Pre-workout 250g

139,00
189,00
Du sparer: 50,00

Pre workout fra Body-Stuff

 

Pre Workout er en effektiv pre-workout amplifier, som indeholder stimulanter nok til at selv den mest hærdede pre-workout bruger får et kick af den.

Pre Workout  er designet til at give dig intens energi, så du kan komme igennem dine workouts. Du vil opleve et skarpt fokus, og motivation til at træne. 

Pre Workout  er en effektiv, stimulant-baseret pre-workout. Produktet kan anbefales til dig, som vil have et energi-boost til din træning.

 

Pre Workout er pakket med unikke stimulanser, Pre Workout hjælper med at bringe din naturlige energi og fokus frem i hvert træningspas. Indeholder en navnebeskyttet blanding af ingredienser, herunder 250 mg koffein, Citrus Aurantium og andet. Pre Workout får blodkarrene til at slappe af, så du vil få bedre blodgennemstrømning til de arbejdende muskler. Plus nu kan du få en pre-workout med BCAA få at få en endnu bedre workout,

 

Pre Workout er den ultimative pre-workout-forstærker, og vil give mere end nok energi til selv de mest hærdede af stimulansbrugere. Designet til at give dig den intense energi, der kræves for at flytte de tunge vægte, Pre Workout giver også laser-lignende fokus der gør det nemmere at koncentrere sig om din workout.

 

  • Øger din energi eksplosivt
  • Du kan forvente nogle vilde træninger
  • Brug ikke Pre Workout , hvis du har problemer med hjerte, blodtryk eller andre helbredsmæssigeproblemer.
  • Udskyder tidspunktet for indtræden af udmattelse
  • Øger styrke og udholdenh

 

Anvendelse:

Drik 1 scoop (15g) med 285ml vand, og drik det 30 minutter før din træning.

 

Når du blander din Pre-workout Explosive Power Booster, så skal du være opmærksom på at 1 scoops = 1 portioner til 285ml vand

Hvis du er typen der ønske det vilde pump og masse af energi så bruge 2-3 scoops, til hærdede pre-workout bruger.

 

pre workout

 

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: