Ginkgo Biloba - Scitec Nutrition

75,00

Ginkgo Biloba

 

Ekstrakten af ​​Ginkgo-blade indeholder visse urtestoffer som ginkgolider og bilobalid og er traditionelt blevet brugt til opretholdelse af kognitiv ydeevne og korrekt mikrocirkulation. Vores Ginkgo Biloba-produkt indeholder urter af høj kvalitet, der er standardiseret til at give 27% Ginkgo Flavone Glycosides.

Hvad er Ginkgo Biloba?

Ginkgotræet, også kaldet Tempeltræet, er er et af de ældste nulevende træer på jorden og selve træet kan blive flere hundrede år gammelt. Oprindelig voksede Ginkgo i Kina, og var ofte placeret udenfor templerne og i de kinesiske tempelhaver (heraf navnet), da man mente at træet holdt mennesket sundt, foruden at træet havde en yndefuld og rolig udstråling.

I traditionel kinesisk naturmedicin blev bladene fra Ginkgo Biloba træet knust og brugt enten i te/tonics imod lidelser som hoste og diarre, eller udvortes som en form for salve til at rense sår og forebygge infektioner. Traditionelt var det kernen eller frøet som blev brugt, men flere moderne undersøgelser viser, at det derimod er de vifteformede blade, der har det mest interessante indhold.

ANVISNINGER : 

Tag 1 kapsel to gange dagligt, helst sammen med måltiderne. Brug dette produkt sammen med mad som en del af en sund, afbalanceret diæt, ikke som erstatning for sådanne.

 

Supplerende Fakta
Portionsstørrelse: 1 kapsel
Portioner pr. Beholder: 100
  Beløb per portion *% RDA
Ginkgo Biloba ekstrakt 60 mg
† RDA ikke etableret i EU.
Ingredienser: Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), kapselskal (kvæggelatine; farve: titandioxid), Ginkgo biloba (blad) ekstrakt (indeholder 27% Ginkgo Flavone Glycosides).

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: