INNO-SLIM

Innoslim udviklede vi for at skabe et slankeprodukt der kunne tages året rundt og samtidigt gav andre fordele. Vi har ikke brugt nogen former for koffein eller lignende substanser.

Mange andre produkter på markedet er fyldt med substanser som koffein og andre lignende ingredienser. Disse produkter vil nok virke i starten, da det nedsætter appetitten og øger energiniveauet markant.

Men denne virkning er ikke vedvarende. Kroppen danner meget hurtigt resistens overfor disse substanser og virkningen formindskes drastisk. Dette er ikke tilfældet med Innoslim.

 

15 tilskud i ét!

  • Øger fedtforbrænding
  • Stabilisere blodsukker
  • Langsom fordøjelse
  • Nedbryder kulhydrater
  • Øger stofskifte

Indhold: 300 kapsler
Dosis: 5-10 stk. daglig

Alle vores ingredienser er naturlige for kroppen og hjælper med at øge den naturlige forbrænding. Mange af vores ingredienser er såkaldte ”transportstoffer” der primært hjælper iltning af blodet og transport af energi og næringsceller til og fra blodet.

Det betyder du kan tage Innoslim året rundt uden nogen former for immunitet eller resistens for kroppen. Da der ikke er brugt koffein eller lignende substanser, kan Innoslim indtages alle tidspunkter på døgnet.

slimlabel

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: