Model/varenr.: WSHOP-549
0 anmeldelser
Mega Arginine 90caps   Hver kapsel af Mega Arginine er mega-lastet med 1300 mg ren L-Arginin for at hjælpe med at opfylde dine krav. L-Arginin er populært blandt atleter og bodybuildere, fordi det er en direkte forløber for nitrogenoxid, som får blodkarrene til at slappe af og tillade en mere kr ...mere
149,00
( 119,20 )
Lager: På lager

NO Boosters, Hvor det kommer fra?

NO Boosters er et dagligt syn for bodybuildere og sportsfolk. De øger blodgennemstrømningen, der forbedrer ilt og levering af næringsstoffer til dine muskler. Dette fører til bedre udholdenhed, muskelvækst og en utrolig pumpe.

Nitrogenoxid (NO) er en gas, der er naturligt produceres i kroppen; det bruges til at kommunikere mellem cellerne. "At gøre nitrogenoxid, enzymer i kroppen nedbryde aminosyren, arginin," forklarer registreret diætist og amerikanske Diætetiske Association talsmand Jim White. Nitrogenoxid kosttilskud faktisk omfatter arginin-ikke nitrogenoxid. Arginin findes naturligt i fødevarer som spinat, sesamfrø, krabber, rejer og hvidt kød kalkun.

 

Hvad det vil gøre for dig?

Nitrogenoxid vigtigste opgave er at levere beskeder mellem kroppens celler. Det spiller også en vigtig rolle i kontrollen blodcirkulationen og regulere aktiviteterne af hjernen, lunger, lever, nyrer, mave og andre organer. Men fra en muskel-bygning prospektiv, NO påvirker frigivelsen af ​​hormoner og adrenalin. Det er også siges at væksten hastighed og restitutionstid samt øge blodgennemstrømning, og dermed levere flere næringsstoffer til muskler, hjælpe dem med at vokse. Mange atleter tager ikke kosttilskud, fordi de tror, ​​de gør dem træning hårdere og i længere tid, selvom der er ingen reel dokumentation for teorien. Men en 2010 undersøgelse understøtter ikke brug for ældre mænd. En forsker ved University of California i Los Angeles undersøgt 16 mandlige cyklister i alderen 50 til 73. De mænd, der fik pulveriserede kosttilskud (indeholder arginin og antioxidanter) viste en 16,7 procent stigning i deres anaerobe tærskel-det punkt, hvor mælkesyre begynder at ophobes i musklerne-efter tre uger. Mændene givet placebo ikke se nogen stigning i deres anaerobe tærskler.