Scitec Nutrition EAA + Glutamine, 300 g

159,00

EAA + Glutamine 300g

EAA + Glutamine fra Scitec indeholder de mest værdifulde essentielle aminosyrer, 4250 mg EAA (inklusive BCAA) samt 2000 mg L-Glutamin. Produktet er desuden helt sukkerfrit og vegansk da det indeholder fermenterede aminosyrer.

EAA + Glutamine fra Scitec indeholder de mest værdifulde essentielle aminosyrer, som er uundværlige for os, da de ikke kan syntetiseres af kroppen og derfor skal indtages gennem kosten. At indtage disse før eller under træning er en glimrende måde at sikre, at kroppen har optimale niveauer af dets byggesten, aminosyrerne. De forgrenede aminosyrer (BCAA) er blandt de vigtigste og svarer til ca. 35% af de essentielle aminosyrer i muskelproteiner. Dette produkt indeholder en høj dosis BCAA matrix (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valine). EAA + Glutamine-formlen giver dig en rigelig (2 g) dosis L-Glutamin pr. portion, hvilket ikke er en essentiel aminosyre, men det er den mest almindelige aminosyre i kroppen og en vigtig aminosyre at indtage når kroppen er fysisk stresset. Dette produkt giver en forfriskende følelse med sin frugtagtige smag under træning. EAA + Glutamine er veganervenlig, fordi den er lavet med fermenterede aminosyrer fra planter. 

Indhold:

  • Essentielle aminosyrer 4250 mg, heraf BCAA  4000 mg, [L-Leucin (1300 mg), L-Isoleucin (1500 mg), L-Valin 1200 mg)]
  • L-Histidin 50 mg
  • L-Lysin HCl 50 mg, varav L-Lysin (40 mg) 50 mg
  • L-Metionin 50 mg
  • L-Fenylalanin 50 mg
  • L-Treonin 50 mg
  • L-Glutamin 2000 mg

Dosering: 9 g (2⁄3 scoop) – Portioner per pakke: 33

BRUGSANVISNING: Mix en dosering (9 gram) med 500 ml vand dagligt.

Advarsel: Brug dette produkt sammen med mad som led i en sund, afbalanceret kost, ikke som kosterstatning. Opbevares utilgængeligt for børn! Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis!

Allergiinformation:
Kan indeholde spor af mælk, æg, soja, jordnødder, nødder, selleri, fisk og skaldyr.

Opbevaring: Opbevares på et køligt og tørt sted. Varme og sollys kan beskadige emballagen!

EAA + Glutamine, 300 g

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: