4 anmeldelser
199,00
0 anmeldelser
179,00
0 anmeldelser
269,00
0 anmeldelser
199,00
0 anmeldelser
279,00
0 anmeldelser
287,00
-34%
0 anmeldelser
198,75
299,00
Du sparer: 100,25
0 anmeldelser
249,00

Køb pre-workouts her - Få ekstra energi til din træning

 

Hvorfor Er Pre-Workout Vigtig?

Pre-workout er til tilskud som er en betegnelse for de kosttilskud, man bruger før ens workout. De er designet til at optimere ens træning ved at give et boost før træningen samt at øge ens pump, styrke og udholdenhed under træningen

 

De seneste ti år er udbuddet af pre-workout produkter eksploderet, hvilket har gjort det sværere for dig som forbruger at finde den pre-workout, som passer bedst til netop dig, din træningsform og din målsætning.

Hvorfor har du brug for en pre-workout? Jo, for at få mest muligt ud af dine træningspas. Men lige som når du køber en bil, så er forskellige pre-workout (PWO) udviklet med forskelligt formål og er derfor sammensat forskelligt. Herunder ser du de hovedformål, som pre-workout er fremstillet til.

  • Øget styrke
  • Øget udholdenhed
  • Mindre muskelnedbrydning
  • Øget energi og fokus
  • Optimalt hormonelt miljø
  • Muskelpumpe og tryk

 

Øg Din Styrke med Pre-Workout

 

Hvis du træner styrketræning og er ude efter et ekstra boost under træningen, bør du klart vælge en pre-workout, som indeholder kreatin. Det er uden tvivl et af de mest brugte tilskud og desuden et af de mest gennemstuderede stoffer inden for idrætsernæring og træning. Kreatin spiller en central rolle ved højintensiv træning som styrketræning og har i studier vist sig at øge præstationen, hvilket på sigt er afgørende for træningsresultaterne. 

 

Pre-Workout Giver Øget Udholdenhed

 

Det er ingen hemmelighed, at de fleste pre-workouts er rettet mod personer, som træner hård styrketræning, men faktum er, at de ofte indeholder stoffer, som også er fordelagtige for udholdenhedspræstationer. Hvis du leder efter en pre-workout for øget udholdenhed, er der især to kernestoffer, du skal kigge efter: koffein og beta-alanin.

Koffein findes i det fleste pre-workouts, da studier har påvist, at det har en positiv effekt på udholdenhedspræstationer. En af grundene kan være, at det mindsker oplevelsen af anstrengelse.

Beta-alanin er et andet stof, som på kort sigt har fået stor opmærksomhed både blandt aktive idrætsudøvere og blandt idrætsforskere. De studier, der er offentliggjort, har dog især haft fokus på kortere højintensive præstationer, som varer et sted mellem 60-120 sekunder.

 

Øget Energi Og Fokus Med Pre-Workout

 

Formålet med en pre-workout er som sagt især at øge præstationen under træningspasset. En vigtig faktor i denne sammenhæng er den mentale energi og det fokus, du har, når du træder ind i centret. Der findes en række forskellige stoffer, som kan findes i en pre-workout med dette formål, men den mest anvendte og også den, der er flest studier af, er koffein. Størstedelen af den forskning, der er sket inden for dette emne, hvilket er utroligt meget, viser, at koffein øger både opmærksomhed, vågenhed og koncentrationsevnen.

Ofte anvendes i så fald rent koffein og ikke kaffe, da kaffe indeholder hundredvis af andre stoffer, som kan have indvirkning på resultatet. Rent koffein optages også hurtigere og giver derfor en hurtigere og mere markant effekt.

 

Pre-Workout Giver Mindre Muskelnedbrydning 

 

Mange pre-workouts er fremstillet med det formål at optimere præstationen under træningen. Nogle har dog også fokus på at optimere proteinsyntesen og indeholder derfor forskellige aminosyresammensætninger. Gerne den velkendte trio leucin, isoleucin og valin, måske bedre kendt som BCAA eller grenede aminosyrer.

Grenede aminosyrer får især opmærksomhed for deres eventuelle rolle i at mindske trætheden ved udholdenhedspræstationer. Men fra den ene dag til den anden fik de også pludselig opmærksomhed i en anden, for idrætsudøvere meget afgørende sammenhæng - nemlig proteinsyntesen. Siden har de været et af de mest kendte tilskud blandt bodybuildere og atleter inden for kraftsport. Det er især leucin og dets rolle i aktiveringen af proteinsyntesen, som er blevet studeret, men det er mest sædvanligt, at alle tre forekommer i pre-workout produkter.

 

Optimalt Hormonelt Miljø Med Pre-Workout

 

Det hormonelle miljø er utroligt afgørende for resultaterne i træningen, da de har stor indvirkning på muskelvæksten. Niveauerne af de muskelopbyggende hormoner påvirkes af træningen, men også af søvn og kost. Derfor sker der en stadig forskning inden for forskellige stoffer og deres indvirkning på udskillelsen af disse hormoner, som man også har fokus på ved udviklingen af mange pre-workoutprodukter.

Bl.a. har mineralet zink vist sig at være betydningsfuldt for normale niveauer af muskelopbyggende hormoner og en fungerende proteinsyntese. I denne sammenhæng har både urter som tribulus terrestris og aminosyrer som arginin og D-asparaginsyre været i fokus. Hvis disse stoffer forekommer, er pre-workout udviklet med det formål at optimere træningsresultaterne over en længere periode og ikke bare maksimere præstationen akut.

 

Pre-Workout Giver Muskelpumpe Og Tryk 

 

Muskelpumpe og tryk betyder, at blodet pumpes til musklen, hvilket skaber et tryk og en følelse af fylde, som mange oplever som en præstationsfremmende effekt. Denne mekanisme styres bl.a. af signalmolekylet nitrogenmonoxid (NO), som i kroppen dannes af aminosyren arginin. Det er som regel derfor, at arginin forekommer i forskellige former. Aminosyren citrullin omdannes til arginin i kroppen og indgår også som formål til at komplettere omdannelsen til NO.

For ganske nylig har forskningen inden for træning fået øjnene op for et ganske ubemærket stof i disse sammenhænge, nemlig nitrat. Bl.a. har man undersøgt, hvordan nitrat skulle kunne være mere fordelagtig ved en tilstand uden adgang til ilt. Og hvorfor er det så interessant? Jo, for når muskler arbejder ved høj intensitet, opstår der iltmangel, og for at arginin skal kunne omdannes til NO, kræves der netop ilt. Hvis nitrat kan omgå kravet til, at der skal være ilt til stede, er det en selvfølgelig komponent i en pre-workout.