Activlab Black Wolf Pre-workout 300 g

199,00

Black wolf med Synephrine

 

Black Wolf Pre-workout er et omhyggeligt sammensat multikomponentpræparat, der anbefales specielt til brug før styrke og udholdenhedstræning. Til dem der ønske en flot figur året rundt

Produktet  indeholder blandt andet: beta-alanin, kreatinmonohydrat, L-arginin, L-tyrosin, ekstrakt af Citrus aurantium (Synephrine) .

 • Beta-alanin  - er en aminosyre, der anvendes af bodybuilders, løbere og triatletter som et supplement, som reducerer fysisk træthed. Det er et af de få tillæg, hvis høje effektivitet er blevet bekræftet i videnskabelig forskning. Allerede efter en uge med at bruge beta-alanin kan du føle en stigning i muskel ydeevne og udholdenhed. Beta alanin er en af ​​de grundlæggende komponenter i carnosin - den vigtigste muskelbuffer giver optimal pH for effektivt arbejde.

 • Kreatinmonohydrat  - er et af de mest kendte kosttilskud blandt folk, der dyrker sport. Specielt værdsat af folk der bekymrer sig om at opbygge muskelmasse. Kreatinmonohydrat er et molekyle af kreatin og vand. Denne forbindelse er den mest almindelige form for kreatin i verden. Samtidig binder og bevarer det vand i kroppens celler. På samme tid, på grund af denne ejendom, anbefales jeg ikke til mig selv, der har nyreproblemer.

 • L-arginin  - er en af ​​de mest uerstattelige aminosyrer, der er karakteriseret ved en meget bred indvirkning på menneskekroppen. Hovedaktiviteten er produktionen af ​​nitrogenoxid (NO), hvis opgave er at transportere næringsstoffer til muskelvæv. Det er et substrat i produktionen af ​​nye polyaminer, hvilket er et uerstatteligt element under syntese af proteinmolekyler i muskelvæv.

 • L-tyrosin  -  aminosyre produceret naturligt af vores krop. Øget fysisk aktivitet betyder imidlertid, at den producerede mængde er utilstrækkelig, og yderligere tilskud er nødvendig. Dette stof er en af ​​22 aminosyrer, der opbygger muskelproteiner. Deler i syntesen af ​​neurotransmittere: dopamin, adrenalin, noradrenalin. Det viser en positiv effekt under øget fysisk anstrengelse såvel som i tilstander af træthed. L-tyrosin fjerner fysisk og mental træthed ved at opretholde den optimale koncentration af neurotransmittere. Forøg og forbedre koncentrationen, understøtter hjernen og øger resistens mod stress, reducerer appetitten.
 • Citrus aurantium Frugtuddrag  - Frugterne af bitre orange er kilden til synephrine, som i form af sin kemiske struktur ligner efedrin, et stof med termogen virkning. I modsætning til efedrin virker synephrine ved sikkert at stimulere nervesystemet, der påvirker beta-3-receptoren. Virkningen af ​​denne er lipolyse eller fedtopdeling. En yderligere effekt af dette stof er accelerationen af ​​blodcirkulationen, hæve blodtrykket og øge hjertets minutvolumen. Brug af dette stof anbefales ikke til personer med forhøjet blodtryk og hjertesygdomme, som er direkte relateret til forhøjet blodtryk.

Citrus aurantium - Synephrine og dens fordele

Til bodybuildere var Ephedra et magisk stof, der havde store vægttabs egenskaber. Men måneder efter det blev frigivet på markedet, fandt der adskillige dødsfald sted. Myndigheder fandt, at ephedra var årsag til dødsfaldene. Siden da blev ephedra forbudt, og bodybuilding verden måtte søge et sikrere og bedre vægttab tilskud.

Som tilskud kunne, Citrus aurantium næsten matche virkningerne af ephedra som dokumenteret ved studiet af Colker. En forbindelse fundet i umodne frugter af Citrus aurantium blev identificeret og isoleret. Det blev kaldt Synephrine .

Som vægttab stof har Synephrine næsten de samme virkninger som ephedra eller efedrin. 

Ved brugen af ekstrakt fra den umodne frugt Citrus aurantium vil man opnå den potente Synephrine. Fordelene er følgende:

 • Øget Stofskifte
 • Fedt nedbrydende
 • Giver en Termisk Effekt
 • Nedsat appetit

For hvem?

 • Til aktive mennesker
 • For folk der bekymrer sig om deres figur
 • For atleter, der udøver udholdenhedssport

Hvornår skal du bruge?

 • (10 g - 2 scoops) opløses i 200 ml vand. Anvend en gang om dagen, før træning. Overskrid ikke den anbefalede del til forbrug i løbet af dagen.

Ernæringsmæssige værdier:

 

 DAGLIG DEL

10 g

Lean Muscle Matrix

Beta-alanin

Kreatinmonohydrat

L-Arginin

calcium

magnesium

Energimatrix

L-Tyrosin

Bitter orange ekstrakt

koffein

Uddrag af hindbær (5% ketoner)

B-Complex

Tiamin (Vitamin B1)

Riboflavin (vitamin B2)

niacin                  

Pantothensyre

Vitamin B6

biotin                  

Folinsyre

Vitamin B12

 

2500 mg

2000 mg

2000 mg

120 mg (15% *)

60 mg (16% *)

 

500 mg

300 mg

200 mg

200 mg

 

2,2 mg (200% *)

2,8 mg (200% *)

32 mg (200% *)

12 mg (200% *)

2,8 mg (200% *)

100 μg (200% *)

400 μg (200% *)

5 μg (200% *)

* -% af referenceindtaget værdi


ingredienser:

Citron smag

beta-alanin, creatinmonohydrat, L-arginin, surhedsregulerende - citronsyre, mineraler (calciumsalt af orthophosphorsyre, magnesiumcarbonat), L-tyrosin, frugt ekstrakt, bitter orange ( Citrus aurantium ), koffein, frugt ekstrakt, hindbær ( hindbær ) (hindbær keton 5%), smagsstoffer, sødestoffer: acesulfam K og sucralose; vitaminer (thiaminmononitrat, riboflavin, nicotinamid, calcium D-pantothenat, pyridoxin-hydrochlorid, D-biotin, folsyre, cyanocobalamin), antiklumpningsmiddel - siliciumdioxid, farvestof - quinolin - kan have skadelige virkninger på aktiviteten og opmærksomhed i børn.

Frugt smag

beta-alanin, creatinmonohydrat, L-arginin, surhedsregulerende - citronsyre, mineraler (calciumsalt af orthophosphorsyre, magnesiumcarbonat), L-tyrosin, smag, frugt ekstrakt, bitter orange ( Citrus aurantium ), koffein, frugt ekstrakt hindbær ( Rubus idaeus ) (hindbær keton 5%), sødemidler: acesulfam K og sucralose; vitaminer (thiamin mononitrat, riboflavin, nicotinamid, calcium-D-pantothenat, pyridoxin hydrochlorid, D-biotin, folsyre, cyanocobalamin), antiklumpningsmiddel - siliciumdioxid, farvestof - carmin.


Overskrid ikke den anbefalede del til forbrug i løbet af dagen. Kosttilskud kan ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indeholder sødestoffer. Den indeholder koffein; brug til børn og gravide anbefales ikke. Forbrug af beta-alanin kan forårsage prikkende sensation - dette er en harmløs bivirkning.

 

 
 
10/02/2019

Fedt fedt produkt !!!!!!

03/03/2019

Fantastisk PWO, kan virkelig mærken effekten af Synephrine under min træning

27/01/2020

Smager vammelt, men virker ok.

Tilføj anmeldelse: