Proteinissimo Dark Chocolate Sen. Proteinbar

165,00
( 132,00 )
Lager: På lager

Proteinissimo Scitec Nutrition Proteinbar 15 x 50g

Proteinissimo Scitec Nutrition - er nærende snacks, indeholdende 30% protein. I modsætning til traditionelle slik så er baren her er ikke kun velsmagende, men også nyttig.  Tiderne har ændret sig og dagene med den tørre, smagsløse protein bar med en konsistens, der minder noget nær en mursten, er ovre.. Nu behøver du ikke længere at gå på kompromis med smag til fordel for en god sammensætning af næringsstoffer, når du spiser din protein bar. På grund af dens gode næringsværdier, kan denne bar med fordel spises før og/eller efter træning samt alle tidspunkter på dagen, hvor du kunne få lyst til at sætte tænderne i en lækker bar samtidig med at du får din protein.

Når du spiser en "Proteinissimo Prime", vil følelsen tilnærmelsesvis minde om den, man får når man synder og tager sig en vaskeægte chokoladebar fyldt med både sukker og fedt. Forskellen er bare, at hver af disse barer kun indeholder 1.5 gram sukker, 8 gram fedt og 15 gram protein - et langt bedre scenarie end hvilken som helst anden chokoladebar, og så smager den mindst ligeså godt!

"Proteinissimo Prime" fra Scitec Nutrition indeholder som sagt intet tilsat sukker, og får udelukkende sin gode og søde smag fra polymer (maltitol). Baren er desuden også fri for aspartam og palmeolie, men er rig på kostfibre.

Vælg den som et sundt og fornuftigt alternativ til et måltid når du er på farten, eller blot som en lækker, velsmagende og nærende snack i løbet af dagen - mulighederne er mange!

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse, og til vedligeholdelse af normale knogler.*

Fordele Proteinissimo fra Scitec Nutrition

  • Kompleks sammensætning afbalancerede essentielle næringsstoffer (proteiner, fedtstoffer, kulhydrater)
  • Optimal proteinindhold (15 gram i en snack)
  • Kompleks protein matrix (calciumcaseinat Soy Protein)
  • Praktisk emballage 

Sammensætning Proteinissimo fra Scitec Nutrition (50 g = 1 bar):

  • Kalorieindhold - 193 kcal
  • Fedt - g 5 (herunder 2,6 g mættet)
  • Kulhydrater - 22 g (hvoraf 17 g - sukker)
  • Protein - 15 g
  • Natrium - 0,15g

 

 

Ingredienser: kakaopulver, sojalecithin, sukker, fructose, oligofructose, duftstoffer og smagsstoffer.

Spis Proteinissimo anbefalede 1-2 baren på dagen. Optimal: efter træning eller langvarig anstrengende motion (for at lukke anabolske vindue) eller i løbet af dagen - efter behov.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: