Taurine 90 stk Scitec Nutrition

79,00

Taurine fra Scitec Nutrition

Taurin forekommer naturligt i fødevarer af animalsk oprindelse, men er delvist fraværende i fødevarer af vegetabilsk oprindelse. Derfor kan Taurin niveauer være lavere i veganere end i en gruppe på en standard blandet kost. Det er klart, at Taurin er en meget vigtig organisk syre involveret i et stort antal metaboliske processer i kroppen. Mange mennesker er klar over, at Taurin jævnligt bruges som ingrediens i energidrikke.

 

  • 100% taurin
  • Taurin stimulerer dit fokus
  • Giver øget muskeltryk
  • Forbedrer muskel kontakten

FORDELE VED TAURIN

 

Alle der gerne vil have en ekstra hånd for at opnå de bedste resultater, og som vil give kroppen optimale forhold til at udvikle sig i, bør prøve taurin. Taurin kan udover en masse andre gode kvaliteter, også være instrumental i både at stabilisere din krop hvis du bruger fedtforbrændere, så man undgår rysteture, for meget hjertebanken og deslige, og kan tilmed også hjælpe med at nedsætte blodtrykket. Taurin er en ikke-essentiel aminosyre da kroppen selv kan producere den. Taurins funktion er blandt andet, at sænke ophobning af mælkesyre så man kan træne længere. Derudover er Taurine også med til, at stabiliserer elektrolyt balancen i blodet under træning og dermed reducere evt kramper efter træning.

 

Vejledning

Tag 1 kapsel før og efter træning på tom mave, og en mellem to måltider. På ikke-træningsdage tager 3x1 kapsler mellem måltider spredt ud. Brug dette produkt sammen med mad som en del af en sund, afbalanceret kost, ikke som en erstatning for en sådan. Allergen info

Fremstillet i et anlæg, der behandler mælk, soja og æg proteiner og gluten, jordnødder!

FAKTA

Portionsstørrelse:  3 kapsler

Beløb per portion

* RDA%

       

Taurin

3000 mg

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: