119,00
0 anmeldelser
68,00
0 anmeldelser
239,00
0 anmeldelser
249,00
0 anmeldelser
59,00
0 anmeldelser
399,00
0 anmeldelser
229,00
0 anmeldelser
75,00
0 anmeldelser
79,00
0 anmeldelser
195,00
0 anmeldelser
219,00
0 anmeldelser
199,00
0 anmeldelser
59,00
0 anmeldelser
89,00
0 anmeldelser
159,00
0 anmeldelser
179,00
0 anmeldelser
379,00
0 anmeldelser
129,00
0 anmeldelser
299,00

Alt om kosttilskud fra Scitec Nutrition

 

Her er der mulighed for at læse hvordan du med Scitec Nutrition kan nå dine mål med trænings og kost tips i disse 3 guides klik på banneret og læs din gratis guide.

 


SCITEC NUTRITION fat burn

SCITEC NUTRITION mass

SCITEC NUTRITION vitaminer

 

Om Scitec Nutrition 

 

Scitec Nutrition - grundlagt i 1996, er et af de hurtigst voksende kosttilskuds mærker, og er nu at finde i over 40 lande.

Scitec Nutrition har et unikt sortiment. Uanset hvad du har brug for, har Scitec Nutrition det.

Med fremragende smag, høj kvalitet samt deres enestående protein garanti, der bakkes op af laboratorietests og kunde anmeldelser om utrolige resultater og forbedringer i fysik og livsstil, vil Scitec hurtigt blive dit første valg.

Når nye ingredienser, der efter forskninger har bevist virkninger, er Scitec Nutrition hurtige til at indarbejde dem i de mest avancerede state-of-art formler. Det er ikke underligt at Sci-Tec står for Science & Technology.

 

Scitec Nutrition er en af de førende producenter af sports kosttilskud, med sin egen produktion og kapaciteter på mere end 30.000 m2 lager og produktionsanlæg. I 20 år har SCITEC vokset sig til at blive et af Europas førende kosttilskuds mærker med mere end 700 varianter, 135 smagsvarianter og de vokser stadig!
Med mere end 600 engagerede medarbejdere gør det, det hele muligt.

scitic fabrik

 

Scitec Nutrition er en af de største valle protein forbrugere i verden, de sælger 120 millioner portioner årligt i over 50 smagsvarianter!
Premium kvalitet: state-of-the-art udseende, kompromisløs ingrediens kvalitet!

Kvalitets garantien er baseret på deres egen produktion og in-house laboratorium kapaciteter. De er i stand til at producere over 100.000 portioner af protein per time. 

Scitec er en af de få virksomheder, hvor hvert parti af protein er lab testet og garanteret for dens koncentrations indhold og lagt ud offentligt


Slå din egne Scitic produkt batchnummer op her!

 

Scitec Nutrition Protein Formlar

 

 • Protein formler giver typisk overvejende protein (sædvanligvis mere end de såkaldte vægt GAINERs formler).

 • Protein bidrager til væksten eller opretholdelse af muskelmasse, og til opretholdelse af normale knogler. (Disse udtalelser er blevet videnskabeligt bevistog godkendt af Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet.)

 • Der er forskellige proteinkilder: animalske eller vegetabilske proteiner, og kan være i formlerne som sig selv eller mere end én type blandet sammen.

 • Proteiner består af kæder af aminosyrer. Hvis det indtages, nedbrydes de så kroppen kan bruge individuelle aminosyrer for at opbygge mange forskellige stoffer fra muskelvæv til hormoner.

 • Der er 9 såkaldte essentielle aminosyrer (histidin, isoleucin, leucin, lysin, methionin, phenylalanin, threonin, tryptophan, valin), som skal leveres af kosten ("normale" fødevarer og kosttilskud), fordi kroppen ikke kan syntetisere dem. 

 • Aminosyresammensætningen fortæller dig, hvor nyttig en proteinkilde eller et produkt er. 

 • Alle animalske proteiner er såkaldte "komplette proteiner", fordi de giver alle 9 typer af væsentlige aminosyrer. Ikke alle vegetabilsk proteiner er "komplet"!

 • Når du vælger et protein, så hold øje med, hvormange typer af aminosyrer, den har!

 • Forskellige proteiner kan have forskellige fordøjelses satser, langsomme eller hurtige!

 • Medmindre du er en konkurrencedygtig bodybuilder der er meget tæt på konkurrence, er et par gram kulhydrater eller fedt ikke et stort problem i en protein servering.

 • Derudover indeholder mange af protein formlerne også, ekstra ingredienser, herunder free-form aminosyrer, fordøjelsesenzymer, vitaminer og så videre.

 

Whey Protein

Whey Protein er det mest populære komplette protein, og stammer fra mælk. Det kan indeholde laktose. Valle isolater er "renere" end valle koncentrater, fordi de indeholder mindre sukker og fedt, og mere protein. Whey protein har tendens til hurtigere optagelse.

 

Casein Protein

Casein protein er den anden, dominerende bestanddel af mælkens proteinindhold. Casein proteinen er populær da den har en god aminosyreprofil og langsommere optagende egenskaber. 

 

Beef Protein

Oksekød har legendarisk status blandt hård træning. Oksekøds protein er et alternativ til mælkeproteiner!

 

Soja Protein

En god soja isolat er en høj koncentreret, høj kvalitet, godt fordøjelig, ikke-animalsk proteinkilde med store mængder af vigtige aminosyrer. Den har ingen lactose eller kolesterol. Det er en komplet protein, der har tendens til at være hurtigere optagelig.

 

Æggehvide Protein

Æggehvide protein er en af de første populære og komplette protein kosttilskud der anvendes af bodybuildere med stor succes. En stor fordel ved Æggehvide protein er, at det ikke er en mælkeprotein, således laktose intolerante mennesker eller dem med mælkeallergi kan også bruge dette! Æggehvide proteinen har tendens til at være hurtigere optagelig.

 

Mælkeprotein


Mælkeprotein er et komplet protein der indeholder både casein og valleproteiner i deres naturlige ~ 80: 20-forhold. Mælkeprotein har tendens til at være langsommere optagelig.