Scitec Nutrition 100% Creatine monohydrat 500g

169,00

Creatine monohydrat.

 

Hvad er kreatin? Det er en organisk og nitrogen syre der forekommer naturligt i hvirveldyr. Cirka 95 procent af den kreatin, som findes i den menneskelige krop, ligger i skeletmuskulaturen. Kreatins formål er at fungere som en kilde til energi for alle celler, hvoraf muskelcellerne er den primære gruppe. Det fungerer ved at øge dannelsen af Adenosin TriPhosphat, eller ATP, og virker dermed som et energireserve for cellerne. Det hjælper tilmed også musklerne til at kunne trække sig sammen.

​Som navnet indikerer, indeholder dette kreatinpulver fra Scitec Nutrition udelukkende den allermest videnskabeligt studerede form for kreatin til dato: kreatin monohydrat. Det er videnskabeligt bevist, at når der indtages en daglig dosis af 3 gram kreatin, vil den fysiske ydeevne i forbindelse med gentagende og kort varige høj intensitets aktiviteter, som f. eks vægttræning eller interval kardiovaskulær træning, øges.*

​HVORFOR TAGE KREATIN KOSTTILSKUD?

​Kreatinpulver giver en mere effektiv anaerob energiomsætning, så du kan yde mere i din træning. Tests viser, at præstationsevnen kan øges med op til 10%.

 

​TIPS TIL BRUG AF KREATINPULVER:

  • Husk at holde pause ind i mellem. Musklernes evne til at lagre kreatin falder efter over tid, så for at få den bedste langvarige gavn af kreatin kosttilskud, skal du efter ca. tre måneders brug, holde en pause på en måned. 

  • De største præstationsforbedringer har vist sig, når styrkeøvelsen er blevet gentaget efter en kort pause på 20-60 sekunder.

  • Ekstreme cykelpræstationer kan forbedres med kreatin.

  • Præstationer indenfor løb, svømning og aerobic påvirkes sjældent af intagelsen af kreatinpulver

 

kreatin monohydrat

 

Næringsindhold 100% Kreatinmonohydrat 500g

Portionsstørrelse: 1 spoon (5 g)

Antal portioner: 60

 

per servering:

kreatin monohydrat 5000 mg

 

ALLERGEN INFORMATION:

Fremstillet i et anlæg, der forarbejder mælk, soja og æggeproteiner, og gluten, jordnødder!

 

Kørselsvejledning:

100% Creatine Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på mindst 3 g kreatin! Opdel din kropsvægt i kg med 3. Det er den totale mængde af kreatin i gram, du skal tage dagligt i loading-fase (første uge af brug). Efter denne periode, ikke tage mere end halvdelen af ​​dette beløb til vedligeholdelse. Brug på tom mave, primært efter træning, med simple kulhydrater. Anvende 400 ml væske for hver 5 g kreatin at opnå korrekt opløsning. Tag ikke mere end 10 gram i et møde, spredt ud den daglige dosis!

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: