Mega Kre-Alkalyn Scitec Nutrition

179,00

Mega Kre-Alkalyn fra Scitec er et højdoseret kreatintilskud i kapselform. Indeholder pH-bufferet kreatin som ikke binder væske og ikke kræver en ”loading fase”!

  • 1200 mg Kre-Alkalyn® per kapsel
  • Forbedrer præstationen
  • Øger muskelvolumen

Mega Kre-Alkalyn indeholder den patenterede kreatinform Kre-Alkalyn® som er specialbehandlet for at opnå en højere pH-tolerance. Andre kreatinformer er meget pH følsomme hvilket gør at de nemt bliver virkningsløse i kroppen efter indtagelse.

Kre-Alkalyn® optages hurtigt i kroppen, man opnår den ønskede effekt ved lavere doser og den ”loading fase” der anvendes ved almindeligt kreatin er heller ikke nødvendig. Som følge af de lavere doser og den reducerede oxidering til kreatinen har Kre-Alkalyn® mindre bivirkninger såsom mindre væskeophobning i underhuden.

Dosering: Indtag 3 kapsler umiddelbart efter endt træning. Eller før et måltid på ikke træningsdage. 

Allergiinformation: Kan indeholde spor af jordnødder, mælkeprotein, æg, soja og gluten.

Information: Dette er et kosttilskud, og bør ikke bruges som en erstatning for en varieret kost. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for små børn. Kosttilskud er beregnet til raske personer over 18 år. Konsulter altid med læge i tilfælde af, at du lider af en sygdom og / eller bruger lægemiddel.

 

Antal doseringer per produkt: 26

Indhold per servering, 3 kapsler

Energi

39 kcal

Kre-Alkalyn

3600 mg

Heraf kreatin

3134 mg


Ingredienser: Kre-Alkalyn, magnesiumstearat, gelatine (kapselskal).

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: