Hamp Pro Protein 500g

179,00

hamp

 

Hamp Pro Protein

 

Vi har kombineret hamp, en komplet, afbalanceret og naturlig planteprotein, med 15 andre gavnlige urter og superfoods 
Acai bær, Acerola kirsebær, lucerne, rødbeder, solbær, selleri frø, chlorella, kanel, mælkebøtte blad, bukkehorn, grøn te, Montmorency kirsebær, persille piert, spinat og spirulina.
Det giver en unik, kraftcenter kombination, der ikke blot øger proteinindtag, men også understøtter immunforsvaret, genvinding, udholdenhed, præstation, antioxidant niveauer, fordøjelse, rense og detox processer, slankende, stabile blodsukker og mere!

 

Om ingredienserne ...

Hamp: Hamp indeholder alle de essentielle aminosyrer og essentielle fedtsyrer (EFA'er, såsom Omega 3) nødvendige for at bevare sundhed og forbedre immunforsvaret, hvorfor det anses for at være en superfood samt en fuldstændig, naturlig og afbalanceret proteinkilde.
At være mangelfuld i essentielle fedtsyrer og deres metabolitter falder proteinsyntese, hæmmer muskel reparation og kan få kroppen til at bevare fedt, fordi det sanser det ikke har alle de næringsstoffer, den behøver.
Ingen anden enkelt plante kilde giver komplet protein ernæring i sådan en let fordøjelig form har heller ikke de olier æteriske til livet i så perfekt en ratio for menneskers sundhed og vitalitet.
Proteinet i hamp er meget lig proteinet i humant blodplasma, hvilket er hvad gør det så let at fordøje (i modsætning til andre proteinkilder, der er forbundet med intestinal oppustethed og ubehag).

 

hamp blad

 

Acai bær: Acai bær har hurtigt vokset i popularitet i de seneste år, hovedsagelig fordi de endelig er blevet anerkendt i den vestlige verden som en superfruit på grund af deres høje indhold af næringsstoffer. Findes kun i Amazonas regnskove i Mellem- og Sydamerika, disse bær indeholder en bred vifte af vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og, især, antioxidanter.
Acai bær er til gavn for:

  • immunsystemet: deres mørke lilla pigment indeholder plantekemikalier kaldet anthocyaniner (stærke antioxidanter, der er en del af flavonoid familie af molekyler og er vigtige for at neutralisere skadelige frie radikaler)
  • støtte hjertet: acai bær er en rig kilde til protein og kostfibre, som menes at have en beskyttende virkning på det kardiovaskulære system

  • sænke kolesterol: acai bær er en rig kilde til Omega 6 og Omega 9-fedtsyrer, samt phytosteroler, som spiller en vigtig rolle i at sænke niveauet af kolesterol i blodet

  • vægttab: disse bær kan levere værdifulde næringsstoffer til at understøtte energiniveauet, immunsystemet og indtag af næringsstoffer i perioder med reducerede kalorier og øget fysisk aktivitet.

    Den har også antibakterielle, anti-inflammatoriske og anti-mutagene egenskaber.

 

Acerola kirsebær: Disse kirsebær er kendt som en superfruit grund af deres usædvanlige ernæringsmæssige værdier og naturligt høje niveauer af biotilgængeligt (let absorberes) C-vitamin - 30x mængden, der findes i appelsiner af samme vægt. De repræsenterer også en god kilde til vitamin og antioxidant magt - forskere har identificeret næsten 150 ernæringsmæssige bestanddele i Acerola kirsebær, som omfatter bioflavonoider, proteiner, mineralsalte, jern, kalcium og fosfor.

 

Alfalfa: Alfalfa er rig på klorofyl, vitaminer (såsom pro-vitamin A (B-caroten) og vitamin B6, C, D, E, K og P) og mineraler (såsom calcium, magnesium, kalium, jern og zink) . Den indeholder også alle 8 essentielle aminosyrer (byggestenene i protein), udbytter 10x mere mineral værdi end en gennemsnitlig korn og indeholder 8 essentielle enzymer

 

Rødbeder: Rødbeder er en rig kilde af kulhydrater og proteiner og er også rig på en række vitaminer (herunder vitaminer A, B og C), mineraler (herunder magnesium, mangan, natrium, kalium, calcium og phosphor), antioxidanter (såsom betanin, den pigment, der giver rødbeder dens farve) og andre næringsstoffer, såsom opløselige fibre, jern, folinsyre og betain.
Det har en meget lav brændværdi, er næsten helt fri for fedt og har et lavt glykæmisk belastning. Det er også usædvanlig rig i kosten nitrat, hvilket gør det populært med atleter. Dette næringsstof fører til en reduktion i iltoptagelse, øget udholdenhed og gøre udøvelsen mindre trættende. Undersøgelser har vist de positive virkninger, rødbeder kan have på motion ydeevne og muskelvækst.

For eksempel i en nylig undersøgelse foretaget af Exeter University, fandt forskerne cyklister, som drak en halv liter rødbedesaft flere timer inden afgang var i stand til at ride op til 16% længere end dem, der drak en placebo solbærsaft. Som sådan er det nu bruges af mange atleter under tider med ekstreme træning, når krav til energi og genvinding er højere.

 

Solbær: Disse bær har en række gavnlige phyto-næringsstoffer. Faktisk under Anden Verdenskrig, blev solbær bruges som erstatning for appelsiner og andre frugter er rige på C-vitamin, som de var svært at komme med i Det Forenede Kongerige. Solbær frugt er overordentlig rig på C-vitamin og langt overlegen i forhold til navle appelsiner - der indeholder mere end tre gange det beløb. Den indeholder også en god mængde af calcium, kalium, fosfor, jern og vitamin E. Solbær er en stor mad til understøtning energiniveauer og frø er rige på umættede fedtsyrer. De er også fyldt med antioxidanter (anthocyaniner, en type polyphenol).

 

Selleri frø: Selleri giver en glimrende kilde til C-vitamin og fiber. Det er også en meget god kilde til folinsyre, kalium, calcium og vitamin B1, B2 og B6. Selleri indeholder phyto-kemiske forbindelser kendt som coumariner. Coumarin forbindelser med til at sænke blodtrykket, tone karsystemet og er effektive, når de anvendes i tilfælde af migræne. Undersøgelser har også vist, at selleri hjælper med at sænke kolesterol og forbedre afgiftning. Selleri ekstrakt har vist sig at være effektiv i behandlingen af gigt og muskelsmerter. En kraftfuld naturlig diuretikum.

 

Chlorella: Chlorella er en kraftfuld afgiftnings støtte, som har vist sig at binde med tungmetaller og pesticider - såsom PCB - som kan ophobes i vores kroppe. Det er også et fibrøst materiale, hvilket betyder, at det understøtter en sund fordøjelse og generelle fordøjelseskanalen sundhed. En ren blodbanen, med en overflod af røde blodlegemer til at transportere ilt, er afgørende for stærke naturlige forsvar. Chlorella højt næringsindhold, rensende virkning på tarmen og andre afskaffelse organer, såvel som dens beskyttelse af leveren, hjælper med at holde blodet fri for urenheder og vores immunsystem stærk. Chlorella får sit navn fra den store mængde af klorofyl, at den besidder.

 

Kanel: Kanel har antispasmodic, antimikrobielle, carminative, anti-diarré, anti-orm og antiseptiske egenskaber. Barken hjælper til at modvirke flatulens og diarré. Det bruges også til et svagt fordøjelsessystem, opkastning, hyper-surhed, for at fremme sekretion af mavesaft, irritabel tarm, sommer diarré, forkølelse og influenza. Det kan hjælpe til at undertrykke væksten af talrige skadelige mikroorganismer, såsom Escherichia coli, Staphylococcus aureus og Candida albicans. Kanel hjælper også til at opretholde stabile blodsukker og er derfor meget anvendelig til diabetikere.

 

Mælkebøtte blade: Den mælkebøtte har været et dagligt syn i den traditionelle urte farmakopé i århundreder. I Europa er den mælkebøtte stadig respekteret som den ernæringsmæssige og medicinske kraftcenter, som det er. Blandt andet er mælkebøtte rod blevet brugt som en blid afførende, fordøjelsesfremmende støtte, til behandling af lever- og nyreproblemer, at lindre betændelse, bylder, feber og diarré og at hjælpe med at regulere blodsukkeret. Mælkebøtte rod er også kendt at stimulere appetitten.

 

Bukkehorn: Bukkehorn er fyldt med antioxidanter og har afførende og anti-parasitiske effekter. Det beroliger også irriterede væv, sænker feber, reducerer blodsukkeret, forbedrer fordøjelsen og fremmer heling. Det stimulerer immunsystemet og hjælpemidler i fjernelse af toksiner fra kroppen gennem lymfeknuder. Frøene især er rige på lipider, protein, proteasehæmmere, alkaloider, slimet fiber, fosfor, jern, calcium, niacin, vitamin C, selen og forskellige andre næringsstoffer. Plus, antages det, at frøene reducerer fedtvævet, og hjælper herved naturligt vægttab.

 

Grøn te: Grøn te er rig på catechin polyfenoler. Epigallocatechingallat (EGCG), i særdeleshed, er en kraftig antioxidant. Nogle undersøgelser har vist grøn te polyfenoler at have en stærkere antioxidant virkning end vitamin C og vitamin E - to af de mest kraftfulde antioxidanter findes i naturen.

Grøn te er effektiv til at sænke LDL-kolesterol og blodtryk niveauer og inhibering af abnorm dannelse af blodpropper. I lande, hvor grøn te regelmæssigt forbruges, er der betydeligt lavere niveauer af hjertesygdomme.
Grøn te er også kendt for at være til gavn for vægttab, fordi de polyfenoler fremkalde termogenese og stimulere fedtforbrændingen, øge stofskiftet uden at øge hjertefrekvensen.

 

Montmorency kirsebær: Montmorency kirsebær (eller surkirsebær) er en næringsrig superfruit, som har antiinflammatorisk, sygdomsbekæmpende og helende egenskaber. Disse kirsebær er utroligt rige på antioxidanter, som bekæmper frie radikaler i kroppen og hjælpe med at forhindre sygdom, samt bremse aldringsprocessen.
Den seneste forskning viser, at Montmorency kirsebær har høj ORAC (ilt radikale absorptionskapacitet) værdier. Især de er en af ​​de få naturlige fødevarer kilder til potent antioxidant, melatonin, som hjælper med at opretholde kroppens døgnrytme og forbedre søvn cyklusser; og klasse forbindelser, Superoxide Dismutases (SOD), der fungerer som "super skraldemanden" af farligt fri
radikaler, ødelægge dem i hele kroppen.

 

kirsebær

 

Montmorency kirsebær indeholder også potente phyto-næringsstoffer, herunder anthocyaniner og andre fenol og flavonoid forbindelser. Anthocyaniner har stærke anti-inflammatoriske egenskaber, der hjælper opretholde en sund ledfunktion, mobilitet og fleksibilitet, reducere inflammation og lindre smerten af ​​gigt. De menes også at sænke urate niveauet i kroppen og bruges derfor ofte som et middel mod gigt. 

 

Persille piert: Persille er meget nærende, har mange potentielle sundhedsmæssige fordele og er blevet brugt i hundredvis af år som et naturligt middel mod en bred vifte af forhold. Den indeholder et væld af næringsstoffer, såsom vitamin A, C, E, bioflavonoider, jern, folinsyre, flygtige olier, coumariner, flavonoider og klorofyl - et kraftfuldt fytokemiske.
Persille indeholder mere C-vitamin end nogen anden kulinarisk vegetabilsk, dvs. ca. 3 x så meget som findes i appelsiner og om det samme beløb som i solbær! Dens jernindhold er også høj - omkring dobbelt så meget som spinat! Det er også en god kilde til mangan, calcium og kalium og virker som en antioxidant. Persille er en af de vigtigste køkkenurter til tilvejebringelse vitaminer - det er et immunsystem multivitamin og mineral kompleks af sig selv.

 

Spinat: spinat er på toppen af mange superfood lister, fordi det er fyldt med jern, calcium, folinsyre, vitamin K, vitamin C, fiber og carotenoider. Tilføj dens lutein og bioflavonoider og spinat er en
ernæringsmæssige kraftcenter! Den calciumindhold i spinat med til at styrke knoglerne; A- og C
vitaminer, fibre, folinsyre, magnesium og andre næringsstoffer hjælper til at bekæmpe sygdomme og styrke
immunsystem. Folat også sænker blodets indhold af homocystein - et protein, der skader arterier - og dermed hjælper med at beskytte mod hjertesygdomme.

 

Spirulina: Spirulina er en meget nærende blågrønalger. Det bruges til:


at styrke immunsystemet
• forbedre fordøjelsen
• reducere træthed og opbygge udholdenhed
• rengøring og detox formål
• øge energi niveauer
• kontrollere appetit
• opretholde en sund hjertefunktion
• støtte leveren og nyrerne
• reducere inflammation
• lindre symptomer på allergi.

 

 

hamp banner

 

 

 

Hamp Pro Protein pulver giver komplet, afbalanceret og naturligt protein fra hamp ( 46,4 g per 100 g ), samt en bred vifte af vitaminer, mineraler, antioxidanter og phyto-næringsstoffer fra 15 andre superfoods og urter. Det slår én ingrediens protein pulver hands-down!

Denne unikke blanding indeholder alle essentielle aminosyrer og er rig på omega olier (herunder essentielle fedtsyrer) og kostfibre, hvilket er til gavn for en sund kolon og stabile blodsukkeret.

Det er let fordøjelig og forårsager ikke oppustethed eller luft i maven, som mange mennesker oplever med mejeri-baserede protein pulver - et ideelt alternativ til valle og soja.

I modsætning til mange andre hamp protein pulver på markedet, indeholder Hamp Pro Protein ingen hexan eller andre giftige kemikalier, som ofte anvendes under hamp protein ekstraktionsprocessen.

 

 

 

Indeholder *:
Hamp protein pulver 
Acerola kirsebær pulver (25% vitamin C) 
lucerne pulver 
Acai bær (frysetørret) pulver 
Rødbeder pulver 
Solbær ekstrakt 
Selleri frø pulver 
Chlorella pulver 
Kanel pulver 
Mælkebøtte blad ekstrakt 
Bukkehorn pulver 
Grøn te ekstrakt 
Montmorency kirsebær pulver 
Persille piert pulver 
Spinat pulver 
Spirulina pulver

* Indeholder 90% hamp protein og 10% gavnlige urter og superfoods.

Næringsindhold pr 100g
Energi - 1457kJ / 348 kcal 
Protein - 46,4 g 
Kulhydrat - 8,8 g - heraf sukker 6,9 g Fedt - 10,5 g heraf - mættede 1,1 g - Monounsaturates 1.1 g - flerumættede fedtsyrer 7,6 g Fibre 16,3 g Natrium 0.0g

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: