Aesthetix Leaner Whey Protein 2 kg

125,00
299,00
Du sparer: 174,00
Lager: Kun 1 stk. tilbage

Leaner Whey Protein ikke kun bygger og hjælpemidler til at genopretning af lean muskel, men selv forstærker fedtforbrænding ved brug af CLA, L-Carnitine , L-Tartrate og grøn te ekstrakt.

Leaner Whey Protein

Leaner Whey er udstyret med den højeste kvalitet kolde forarbejdet Whey. Ved at tilføje forskellige yderligere ingredienser, Leaner Whey ikke kun bygger og hjælpemidler til at genopretning af lean muskel, men selv forstærker fedtforbrænding ved brug af CLA, L-Carnitine , L-Tartrate og grøn te ekstrakt.
 
Leaner Whey var designet til at få dig i form hurtig og bekvem uden ekstra junk. Brug Leaner Valle til dit daglige behov protein og fysik behov.
 
Hos os tror vi på ærlige produkter, hvad du ser, er hvad du får. Vi bruger ikke proprietære blandinger til vores formler, viser vi dig præcis, hvad vi har lagt i vore produkter, så du ved præcis, hvad du tager. Straight up ærlige produkter til reelle resultater.
 
Aesthetix Leaner whey protein ikke kun fungerer godt, er det også smager fantastisk! Vi gør os umage med at udvikle produkter, der er lige så effektive som de er simpelthen lækkert.
 
Kom i form og holde sig i form med slankere Whey.

 

Andre købte også