Spider Labz Black Widow Pre-workout 300g

299,00

Black Widow Pre-workout med DMAE

Spider Labz opretter Black Widow, en pre´workout der er skabt til folk, der ønsker at nå deres maksimale ydeevne under hver træning.

Black Widow øger dit fokus, din præstation og dine resultater, er fyldt med en korrekt og perfekt kombination af videnskabeligt dokumenterede ingredienser.

 

Hvad gør DMAE for dig:

 
  • Øger fokus og koncentration
  • Forbedrer humør og velvære

 

black widow

Hvad er Black Widow?

 

Black Widow er et perfekt kombineret stimulanttilskud, der bruges 20 til 30 minutter før din træning. Det er fyldt med flere højoktan ingredienser, som giver en masse fordele ved fysisk konditionering, som inkluderer større energi, større kraftproduktion, maksimal koncentration og bedre fokus, hvilket gør det ideelt til enhver træning.

 

Med Black Widow se vi efter en ideel kombination, for at din træning bliver i en optimal og perfekt tilstand.  

 

Indhold: 10 g
Taurin 1225 mg
DMAE-bitartrat 200 mg
Beta-alanin 825 mg
acetyl L-tyrosin 120 mg
N aringin 85 mg
Vitamin B3
40 mg (250%)
Vitamin B5 10 mg (167%)
Vitamin B6 2,5 mg (179%)
Vitamin B12 2,5 ug (100%)
C-vitamin 160 mg
koffein 400 mg
S chisandra-ekstrakt 200 mg
glucuronolacton 550 mg

 

ANBEFALET FORBRUG:

Tag 1 portion (10 g pulver) dagligt ca. 20-30 minutter før træning. Tilsæt 1 portion (10 g) til 250-300 ml vand og bland i 20 sekunder. Forbruges umiddelbart efter forberedelse. Overskrider ikke den anbefalede daglige dosis. Tilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret og afbalanceret diæt. Det anbefales en varieret og afbalanceret diæt og en sund livsstil.

 

ADVARSEL:
Ikke anbefalet til børn, gravide og ammende kvinder eller i tilfælde af overfølsomhed over for en formel ingrediens. Nogle personer kan have en følelse af prikken eller følelsesløshed efter indtagelse. Dette er en midlertidig virkning, der tilskrives den stærke virkning af beta-alanin. Det påvirker ikke helbredet. Opbevares utilgængeligt for børn. Tilladt klumpning af et produkt påvirker ikke produktets kvalitet.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: