Firma profil

Hvem er vi ?

Din seriøse distributør af Kosttilskud.

Der er et hav af webshops, som sælger kosttilskud og træningstøj til fitness branchen. Vi fokusere på at tilbyde et unikt udvalg af produkter og være på forkant med udviklingen. Vi bestræber os på at købs rejsen er nemt og simpelt.

På body-stuff.dk vil du finde at vores produkt tekster og dokumentation er udført til perfektion. Vi laver vores tekster udførlige og let læselige for at understøtte troværdigheden på vores produkter. En stor andel af produkterne på markedet har et salgsfremmende design frem for et virkende indhold.

Hos os får du et produkt hvor vi kan stå inde for indholdet,  pris og dets kvalitet. Den ydre indpakning er mindre vigtig.

 

Teamet Bag Body-stuff.dk

Rejsen med body-stuff startede tilbage i foråret 2013 en del af Janus Søgaard Web ApS CVR:34595054. Det hele startede over en hyggelig middag blev til starten på en af Danmarks nu førende webshops med kosttilskud.

Partner og iværksætter:  Janus Søgaard.

Janus har mange års erfaring med Bodybuilding og træning. Og har en bred viden om kosttilskud. Hvilket afspejles i virksomhedens varesortimentet.

Janus Søgaard

                     

Partner og serie iværksætter: Jonas Hjorth

Jonas kommer med en baggrund i fødevare industrien. Og har erfaring i sammensætning af ingredienser, for at udvikle af bedst mulige produkter. Jonas ejer og driver en række andre virksomheder.

 

Vi er i dag et engelske firma med produktions faciliteter i det sydlige England. Vores faciliteter producere alle produkter i vores brand Body-stuff. Alle vores produkter er godkende i EU.

Hvad søger du efter?

Lactase Enzyme 100 kapsler - Scitec Nutrition

En har købt

Lactase Enzyme 100 kapsler - Scitec Nutrition

10 Minutter Siden Fra Rønde

Din kurv