Koffeinpiller 200mg Depot

99,00

Koffeinpiller på 200mg med depot effekt

 

Koffein har i mange år været kendt som et stimulerende middel med en hurtigt indsættende og opkvikkende effekt. Det er dog først i de sidste årtier, at forskning har kunnet vise, at koffein øger vores udholdenhed bl.a. i forbindelse med sportspræstationer.


Hvorfor koffeinpiller har en præstationsfremmende effekt er der flere teorier om. Den klassiske forklaring er at koffein øger fedtforbrændingen, hvilket sparer på musklernes glykogendepoter, som derved forsinker træthedsudviklingen.

Koffein er et stof der findes i naturen, som vi også til daglig møder i bla. kaffe, the og cola.

  

Koffeinpiller er godt supplement og kosttilskud, til folk på diet, især folk på diet der har brug for energien i træningscentre

 

  • Øget fedtforbrænding = mindsket glykogenforbrug. Nogle forsøg peger på, at koffeinpiller har en evne til at øge fedtforbrændingen. Der er i stort set alle forsøg sporet et øget antal FFA (free fatty acids/frie fedtsyrer) i blodet, men det er ikke sikkert om det øger selve fedtforbrændingen. Hvis fedtforbrændingen øges vil forbruget af kulhydrat sænkes og dine glykogen lagre vil dermed kunne holde længere tid.

  • Energigivende og forbedrer evnen til at omsætte energi. Nogle undersøgelser peger på, at koffeinpiller hjælper kroppen til mere effektivt at omsætte næringsstoffer til energi.

  • CNS respons. Koffeinpiller siges at have en effekt på vores centrale nervesystem. Det betyder at man bliver mere vågen og at reaktionsevnen øges.

  • Øget udskillelse af adrenalin. Ved en øget udskillelse af adrenalin vil du også være i stand til at frigive mere energi via kroppens energiomsætning.


Disse koffeinpiller er baseret på ren koffein 200mg

 

BRUG:

Tag 1 kapsel, op til tre gange dagligt. Lad 3 til 4 timer mellem portionerne. Må ikke overskride 3 kapsler dagligt.

Velegnet til vegetarer: Ja 

 

INGREDIENTS:

Caffeine Anhydrous 200mg (Per 200mg Capsule)

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: