Måltidserstatning (Vanilje Smag)

179,00

Måltidserstatning med vanilje smag

 

Denne lys, nærende måltids shake og protein pulver er beriget med vitaminer, mineraler, urter og tilføjede kostfibre fra psylliumfrø, at støtte sund fordøjelse, naturlige kolon afgiftning, immunitet, sundhed og vitalitet.


Både laktosefri og glutenfri, er det et ideelt dagligt tilskud til veganere, personer med følsomme maver og personer med cøliaki.
Den er høj på magert protein, rig på komplekse kulhydrater og naturligt lavt indhold af fedt og kalorier (kun 88 kalorier per portion)!

Måltiderne tilbyder derfor også fremragende støtte til den slanke linje!


Det kan bruges som et sundt når som helst snack, let måltid eller protein boost, ideel til at holde en mæthedsfornemmelse længere, holder blodsukkeret stabilt og energiniveauet højt.

 

godt og vide om mealreplacmet

 

Som slankemiddel


Overspringelse af måltider og drastisk at skære ned på kalorierne producerer vægttab resultater, men det kan også forlade dig følelsen træt, irritabel og nedslidte.måltidsertatning
Over tid, kan det føre til mangel på næringsstoffer. Måltiderne er et ideelt supplement til den slanke linje som en del af en kalorie-kontrolleret diæt - især i de tidlige stadier af et vægttab plan, når højt energiniveau er i efterspørgslen!
Ikke alene er det fedtfattige og beriget med vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, den indeholder også psylliumfrø som tilføjer fylde og fremme en følelse af fylde og mæthed (hjælpe med at bremse appetit).
Med den ekstra magnesium og zink, det understøtter også stabilt blodsukker, hvilket er med til at forhindre cravings og overspisning.

 

Brug

1-3 portioner, der skal tages dagligt eller efter behov.

For hver servering, 2 scoops (25 g servering), der skal røres i et halvt glas vand, juice, soja mælk osv Rør og vente et par minutter for pulver til at absorbere væske og blive tyk og glat. Tilføj mere flydende og rør igen. kan tilføjes Frugt og bær.

Allergi råd:
Indeholder soja.

Mulige anvendelser af måltiderne (vaniljesmag)

Dette benmel shake / protein pulver kan anvendes som følger:

 • Som en morgenmad ryste
 • Som et sundt anytime snack
 • Som en lækker smoothie
 • Mellem måltiderne som en nærende drik, der hjælper til at øge mæthed og fremme stabile blodsukker
 • Som del af en sund slankende program
 • Som et protein shake, at øge proteinniveauer i kosten
 • At give yderligere sunde kalorier for dem med en lille appetit eller begrænset mad valg (fx på grund af en allergi eller vegetariske / Veganske livsstil)
 • Som en sund "fast food" for hele familien.

Blanding med væsker

Sådan blandes med væsker til de bedste resultater ...

 1. Fyld halvt glas med vand, frugtsaft, sojamælk, ris mælk eller andre væsker af valg.
 2. Tilsæt 2 scoops af pulveret til væsken og rør.
 3. Efterlad for omkring 2 til 3 minutter for at tillade de uforarbejdede ingredienser til at absorbere væsken. Pulveret vil opløses fuldstændigt og blive en tyk, glat blanding.
 4. Du kan nu tilføje mere væske, hvis det ønskes eller drink som er.
 5. Tilføj hakkede frugter og bær og blend ind i en lækker, påfyldning og meget nærende smoothie, protein shake eller et måltid ryste. For en skummende effekt, skal du bruge en håndholdt mælkeskummer eller blender.

 

Hver 300g bætte indeholder:
Soya * proteinisolat, vanille aroma, maltodextrin (bærer), stevia ekstrakt (sødemiddel), naturlige aromastoffer, arabisk gummi (emulgator), psylliumfrø, vitamin og mineral blanding (magnesiumoxid, ascorbinsyre (stabilisator, HPMC), ferrofumarat , dl-alpha-tocopherylacetat (antiklumpningsmiddel; siliciumdioxid), nicotinamid, zinkoxid, retinol acetat (bærere, dextrin, maltodextrin, modificeret stivelse), pyridoxin-hydrochlorid, thiamin-hydrochlorid, riboflavin, folinsyre, kaliumiodid, cyanocobalamin) . Vanilla aroma (luftfartsselskab maltodextrin, sødemiddel, stevia, aktiv, naturlige aromastoffer, emulgator, gummi arabicum).


* Den soja bruges i måltiderne er ikke genetisk modificerede. Det er ikke GM og kommer fra en Identity Preservation program, som styrer og dokumenterer soja fra plantning til forarbejdning og distribution.

Vitaminer og mineraler pr 100g
Vitamin A - 800μg / 2664 IE
Vitamin E - 12 mg / 17.9iu
Vitamin C - 80 mg
Thiamin - 1,1 mg
Riboflavin - 1,4 mg
Niacin - 16 mg
Pyridoxin - 1,4 mg
Folinsyre - 200 ug
Cobalamin - 2,5 ug
Magnesium - 375 mg
Jern - 14 mg
Zink - 10 mg
Jod - 150 pg
Næringsindhold pr 100g
Energi - 1491kJ / 352kcal
Fedt - 0,7 g
heraf mættet fedtsyrer - 0,29 g
Kulhydrat - 5,3 g
hvoraf sukkerarter - 1,2 g
Fibre - 3,2 g
Protein - 79.4g
Salt - 2,2 g

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: