Ærte Protein Plus 500g

168,00
( 134,40 )
Lager: På lager

ærter banner

Ærte Protein Plus

 

Dette er mere end bare en anden standard ærteprotein pulver! Ærte Protein Plus er en blanding af vegetabilsk protein stammer fra haven (sukker snap) ærter, der er blevet udvundet og renset. Proteinet koncentreres fra det normale niveau på 6% i friske ærter, til omkring 80%! Hvad mere er, har denne allergivenlige ryste blevet beriget med tillæg af 9 urter og superfoods (herunder baobab frugt), hvilket gør det til et komplet, høj protein pulver blanding med tilføjelse af næringsrige urte antioxidanter

En høj kvalitet ærteprotein pulver (fra snap ærter), blandet med en række andre næringsrige superfoods og urter til tilføjede antioxidanter og phyto-næringsstoffer.

Denne unikke formel indeholder en koncentreret niveau af ærteprotein - fra 6% findes i friske ærter op til omkring 80%, hvilket giver 76.2g protein pr 100g .

Det er på høje i komplet protein (med en fremragende aminosyre profil), naturligt lavt i kulhydrater, fedt og kalorier og indeholder ikke tilsat sukker, salt eller andre "nasties".

En allergivenligt, biotilgængeligt og let at fordøje formel - ingen oppustethed! En ideel kilde til protein for dem med visse fødevareintolerance / allergi.

Hvad mere er, i modsætning til mange andre ært protein pulver på markedet, ærteprotein PLUS indeholder ingen hexan eller andre giftige kemikalier, som ofte anvendes under ærteprotein ekstraktionsprocessen

 

Om ingredienserne

 

Ærter: ærter er en overraskende rig, fedtfattig kilde af stærkt biotilgængelige vegetabilsk kilde protein, som også tilbyder en fremragende ernæringsmæssig og aminosyreprofil.


Ært protein er faktisk et komplet protein kilde (en komplet protein eller helt protein er en proteinkilde, der indeholder en passende andel af alle 9 af de essentielle aminosyrer, der er nødvendige for de diætetiske behov for mennesker).
Den er rig på forgrenede aminosyrer (leucin, isoleucin og valin); lysin (en essentiel aminosyre); glutamin (involveret i proteinsyntese); og er rigere på arginin (involveret i immunsystemets funktion og vægtkontrol) end nogen anden kommercielt tilgængelig protein.

Ært er også rige på: vitaminer (herunder vitamin A, riboflavin, niacin, folat, thiamin, pantothensyre, pyridoxin, vitamin B6, vitamin C og vitamin K) og mineraler (herunder calcium, jern, zink, magnesium, phosphor, kobber og mangan) og andre næringsstoffer, herunder både opløselige og uopløselige kostfibre, lutein (en ikke-provitamin A carotenoid), phytonutrients / phytosteroler (især ß-sitosterol) og antioxidanter.


Ærter er fedtfattige, kalorier, natrium og indeholder ingen kolesterol. Hvad mere er, i modsætning til mange andre ært protein pulver på markedet, ærteprotein PLUS indeholder nogen hexan eller andre giftige kemikalier, som ofte anvendes under ærteprotein ekstraktionsprocessen. Vores ærteprotein ekstraheres udelukkende med vand, tryk og derefter flokkulering.

 

ærter

Cinnamon: kanel er en god kilde til vitamin A, vitamin C, vitamin K, jern, kostfibre, calcium, mangan, kalium, zink, flavonoider, antioxidanter og gavnlige olier (såsom eugenol). Det er meget lavt indhold af mættet fedt, kolesterol og natrium
og kan hjælpe med blodsukkeret kontrol - det hjælper til at bremse den hastighed, hvormed maven tømmer efter måltider,
reducere stigningen i blodsukker efter spisning.


Spinat: spinat er på toppen af ​​mange superfood lister, fordi det er fyldt med jern, calcium, folinsyre,
vitamin K, vitamin C, fiber og carotenoider. Tilføj sin lutein og bioflavonoider til mix og spinat er en ernæringsmæssig kraftcenter! Den calciumindhold i spinat med til at styrker knogler; mens A- og C-vitaminer, fibre, folinsyre, magnesium og andre næringsstoffer hjælper til at bekæmpe sygdomme og styrke immunsystemet. Folat også sænker blodets indhold af homocystein, et protein, der skader arterier og derfor hjælper med at beskytte mod hjertesygdomme.


Chlorella: Opkaldt efter den store mængde af klorofyl, at den har (en potent og gavnlig fytokemiske), Chlorella er en kraftfuld afgiftning støtte, som binder med tungmetaller og pesticider - såsom PCB - der kan ophobes i kroppen. Det er også et fibrøst materiale, hvilket betyder, at den understøtter sundt fordøjelse og generelle fordøjelseskanalen sundhed. En ren blodbanen, med en overflod af røde blodlegemer til at transportere ilt, er afgørende for stærke naturlige forsvar. Chlorella høje indhold af næringsstoffer, rensende virkning på tarmen og andre afskaffelse organer, såvel som dens beskyttelse af leveren, hjælper med at holde blodet fri for urenheder og immunsystemet stærk.

 

Acai bær: Acai bær har hurtigt vokset i popularitet i de seneste år, hovedsagelig fordi de endelig er blevet anerkendt i den vestlige verden som værende en "superfruit" på grund af deres høje indhold af næringsstoffer. Findes kun i Amazonas regnskove i Mellem- og Sydamerika, disse bær indeholder en bred vifte af vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Acai bær har anti-bakteriel, anti-inflammatoriske og anti-mutagene egenskaber og er særligt gavnligt for:


immunsystemet: deres mørke lilla pigment indeholder plantekemikalier kaldet anthocyaniner (stærke antioxidanter, der er en del af flavonoid familie af molekyler og er vigtige for at neutralisere skadelige frie radikaler)


støtte hjertet: acai bær er en rig kilde til protein og kostfibre, som menes at have en beskyttende virkning på det kardiovaskulære system


sænke kolesterol: acai bær er en rig kilde til omega 6 og omega 9 fedtsyrer og phytosteroler, som spiller en vigtig rolle i at sænke niveauet af kolesterol i blodet.

 

Mælkebøtte rod: Den mælkebøtte har været et dagligt syn i den traditionelle urte farmakopé i århundreder. I Europa er den mælkebøtte stadig respekteret som den ernæringsmæssige og medicinske kraftcenter, som det er. Blandt andet har mælkebøtte rod blevet anvendt som en blid afførende, fordøjelsesforstyrrelser støtte, til behandling af lever- og nyresygdomme og til at lindre inflammation, bylder, feber og diarré og medvirke til at regulere blodsukkeret. Mælkebøtte rod er også kendt at stimulere appetitten.

Grøn te: Grøn te er rig på catechin polyfenoler. Epigallocatechingallat (EGCG), i særdeleshed, er en kraftfuld
antioxidant. Nogle undersøgelser har vist grøn te polyfenoler at have en stærkere antioxidant handling end C-vitamin og E. Grøn te er også effektiv til at sænke LDL-kolesterol og blodtryk niveauer og hæmme den unormale dannelse af blodpropper. I lande, hvor grøn te regelmæssigt forbruges, er der betydeligt lavere niveauer af hjertesygdomme. Grøn te er også kendt for at være til gavn for vægttab, fordi polyfenoler fremkalde termogenese og stimulere fedtforbrændingen, øge stofskiftet uden
øge hjertefrekvensen.

Alfalfa: Alfalfa er rig på klorofyl, vitaminer (såsom pro-vitamin A (B-caroten) og vitamin B6, C, D, E, K og P) og mineraler (såsom calcium, magnesium, kalium, jern og zink). Den indeholder også alle 8 essentielle aminosyrer, byggestenene i protein, giver 10 gange mere mineral værdi end en gennemsnitlig korn og indeholder 8 essentielle enzymer herunder: amylase (fordøjer stivelse), koagulase (koagulerer mælk), invertase (konverterer sukker til dextrose ), emulsion (virker på sukker), peroxidase (oxideret blod), lipase (fedt-splitting enzym), pectinase (danner en vegetabilsk gelé fra pektin), protease (fordøjer proteiner).


Lucerne består af lægemidler "aktive", såsom isoflavoner, steroler og andre anlæg phytoøstrogener, at (i samarbejde med plantens naturlige fibre) fremme sunde kolesterol niveauer. Alfalfa indeholder også derivater af coumarin, et anti-blodplade stof, der reducerer blodpropper og beskytter kroppen mod åreforkalkning, som er den fedtholdige plak opbygning langs arterievæggene.


Spirulina: Spirulina er en meget nærende blågrønalger. Det bruges primært til: at styrke immunsystemet, forbedrer fordøjelsen, reducerer træthed og opbygge udholdenhed, udrensning og afgiftning, øge energi niveauer, kontrollerende appetit, opretholde en sund hjertefunktion, støtte leveren og nyrerne, reducere inflammation og lindre symptomer på allergi. Spirulina er et fuldfoder, som leverer et utroligt lang række næringsstoffer, herunder protein, vitaminer, mineraler, Omega 6 fedtsyrer, klorofyl og andre phytonutrients.


Baobab frugt: Kendt som "livets træ", frugten af ​​baobabtræet bliver faktureret som kongen af ​​superfruits. Det har 3 gange så meget C-vitamin som en orange, 50% mere calcium end spinat og mælk og er en rig kilde til antioxidanter. Opløselige fibre i pulp har præbiotiske egenskaber og stimulerer gode bakterier i tarmen. Det er også højt indhold af kalium (vigtigt for hjernen, nerve og muskel funktion), samt fosfor, som støtter sunde knogler.

 

Ærte protein pulver 
lucerne pulver 
Chlorella pulver 
Kanel pulver 
Grøn te pulver (40% polyfenoler) 
Spinat pulver 
Spirulina pulver 
Acai bær pulver 
Mælkebøtte rod pulver 
Baobab frugt pulver 
Stevia blad ekstrakt

* Indeholder 90% ærteprotein og 10% gavnlige urter og phyto-næringsstoffer.

Næringsindhold pr 100g
Energi - 1541kJ / 364 kcal 
Protein - 76.2g 
Kulhydrat - 6,6 g - heraf sukker - 1,7 g fedt - 4,4 g - heraf: - mættede - 0,7 g - Monounsaturates - 0,9 g - flerumættede fedtsyrer - 2,5 g Fibre - 3,3 g Natrium - 1,0 g

 

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: