Scitec Nutrition Protein Coffee, sukker fri 600g

187,00

Scitec Nutrition Protein Coffee, sukker fri 600g

Et højkvalitativt kaffeprodukt med valleprotein og koffein fra Scitec, -giver dig en perfekt start på dagen eller lidt ekstra energi inden træning.

  • Autentisk smag
  • 27 g valle
  • 100 mg koffein

Scitec’s Protein Coffee er et højkvalitativt proteintilskud med kaffe og tilsat ekstra koffein. Protein Coffee levererer 27 g valleprotein og 100 mg koffein per servering, en perfekt kombination af de to populæreste og mest brugte ingredienser i tilskudsverdenen.

Valle betragtes af mange være den bedste proteinkilde på markedet på grund af dets uovervindelige biologiske værdi. Valleprotein har en bred aminosyreprofil og en naturlig højere koncentration BCAA end nogen andenn proteinkilde.

Koffeinet i Protein Coffee kommer til dels fra rigtigt kaffe og til dels fra yderligere tilsatser af rent koffein. Den betydende mængde koffein hver dosering indeholder resulterer i følbare højninger af dit prestationsniveau og reducerer såvel omfatningen som forekomsten af muskelømhed. Koffein virker også som en stimulans af det centrale nervsystem hvilket gir vågenhed, mentalt fokus og forhøjet stofskifte.

Protein Coffee er som træningstilskud virkelig perfekt at bruge før fysisk aktivitet. Både hovedkomponenterne som udgør produktet, koffein og aminosyror (fra valleproteinet), har en positiv virkning på ydeevnen og modvirker aktivt nedbrydning af muskelvæv.

Protein Coffee kan bruges når et indtag af protein ønskes, du kan med fordel erstatte det traditionelle kaffe og tilhørende søde sager til kaffepausen med en kop af denne vitaliserende helsedrik.

Dosering: 300 ml vand varmes til ca: 60 grader (1 minut i mikroovnen på 850 w). Tilsæt 1 ske pulver og rør til det er helt opløst. 

 

Allergiinfo: Fremstillet på en anlægning som også håndterer mælk, soja, æg, gluten og jordnødder.

Information: Dette er et kosttilskud og bør ikke anvendes som en erstatning for en varieret kost. Opbevares utilgængeligt for små børn. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn.

 

 

Per 100g

Per servering (40 g)

Energi

360 kcal

144 Kcal

Protein

67.5g

27g

Kulhydrater

6.3g

2.5g

-deraf sukker

2.5g

1g

Fedt

6g

2.4g

-deraf mættet fedt

3.5g

1.4g

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: