Thermo Pro er en fedt forbrænder

 

Thermo Pro er en termogen fedt forbrænder og urte vægtkontrol supplement, som understøtter kroppens naturlige fedtforbrænding processer, sammen med en sund fordøjelse og næringsstoffer indtag - former, rense og nære med blot et enkelt tilskud! 
Denne koncentrerede kombination, formuleret i overensstemmelse med de senest i vægttab forskning og forbrugertendenser, indeholder bevist ingredienser til at øge kroppens stofskifte og vedligeholde muskelmassen. 
Med hindbær ketoner, afrikansk mango, kanel, capsicum, acai bær, grøn te, guarana og mere, det giver ideel støtte til lang sigt vægttab, når den anvendes sammen med en fornuftig øvelse regime og kalorie-kontrolleret kost.

 

Hjælper med:

-Vægttab

-Nedsat fedtabsorption

-Regulering appetit

-Styring cravings

-Stabil blodsukkeret

 

OM INGREDIENSERNE

 

Afrikansk mango: Denne "superfruit", indfødte til kystnære Vestafrika, er en ældgammel camerounske bush medicin, der har været anvendt for sine unikke egenskaber, der hjælper til at flytte fedt og lavere blodets fedtindhold. Den afrikanske mango, Irvingia gabonesis, er i modsætning til andre mango i, at den producerer et spiseligt protein-rige frø. Det kan understøtte en sund blod fedt og glukose værdier, blodtryk

 

og leptin niveauer. Ligesom andre opløselige fibre, kan Irvingia gabonensis frø fiber binde til galdesyrer i tarmen og føre dem ud af kroppen. Dette kan resultere i en sænkning af kolesterol i blodet samt andre blodlipider. Med andre ord er det en fiberrig mad, og høje fiber fødevarer har længe været kendt for at støtte en sund og afbalanceret kost, hjælpe med appetit kontrol, fremme en sund metabolisme og lette vægttab. Afrikanske mango kan også forsinke tømningen af ​​mavesækken til at hjælpe dig med at holde bedre i længere tid og hjælpe kroppen med absorptionen af ​​kosten sukker.mango

 

Grøn te: Grøn, sort og oolong te er alle afledt fra den samme plante - amellia sinensis. Opdaget over 4.000 år siden, har grøn te blevet tillæg på valg for dem, der søger større sundhed og kontrol over deres vægt. De polyfenoler i denne kraftfulde te synes at aktivere vores krops termogeniske (fedtforbrænding) aktiviteter, fremme af brugen af kalorier som energi og dermed bistår vores fedt-kampene indsats. Disse alt-vigtige polyfenoler i grøn te hjælpe med at skabe "naturlige virale killer" immunceller, der bekæmper imod bakterier og skyller toksiner ud, som dybest set betyder:

Det hjælper til at beskytte vores kroppe fra de frie radikaler, der skader celler og 
svækker vores immunforsvar. Vi bruger grøn te-ekstrakt, som er endnu mere effektiv!

Acai bær: Næringsstofferne i disse bær er blevet fundet nyttigt under vægttab programmer, sammen med normal vedligeholdelse kolesterol niveau på grund af den høje mængde af antioxidanter, de indeholder. Acai bær har 15-20x de antioxidanter (anthocyaniner), som røde druer har. De indeholder en næsten perfekt form for protein, er meget nærende og forskning har vist, at forbruget er knyttet til en.

Øget i energi niveauer - ideel til slimmers i perioder med øget fysisk aktivitet. Acai bær er derfor medtaget i denne formel 
til at understøtte energiniveauet, kostindtag vægttab og intern udrensning.

Capsicum : Denne krydderi er også kendt som cayenne, chili, rød pepperand chilipeber. 
Det er videnskabeligt rapporteret, at mennesker, der tog varmt krydret fødevarer (dvs. tilføjet en teskefuld rød-peber sauce og en teskefuld sennep til deres måltid) rejste deres stofskifte med så meget som 25% for en periode. Med andre ord, det fremkalder termogenese, øger energi udgifter og kalorie-brænding. Undersøgelser viser også, at capsicum sinker absorptionen af fedt i tyndtarmen.

chill

Kanel : Kanel er bredt anerkendt som en stofskifte booster, som hjælper kroppen i hurtigere afbrænding af kalorier og fedtdepoter til brug som energi. Det har også en regulerende effekt på blodsukkeret og øger insulin niveauer i kroppen (hjælpe med at styre både appetit og cravings) samtidig. Det efterligner den biologiske aktivitet af insulin og øger metabolismen af ​​glucose. Eftersom højt blodsukker kan føre til øget lagring af fedt i kroppen, kanel hjælper til at forhindre dette, hvilket letter vægttab.

kanel

 

  • Påvirker den måde, hvorpå sukker metaboliseres af kroppen og forhindrer omdannelsen af ​​den metaboliseret sukker til fedt
  • Forsinkelser vedtagelsen af ​​fødevarer fra maven ind i tarmen, hjælper dig til at føle sig tilfreds i længere tid og spise mindre
  • Hjælper kroppen til at behandle kulhydrater mere effektivt
  • Er rig på mangan, jern, kalcium og fibre.
  • Har været anvendt siden middelalderen til at hjælpe med diarré, fordøjelsesbesvær og oppustethed og understøtter fordøjelsessystemet sundhed
  • Understøtter sunde kolesterol niveauer.

 

L-Tyrosin : Dette er en aminosyre, såvel som en forløber for adskillige vigtige neurotransmittere, herunder L-DOPA, dopamin, noradrenalin og adrenalin.

Det er vigtige bidragydere til humør, kognitive præstationer samt bekæmpelse stress. L- tyrosin er også en forløber for den thyreoideahormon, kan thyroxin (også kendt som T4) og tilskud har en positiv effekt på thyroideahormonniveauerne der bidrager til at bidrage til en øget stofskifte.

Guarana : Dette er en urt, der vokser i den brasilianske Amazonas regnskov. Den indeholder betydelige mængder af guaranine (den aktive bestanddel, der er næsten identisk med koffein) og har dermed været brugt i århundreder af indfødte stammer til at reducere sult, lindre træthed og behandling af fedme. Guarana er en værdifuld hjælp for midlertidigt at hæve energi niveauer. Dens evne til at "frie" fede 
syrer (fedtceller) ind i blodbanen for at blive brudt ned og bruges op til energi gør det til et naturligt valg for effektive fedt tab produkter. Det har også en mild vanddrivende effekt. Vi anvender et ekstrakt form af guarana, forbedrer disse gunstige virkninger.

Koffein : En kraftig naturlig stimulans findes i mange fødevarer, såsom te, kaffe, cola og chokolade. Bruges til at udligne sult, appetit, øge energi niveauer og mental klarhed. Kombineret med de øvrige ingredienser i denne formel, det har en metabolisk stimulerende og mild vanddrivende effekt.

Bitter appelsinskal : Pulveret og ekstrakt af bitter orange (og bitter appelsinskal) anvendes i kosttilskud som en hjælp til fedttab og som en appetitnedsættende. For forbedret effektivitet, er det kombineret med andre støtteordninger urter til at øge stofskiftet og termogenese. 

Hindbær : Hindbær generelt har længe været kendt for deres sundhedsfremmende fordele, men mere specifikt, kan hindbær ketoner (en naturlig forbindelse og kraftfuld fedt-brænding hormon i disse bær) hjælpe forbrænde kropsfedt ved: Stigende lipolyse (fedt fordeling); bidrager til at øge den hastighed, hvormed kalorier er brændt; og bidrager til at øge fedt tab som led i en afbalanceret kost. 
Det er også værd at bemærke, at hindbær har en molekylær struktur, der ligner strukturen af capsaicin, en komponent af capsicum - se ovenfor - tegner sig for deres kraftfulde termogeniske egenskaber.

hindbær

 

Sibirisk ginseng: Denne urt betragtes som en adaptogen - et stof, der kan hjælpe enkeltpersoner til at klare fysisk og følelsesmæssig stress. Ginseng er også meget udbredt i det østlige Asien til at øge evnen til at gøre fysisk arbejde (dvs. det anvendes som en naturlig energiser). Hjælper med at stabilisere blodsukkeret og reducere cravings for slik. Børe ikke tages af folk med forhøjet blodtryk

 

Tang: tang er en type af store brunalger (alger) - en naturlig fødevare, der er meget lav i kolesterol og er en god kilde til kostfibre, aminosyrer, riboflavin, vitamin C, vitamin K, pantothensyre, zink, kobber, folat, calcium, jern, magnesium og mangan.

Mest bemærkelsesværdigt, tang er en rig, naturlig kilde til jod, som kan give tilstrækkelige mængder til at stimulere en træg skjoldbruskkirtel og opmuntre et sundt stofskifte.

Et effektivt stofskifte er nøglen til at opretholde idealvægt. Dit stofskifte, som reguleres af din skjoldbruskkirtel, er den del af din krop er ansvarlig for den måde, du bruger energi og brænde kalorier. Iod er den katalysator, der kan kickstarte metaboliske processer. Skjoldbruskkirtlen absorberer jod, som opnås sædvanligvis gennem kosten eller kosttilskud, og efterfølgende frigiver hormoner, der styrer metabolisk funktion.

Vitamin B6 : Dette vitamin er nødvendig for: blod og hæmoglobin stiftelse 
calcium og magnesium stofskifte; omdannelse af glycogen til glucose (til anvendelse som energi); energiproduktion; metabolisme af fødevarer (protein, kulhydrater og fedt); og zink absorption. Det er blevet ncluded i denne formel til energiproduktion og som en mild diuretikum.

Æble cider eddike : Dette er blevet tilføjet som en mave og intern udrensning støtte. Det er en kraftig afgiftende og rensende middel. Det nedbryder slim i kroppen, og derved forbedrer sundhed og funktion af de vitale organer i kroppen, såsom nyrer, blære og lever. Det forhindrer også overdrevent alkalisk urin. Oxideres og thins blodet, hvilket er vigtigt i forebyggelsen højt blodtryk. Det fremmer også fordøjelsen, assimilation og elimination, alt imens neutralisere eventuelle giftige stoffer

at komme ind i kroppen. Cider eddike har vist sig at neutralisere skadelige bakterier, der kan findes i visse fødevarer. Når en blanding af cider eddike og vand er taget før et måltid, har det været kendt at forhindre fordøjelsesproblemer. Samt hjælpe dig til at nedbryde fedt, er eddike siges at reducere din sult og cravings og hjælpe med at kontrollere blodsukkeret og insulin niveauer efter et kulhydrat-rigt måltid - det skaber en følelse af oppustethed (kaldet mæthed).

Sort peber (piperin) : Dette er det eneste produkt fremskaffede ud af piperin at opnå en patenteret status for dets evne til at øge biotilgængeligheden af ernæringsmæssige forbindelser. For det andet er den eneste kilde fra piperin at have undergået kliniske studier i USA for at underbygge sin sikkerhed og effekt til ernæring. Det er inkluderet i denne formel til at øge handlinger og effektivitet af de øvrige indholdsstoffer.

Chrom picolinate : Dette er et vigtigt spormineral, der spiller en vigtig rolle i vores kroppe 'normal kulhydrat metabolisme, der omdanner fødevarer, vi spiser til sukker. Chrom hjælper insulin (et naturligt hormon, der frigives som reaktion på at spise kulhydrater) til korrekt "transport" disse sukkerarter i celler, der skal lagres som energi. Det understøtter også stabil blodsukker - afgørende for slimmers så høje og lave spikes kan føre til cravings, overdreven sult og overspisning.

72 kapsler pr glas

NRV = Nutrient referenceværdi

Per kapsel:% NRV *
Vitamin B6 - 10mg 857%
Chrom picolinate - 50mcg 8,8%
afrikanske mango (fra ekstrakt) - 300mg
Grøn te (. Fra ekstrakt, 99% Poly) - 250mg
Acai bær (fra ekstrakt) - 180 mg
Capsicum (fra ekstrakt) - 160mg
Cinnamon (fra ekstrakt) - 100mg
L-Tyrosin ( vegetabilske indkøbt) - 70 mg
Guarana (fra ekstrakt, 22% koffein) - 60mg
koffein vandfri - 45 mg
Bitter appelsinskal pulver - 45mg
Raspberry ekstrakt (4% ketoner) - 25mg
sibirisk ginseng (fra ekstrakt) - 25mg
Kelp (fra ekstrakt) - 20mg
æble cider eddike pulver - 8 mg
Sort peber ekstrakt (95% piperin) - 2 mg

Ingredienser: Vegetarisk Capsule Shell: hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), L-Tyrosin Powder, Green Tea Extract 95% polyphenoler, Acai 4: 1 ekstrakt, koffein vandfri Powder, Citrus aurantium Whole Fruit Pulver, Afrikansk Mango 10: 1 ekstrakt, antiklumpningsmiddel Agent: Magnesiumstearat (vegetabilsk kilde) Hindbær ekstrakt (4% Ketoner), Cayenne 8: 1 ekstrakt, Cinnamon 5: 1 ekstrakt, antiklumpningsmiddel: Mikrokrystallinsk cellulose, Guarana 4: 1 uddrag (22% koffein), pyridoxin hydrochlorid 82 %, æble cider eddike Pulver, Kelp 4: 1 ekstrakt, sort peber ekstrakt (95% Piperine), sibirisk Ginseng 25: 1 ekstrakt, krompicolinat Powder.

Velegnet til vegetarer og veganere.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: