Scitec Nutrition - Protein Ice Cream

169,00

Scitec Nutrition – Protein Ice Creme – Protein Dessert is

 

Dette er en helt ny generation af sund og fitnessvenlig dessert, som nu ser dagens lys.

 

  • Lækker is i høj kvalitet
  • Kun 6g kulhydrater i den færdiglavede 150g isdessert.

 

Normalt vil sports atleter aldrig tænke på isdesserter som en mulighed, når de tænker på dagens indtag af føde, da det er fyldt med sukker og rigt på fedt. Det vil aldrig blive en del af en atlets ernæringsplan – eller kan det?

Scitec Nutrition har nu skabt et produkt, som kommer tæt på at gøre dette muligt. Nu kan du fremover have muligheden for at holde din kostplan og blive indenfor din kalorie grænse, samtidig med at du nyder smagen af den lækre cremede konsistens af is. Det kan oven i købet også bidrage til din muskelopbygning med det høje indhold af protein. Isdesserten kan give dig følelsen af, at du snyder med din kost, og at du ”ikke må”, men det er langt fra sandheden.

”Protein Ice Creme” er et produkt du selv blander. Det indeholder en velbalanceret mængde af protein, fedt og kulhydrater. Dette produkt indeholder hele 28% protein, som er en vigtig komponent til opbygning og vedligeholdelse af din muskelmasse. Herudover er protein også vigtig til vedligeholdelse af knoglerne.

 

Produktet er helt enormt let at blande og kræver ikke mere end en skål, et piskeris og almindeligt vand. Det vil uden tvivl få dig til at glemme alt om den sukkerbombe af en flødeis, som du kiggede langt efter sidst du var i supermarkedet. Det færdigblandede produkt kan opbevares på frost i op til 10 dage. Nyd det som en sund snack i mellem måltider eller som et helt måltid i sig selv. Det er nemlig muligt med den gode næringsprofil, som produktet har at tilbyde. Scitec Nutrition gør nu livet for alle seriøse fitness atleter og folk, der er ganske bevidste og omhyggelige med at indtage den helt rigtige slags og mængde af næring. Dette kan man nu gøre alt imens man får en smagsoplevelse udover det sædvanlige, samtidig med at man kan have god samvittighed. 

Vejlidning:

 

Vanille-lime:

Valleproteinkoncentrat (mælkeprotein, emulgator: sojalecithin), hævemiddel (xylitol), skumningsmiddel (raffineret og hærdet kokosnøddeolie (mælk), pulvermælk, smagsstoffer (vanilje, citron), syrethedskorrigerer (vandfri citronsyre), sødestof (sucralose)).

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: