#NOT4PUSSY DMAE Version

289,00
( 231,20 )
Lager: Kun 1 stk. tilbage

Hvad gør #Not4Pussy?

BPS farmaceutiske Not4Pussy er en hardcore booster af en særlig slags.. Denne Hardcore Booster BPS Pharma # not4pussy er ikke for sarte sjæle, hvilket er grunden til at selv erfarne atleter bør overveje at tage den i betragtning.. Not4Pussy er især god til hårde træninger eller efter lange arbejdsdage når du skal ned og træne. 

fort4pussy

Fordele og højdepunkter #Not4Pussy :

  • Ekstrem tunnelsyn
  • Utrolige styrkeværdier
  • Til fitness atleter
  • Laser Fokus
  • Hardcore Booster til intensiv træning

 

Ingredienserne er angivet i form af titler som nedenstående: "Psychodelic F * cked Matrix" der er BPS Pharmas egen blanding. Not4Pussy indeholder klassiske ingredienser som citrullin malat til forbedret pumpning og N-Acetyl-L-tyrosin og forskellige kilder af koffein for en stærkere fokusering. Derudover indeholder Not4Pussy også Selaginella tamariscina Extract. Inden for pre-Workout kosttilskud, er disse en forholdsvis ny type stof der medvirker til en forøgelse i styrke. Særligt er også DMAE, der giver et kraftig mentalt fokus. 

 

Proprietary Blend pro Portion (9 g)

Psychodelic F * cked Matrix 7,6 g

Citrullin Malate, creatinolphosphat-O-Phosphat, Di-koffein Malate (34,5 mg;)), DMAE (godt), Shizandra Extract, Salginella, Tamariscina Extract, Alpha GPC (20%), Guarana, Green Coffeebean extact, N -Acethyl L-tyrosin, vitamin C, niacin

Andre ingredienser *

Citronsyre, naturligt og kunstigt smagsstof, Maltodextrose, sucralose, Silicia, Farve

 

 

Indhold:

300g

Anbefalet dosis:

1 scoop 20-30 minutter før træning blandes med ca. 200-300 ml. vand.

Bemærk:

Det anbefalede daglige indtag må ikke overskrides. produktet bør ikke bruges som en erstatning for en afbalanceret og varieret kost. Dette produkt skal opbevares utilgængeligt for børn. Indtagelse og anvendelse af ​​alle produkter er på egen risiko. Produkter må ikke bruges samtidig med medicinsk behandling.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: