0 anmeldelser
149,00

NO booster - Køb effektive NO boosters til træning her

 

NO Boosters

NO Boosters er et produkt bodybuildere og sportsfolk bruger dagligt. De øger blodgennemstrømningen, der forbedrer ilt og levering af næringsstoffer til dine muskler. Dette fører til bedre udholdenhed, muskelvækst og en utrolig pumpe.

Nitrogenoxid (NO) er en gas, der er naturligt produceres i kroppen; det bruges til at kommunikere mellem cellerne. "At gøre nitrogenoxid, enzymer i kroppen nedbryde aminosyren, arginin," forklarer registreret diætist og amerikanske Diætetiske Association talsmand Jim White. Nitrogenoxid kosttilskud faktisk omfatter arginin-ikke nitrogenoxid. Arginin findes naturligt i fødevarer som spinat, sesamfrø, krabber, rejer og hvidt kød kalkun.

 

Hvad det vil gøre for dig?

Nitrogenoxid vigtigste opgave er at levere beskeder mellem kroppens celler. Det spiller også en vigtig rolle i kontrollen blodcirkulationen og regulere aktiviteterne af hjernen, lunger, lever, nyrer, mave og andre organer. Men fra en muskel-bygning prospektiv, NO påvirker frigivelsen af ​​hormoner og adrenalin. Det er også siges at væksten hastighed og restitutionstid samt øge blodgennemstrømning, og dermed levere flere næringsstoffer til muskler, hjælpe dem med at vokse. Mange atleter tager ikke kosttilskud, fordi de tror, ​​de gør dem træning hårdere og i længere tid, selvom der er ingen reel dokumentation for teorien. Men en 2010 undersøgelse understøtter ikke brug for ældre mænd. En forsker ved University of California i Los Angeles undersøgt 16 mandlige cyklister i alderen 50 til 73. De mænd, der fik pulveriserede kosttilskud (indeholder arginin og antioxidanter) viste en 16,7 procent stigning i deres anaerobe tærskel-det punkt, hvor mælkesyre begynder at ophobes i musklerne-efter tre uger. Mændene givet placebo ikke se nogen stigning i deres anaerobe tærskler.

Du kan købe dine effektive NO Boosters her hos body-stuff.dk