Grøn te 850mg

69,00

Grøn te 850mg sætter din forbrænding i vejret

 

Grøn te indeholder også koffein som sætter din forbrænding i vejret, men i mere ansvarlige mængder. Grøn te indeholder udover koffein følgende:

 • Katekiner                             
 • Garvesyre
 • Flavonoider
 • Theanine


Grøn te’s vigtigste evner i forbindelse med vægttræning:

 

 • Forbedrer din fordøjelse
 • Forbedrer musklernes antioxidering, hvilket er vigtigt efter din træning
 • Skaber en dejlig psykisk afslappende følelse, men fysisk er du stadig i stand til at præsterer som altid 100%
 • Forbedrer dit immunforsvar


  grøn te

 

Tab dig med grøn te

 

Grøn te kan faktisk hjælpe dit vægttab på vej. Grøn te er faktisk en del af mange forskellige typer af slankepiller. Grøn te har mange forskellige nyttige egenskaber, herunder blandt andet at hjælpe med vægttab, det har også været en fast bestanddel af kinesisk medicin i mange århundreder. Grøn te har flere fordele omkring slankekur:

 

 • Mindsker fedtoptaget
 • Styrker stofskiftet
 • Bedre udholdenhed

Hovedparten af de fedtstoffer, vi indtager består af kemiske forbindelser kaldet triglycerider. Kroppen bruger bl.a disse triglycerider, når du laver fysiske aktiviteter. I virkeligheden er triglycerider (fedt) vigtigt for kroppen, men når du indtager for meget, vil fedtet lagre sig i din krop. Grøn te hjælper dig med at nedbryde triglyceriderne, fordi det aktiverer det enzym, der hjælper med nedbrydnings-processen.

Du har sikkert før hørt omtale af grøn te som noget af det sundeste te, fordi det indeholder antioxidanter. En af de antioxidanter, grøn te indeholder, kaldes epigallaokatekin (ja, nu bliver det en anelse teknisk) og forskning viser, at denne form for antioxidanter styrker kroppens stofskifte og derved øger den dit vægttab.

Endelig kan grøn te også hjælpe dig til at være mere udholdende, hvilket naturligvis er et plus, hvis du motionerer samtidig med, du er på kur. Grøn te indeholder nemlig katekin polyphenoler, som er med til at reducere tiden, det tager kroppen at optage kulhydrater. Dette betyder, at din krop bliver mere udholdende.

 

 • Grøn Te Ekstrakt øger din fedtforbrænding.
 • Grøn Te Ekstrakt hindrer din optagelse af fedt fra maden
 • Grøn Te Ekstrakt mindsker din appetit, øger dit stofskifte og understøtter derved vægttab
 • Grøn Te Ekstrakt forbedrer din fordøjelse og optagelse af næringsstoffer fra maden
 • Grøn Te Ekstrakt øger dit psykiske energi- og aktivitetsniveau med 8-24 %

 

 

Læge Per Tork Larsen, der, redigerer Pulssidens lægebrevkasse, fortæller her om erfaringer og forskning.

Det er velkendt, at fordøjelse af fedt, som vi indtager med maden, nedbrydes til frie fedtsyrer ved hjælp af enzymer, der udskilles fra maven og tarmen. Nedbrydningen af fedststoffer til frie fedtsyrer er nødvendig for at fedtstofferne kan passere over tarmbarrieren og optages som energi til organimen. Det første enzym angriber fedtstoffet i mavesækken og nedbryder 10-30 procent af fedtet under indflydelse af de sure mavesafter. I tolvfingertarmen nedbrydes resten fedtet ved hjælp af enzymet, pancreatic lipase, under indflydelse af galden.

Efter nedbrydningen transporteres fedtstofferne via lymfesystemet og blodbanen ud til kroppens fedtceller, der fungerer som depot for den energi, som fedt repræsenterer.

Populært sagt skal man forestille sig, at fedtet fra maden skal nedbrydes fra en dråbestørret med en diameter på 2-3 milliliter til en størrelse på 10-15 mcm (tusindedel millimeter), før det er i stand til at blive optaget i kroppen.

Der har været en del beretninger om, at grøn te skulle have en slankende effekt. Men det har ikke tidligere været beskrevet hvordan grøn te virkede, hvor stor effekten var og hvilke stoffer i teen, som gav effekten. Det satte franske forskere sig for at dokumentere. I deres forsøgsopstilling genskabte man de forhold, hvorunder fedtstoffer nedbrydes og spaltes i henholdsvis maven og tarmen. Herefter tilsatte man en stærk ekstrakt af grøn te og forsøget viste, at de fedtnedbrydende enzymers aktivitet blev kraftigt nedsat. Man registrerede, at mængden af frigjorte frie fedtsyrer i maven blev nedsat med ca. 11 procent, og i tarmen blev der ligeledes frigjort mindre frie fedtsyrer. Den samlede reduktion i mængden af frie fedtsyrer blev sammenlagt opgjort til ca. 37 procent.

Årsagen til denne dramatiske reduktion i frigivelsen af frie fedtsyrer fandt man ved, at undersøge størrelsen på fedtdråberne. Når man tilsatte stærk grøn te ekstrakt til forsøgsmodellen så man, at en del af fedtdråberne ikke blev nedbrudt fuldt ud og derfor ikke kunne passere tarmbarrieren.

Forskerne konkluderer, at perspektivet i denne opdagelse er, at grøn teekstrakt kan anvendes som et naturligt slankemiddel uden de bivirkninger, der kendetegner de receptpligtige slankemidler.

 

Læse mere om Grøn Te hos Kræftens Bekæmpelse

 

Den sidste og vigtigste fordel ved Grøn Te er at den sætter din forbrænding i vejret, også mens du hviler.

 

INGREDIENTS:

Green Tea (20:1) 42.5mg Providing 850mg per Capsule. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: