Lecithin 100 caps Scitec Nutrition

129,00

Scitec Nutrition Lecithin 100 stk.  

Lecithin er et fedtlignende stof kaldet phospholipid. Den består hovedsagelig af B-vitaminer, fosforsyre, cholin, linolsyre og inositol. Lecithin indeholder alle de phosphatider, der findes naturligt i cellemembraner. Lecithin virker ved at opretholde cellemembranstruktur og øge cellemembranens fluiditet. Hver Lecithin softgel kapsel giver dig 1200 mg naturlig lecithin ekstraheret fra sojabønner.

Lecithin er et helseprodukt, og det menes at have en nogle fordelagtige sundhedsmæssige egenskaber. Blandt andet siges det at Lecithin kan forbedre din hukommelse, fremme optagelsen af A-vitamin og B1-vitamin.

ANBEFALING :

 Tag 1 softgelkapsel dagligt, helst sammen med et måltid. Brug dette produkt sammen med mad som en del af en sund, afbalanceret diæt, ikke som erstatning for sådanne.

 

Supplerende Fakta
Portionsstørrelse: 1 kapsler
Portioner pr. Beholder: 100
  Beløb per portion *% RDA
Kalorier 10 kcal  
Kalorier fra fedt 10 kcal  
Total fed 1 g
Soyalecithin (61% phosphatider, 732 mg) indeholder typisk: 1.200 mg
Phosphatidylcholin 168 mg
Phosphatidylinositol 96 mg
Linolsyre 420 mg
† RDA ikke etableret i EU.
Ingredienser: Sojalecithin, gelatine, vegetabilsk glycerin.

 

Advarsler: Må ikke anvendes, hvis du er gravid eller ammer. Kontakt en læge, inden du starter et diæt eller træningsprogram. Afbryd brugen og konsulter en læge, hvis du oplever usædvanlige symptomer. Ikke beregnet til brug af personer under 18 år. Overskrid ikke den anbefalede servering.

 
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: