Kollagen Pulver 300g Scitec

235,00

Kollagen Pulver 300g

 

Kollagen Pulver 300g Scitec

 

Kollagen er en vigtig byggesten i vores bindevæv, sener, hud, ledbånd, knogler og blod. For at have stærke og sunde muskler, organer, led, knogler, hår, negle og hud, er vi afhængige af kollagen.

 

  • Reducerer tegn på ældning ved at opretholde hudens elasticitet
  • Forbedrer hår og negle follikler
  • Forbedrer mobilitet i sygdomme som gigt og ledsmerter
  • Bevarer, bygger magert muskel masse
  • Hydrolyseret Marine Kollagen!
  • Hurtig-absorberende formel!
  • Med ekstra C-vitamin!
  • Nul Sukker !
  • Frugtagtig smag!
  • 10g Kollagen per portion!

 Hvad er kollagen?

Kollagen er fiber strukturelle protein, der gør op den hvide fibre (kollagen fibre) af hud, sener, knogle, brusk og alle andre bindevæv. Det er også fundet spredt i geler af kroppen til at give stivhed, som i de glaslegemet humor i øjet. Med andre ord, er kollagen den naturlige protein, der komponerer de fleste af kroppens strukturel støtte og er det primære stof i bindevæv. Det er fibrøst bindevæv, der holder vores krop sammen. Kollagen er til stede i alle multi-cellulære organismer.

Kollagen giver forskellige organer og væv deres styrke og elastiske egenskaber. Tyve-fem procent af den tørre protein vægt af den menneskelige krop er kollagen. Halvfjerds-fem procent af vores hud er lavet af det, og i alt – nogle tredive procent af vores hele krop er kollagen. Kollagen er en del af den naturlige make-up af sener, ledbånd, led, muskler, hår, hud, og vitale organer.

Hvorfor tage kollagen?

• Arthritis: I rækkefølge for osteo-arthritis behandles effektivt, skal den brusk og ledvæske i fælles beskyttes mod yderligere ødelæggelse. Kollagen beskytter og genopretter ledbrusk ved at støtte eller fremme syntesen af synovialvæsken, som er nødvendig for at smøre leddet. Det hæmmer også frie radikaler enzymer og auto immune processer, der nedbrydes ledbrusken og fjerne blokeringer i blodkarrene, der fører til fælles. Kollagen proteiner hjælper kroppen til at forynge naturligt med henblik på at regenerere brusk og sunde ledfunktion. aldring og traumer forstyrre kroppen's evne til at bruge sine egne chondrobeskyttende agenter, som har ført til en epidemi af gigt i hele verden.

• Anti-aging: Kroppens produktion af kollagen bremser dramatisk med aldring. Denne langsommere proces er stealth-lignende og temmelig lumsk. Det begynder at bremse i vores midt i tyverne, er opfanger hastighed i vores trediverne og fyrrerne og tab endnu mere udtalt gennem vores halvtredserne og tresserne. Mangel på kollagen, eller kroppens forkert brug af kollagen, er hvad der forårsager aldringsprocessen. Udover sin mange strukturelle egenskaber tjener kollagen som vigtig katalysator for vækst og reparation af næsten alle kroppens væv. Mange forskellige aldrende sygdomme er relateret til kroppens levering af dette vigtige protein og lidelser i kollagen, selv.

Produktionen af kollagen i menneskekroppen er faldende med alderen. Som følge heraf vil strukturen af de høje kollagenvæv (ligesom hud, brusk) være svække og mister deres elasticitet.

 
Vores Kollagen pulver produkt indeholder hydrolyseret (predigested) marine kollagen, som er en hurtig absorping formular med gode brugsegenskaber. Det er en ingrediens fra fisk med høj renhed og sjovt at forbruge. Sammensætningen af kollagen fra en marin kilde svarer til kollagen type (type I kollagen), som forekommer i huden og sener. En servering af Scitec kollagen Powder giver den nødvendig daglige indtagelse af denne type af kollagen! Dette produkt indeholder ekstra Vitamin C for bedre effektivitet, hvilket bidrager til normal dannelse af kollagen for den normale funktion af hud, knogler, brusk, tandkød, tænder, blodkar. *

Brug

Opløs 1 portion (12 g) i 300 ml vand og tage fortrinsvis
under måltidet.


Allergen info

Kan indeholde spor af mælk, soja og æggeproteiner, nødder, jordnødder, gluten,
indeholder selleri og skaldyr 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: