INNO-JOINT

Kosttilskud til bevægelighed og mod gigt og ledsmerter !

 

Folk der har en aktiv hverdag eller dyrker megen motion kan tit slide hårdt på deres krop.

Muskler og led kan med fordel tilføres et tilskud som supplement til kosten. Men skal du have alle de forskellige kosttilskud kan du hurtigt købe dig fattig i junglen af forskellige typer og mærker.

Et produkt er sjældent nok og mange af de aktive stoffer virker bedst sammen med andre aktive stoffer. Derfor har vi udviklet Innojoint. Alle de rigtige ingredienser sammensat i den rigtige fordeling.

HVAD INDEHOLDER INNO-JOINT?

MAGNESIUM
CITRATE
Positiv virkning på enzymsystemet og vedligeholder dine knogler og bidrager til normalt stofskifte.
 

GURKEMEJE
(95% CURCUMIN)
Positiv virkning på gigt og udsætter diabetes, forebygger ældning og grå stær. Betændelses-hæmmende og kolesterolsænkende.
 
CALCIUM
Opbygger og styrker knoglerne og tænder. God effekt sammen med magnesium på musklerne og hjælper på fordøjelsesenzymer.
 
MSM
Behandler leddegigt, allergi, brandsår, forstoppelse, angst, stress, hukommelsestab og endda snorken.
 
BIOPIRINE
Sætter en stopper for smerter og ømhed samt selve nedbrydningen af brusk og muskler.
 
CHRONDROITIN
SULFATE
Forbedring af smerteniveauet og forøgelse af ledbevægeligheden på op til 50 %.

 

Vi har valgt de bedste aktive råstoffer med den bedste renhed. Kombinationen af råstoffer der både genopbygger og forebygger ledsmerter og gigt. Mange af vores ingredienser i Innojoint er med at forebygge slidgigt. Det er vigtigt at komme slidgigt i forkøbet, da forebyggelse er langt bedre end behandling. Er skaden først sket kan det være en kamp at få kroppen på ret kurs igen. Derfor er Innojoint et rigtig godt kosttilskud til den aktive person eller til ham eller hende der gerne vil have en hverdag hvor man ikke vil lade sig begrænse af muskel- og led-problemer.

Noget der kan fremhæves i vores Innojoint er for eksempel vores gurkemeje. Det aktive stof i gurkemeje er curcumin og det der giver gurkemeje dens mange fordele. Normalt er gurkemeje pulver på 3 procent curcumin med mindre det er forarbejdet, hvilket kan gøre indholdet højere. Vores gurkemeje har en curcumin værdi på 95 procent, hvilket er den reneste form det kommer i. En anden ingrediens er vores magnesium. Hvor mange andre producenter bruger magnesuimoxid i deres produkt, hvilket er billigere men er af dårligere kvalitet. Magnesiumoxid har minimal effekt på musklerne og vil reelt kun have en afførende effekt.

I Innojoint bruger vi magnesuim citrate der også bliver kaldt tri-magnesuim da det er en kombination af 3 forskellige slags. Det er den type magnesium, der har den bedste optagelse i musklerne, og derved fås den bedste effekt. Ud over magnesium og gurkemeje har Innojoint også et høj indhold af MSM (methylsulfonylmethan), chrondroitin og calsium citrate, hvilket der sammen giver den mest optimale sammensætning til mennesker med gigt. Innojoint hjælper ikke kun på folk der har gigt, men går ind og forebygger yderligere gigtdannelse i leddene.

 

inno join

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: