SPARTA NUTRITION KRAKEN 320G

299,00
( 239,20 )
Lager: Kun 2 stk. tilbage

SPARTA NUTRITION KRAKEN PRE-WORKOUT

UDEN TVIVL DEN VILDESTE PRE-WORKOUT PÅ MARKEDET 

 
Sparta Nutrition er kendte for deres hardcore formler. Her er der ikke kun tale om en høj dosis af de aktive stoffer i deres produkter; de er også innovative og går lige til grænsen for hvad der må sælges som kosttilskud! Du får med garanti det vildeste produkt på markedet!!!
 
  • BEDSTE PREWORKOUT 2017+2018
  • Mest HARDCORE tilskud i shoppen
  • Kliniske doser du MÆRKER omgående!
  • PUMP, Energi, Fokus, Styrke
  • ADVARSEL: Ikke for nybegyndere!
  • Med TeaCrine, Cocoabuterol og HydroMax

 

Sparta Nutrition adskiller sig fra mange andre preworkouts på markedet ved ikke at gemme deres formler bag "blends". De er fuldt gennemsigtighed i deres ingredienser

liste og er ikke bange for at vise og fortælle omkring hver enkel ingredienser. Dette viser hvor selvsikre de er i deres sag. De er kåret som det bedste Pre-workout flere gang og nettet er gået amok over produktet.

 

 

-Citruline er kendt for at bekæmpe muskeltræthed og udmattelse under træningen, hvilket betyder at du kan træne hårdere, længere og hurtigere. L-Citrulline hjælper med fjernelse af mælkesyre og ammoniak, som udskilles ved intens fysisk aktivitet. Derfor accelerere L-Citrulline restitution. Imodsætning til andre produkter burger vi ikke det billige Malate 2:1 version. Derimod indeholder Kraken hele 4 grams L-Citruline ad højste renlighed og klinisk dosis.

 

Beta-Alanine er idéelt for alle der ønsker at øge deres præstation indenfor langvarig træning der kræver eksplosive bevægelser såsom sprint, vægttræning eller CrossFit og dem der tager del i langvarig udholdenhedstræning. Den prikkende fornemmelse kendetegner virkningen og er ikke til at tage fejl af.

 

HydroMax er det eneste højt koncentreret pulverform af glycerol, der samtidig er stabilt, hvilket bidrage til højeste niveu af hydrering. HydroMax Glycerol absorberes let og fordeles intercellulært, hvilket øger koncentrationen af ​​væske i blodet og vævet, der direkte påvirker osmolariteten og ekspansion og vedligeholdelse af væskevolumen. HydroMax forbedrer plasma- og intramuskulært volumen, hvilket giver mere tydelige blodvener og giver et mere vaskulært look - aka pump. Endnu en gang hævder Kraken den kliniske dosis på 2 gram HydroMax.

 

Taurin ses almindeligvis i næsten enhver populær energidrikke derude og med god grund. Taurine har en synergisk virkning med koffein, der giver tilsammen øger mental ydeevne og udholdenhed. Igen har vi en klinisk dosis på hele 1 gram Taurin, hvilke virker ved yderligere at øge din træningskapacitet og producere brutal kraft.

 

N-acetyl-L-tyrosin er fokusbestanddelen. NALT bruges af mange mennesker til at reducere stresshormoner og forbedrer dit humør. Med 500 mg pr. servering får du det bedste i Kraken.

 

Vaso-6™  er et trademark og naturlig ekstrakt fra grape og green te, som indeholder de mest potente nitric oxid (NO)-aktiverings graktioner I dem. Vaso6™ har klinisk vist mulighed for vedvarende strøm af blod og vasodilatation, som giver det mest ekstreme pump du nogensinde har oplevet

 

TeaCrine er det ultimative ingredient for focus, concentration og langtidsvarende energy uden crash og med følgelsen af at være I fuld control.

 

Koffein Anhydrat er uden tvivl en af ​​de mest anvendte ingredienser globalt. I denne optimate kombination i Kraken virker koffein ekstra godt på energi, fokus samt bidrager til frigivelse af dopamin så du oplever et kick som aldrig før.

 

 

 

Theobromine stammer fra kakao og minder I sin struktur om koffein og designet til at give en jævn følelse af overskud og velvære over længere tid.

 

N-Methyl Tyramine HCL (NMT) virker som en beta-2 agonist i kroppen. Beta agonister stimulerer "flight or fight" tilstanden, der giver et mildt boost i adrenalin, hvilket øger energien og gør dig klar til træning som aldrig før.

 

Cocoabuterol er naturligt afledt af kakao, og består hovedsageligt af N-coumaroyldopamin og N-caffeoyldopamin, som er rettet mod β2-adrenoceptorer, hvilket hjælper med at øge fokus og energi. Kaldes blandt nogle for det “naturlige, lovlige og sikre alternative til kokain”, eftersom de oplever en mild version af same effekt.

 

 

 

Container Størrelse: 320 g

    Serveringsstørrelse: 1 Scoop (8 g)
    Portioner Per Container: 40

Beløb pr. Servering (baseret på Bombsicle-smag)

 

MOUNT PER

8 gr

100 gr

Vitamin B3 as Niacin

20 mg

250 mg

Vitamin B12 as Methylcobalamin

5,5 mcg

68,75 mcg

L-Citrulline

2 gr

25 gr

Beta Alanine

1,6 gr

20 gr

HydroMax Glycerol Powder

1 gr

12,5 gr

L-Taurine

500 mg

6.250 mg

N-Acetyl-L-Tyrosine

250 mg

3.125 mg

Vaso-6 (Gallate-Enhanced Oligomers)

150 mg

1.875 mg

Caffeine

125 mg

1.562,5 mg

Theobromine (Theobroma Cacoa Extract)

25 mg

312,5 mg

N-Methyl L-Tyramine HCL

15 mg

187,5 mg

Cocoabuterol (Cocoa Extract) Standardized for 50% Cocoa Alkaloids

7,5 mg

93,75 mg

Teacrine

125 mg

1.562,5 mg

 


Andre ingredienser (baseret på Bombsicle smag)

    Gumacacia, naturlige og kunstige smagsstoffer, siliciumdioxid, calciumsilicat, acesulfam kalium, sucralose, citronsyre, kaliumchlorid


Anbefalet brug

    Tag 1-2 scoop (s) Kraken 240-300 ml vand.
    30 minutter før træning

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: