Glucosamine 2KCI 1500mg (Sulphate)

119,00
( 95,20 )
Lager: På lager

Glucosamie 2KCI 1500mg

 

Har du gigt og smerter i dine led?


- så søg naturlige løsninger i stedet for livsfarlig medicin

Gigtsygdomme og ledsmerter er uhyre udbredt. Hver 8. dansker tager gigtmedicin, der øger risikoen for mange bivirkninger og tidlig død. Gigt og ledsmerter skyldes hovedsagelig inflammationer, hvor forskningen afslører, at de ofte kan reguleres med enkle kostændringer og tilskud, som retter op på årsagerne, så smerterne forsvinder af sig selv.


Som noget helt nyt kan du nu nøjes med at tage Glucosamine 1 gang om dagen. Med vores nye Glucosamin på hele 1500 mg er 60 tabletter er nok til 2 måneders forbrug. Blot 1 tablet om dagen er nemlig nok. med glucosamine 2KCI fra body-stuff.dk

 

Glucosamin produceres naturligt af kroppen for at understøtte væksten af sundt fællesvæv, da vi alder er det almindeligt, at vores kroppe kan producere og opbevare glucosamin for at reducere. For at sikre, at hver tablet er konsistent af højeste kvalitet, kombineres glucosamin med lavt indhold af kaliumchlorid (2KCl), hvilket virker for at stabilisere glucosaminen, vi vælger at anvende kaliumchlorid, da det i kliniske forsøg er bevist, at det er den mest effektive type af glucosamin i tilskud. 

Glucosamin kan købes som tilskud og hjælper med at lindre smerter og stivhed i forbindelse med slidgigt. Glucosamin kan samtidig forebygge yderligere skade af leddene, hvilket almindeligt gigtmedicin ikke er i stand til. 

 

Hvorfor skal du købe Glucosamin Sulphate hos os?

 

Det skal du selvfølgelig fordi vores Glucosamin bliige. Plus disser piller er på 1500 mg Glucosamin 2KCI. hvormange andre kun er på 400 mg Glucosamin så du skal spise flere piller om dagen.


Vores glucosamin tilskud giver en imponerende 75% glucosamin, sammenlignet med 50% i mange industristandardprodukter, betyder det at du får op til 25% mere glucosamin.

Vi får selv produceret Glucosamin 2KCI, samt alle vores andre piller, på en stor medicinal fabrik, dermed har vi fjernet mellemmanden. Alt dette for at kunne give dig det bedste produkt til den bedste pris.

Som noget helt nyt kan du nu nøjes med at tage Glucosamin 1 gang om dagen. Med vores nye Glucosamin 2KCI på hele 1500 mg er 60 tabletter er nok til 2 måneders forbrug. Blot 1 tablet om dagen er nemlig nok. Glucosamin Sulfat fra body-stuff.dk

 

INGREDIENSER
Glucosaminsulfat 2KCI 95 DC 1579.05mg tilvejebringelse: 1500mg

 

 

07/02/2015

Har brugt dem i 3 uger nu og kan virkelig mærke en stor forskel på dem i forhold til dem jeg har brugt før, kan kun varm anbefale disse og så er prise jo super god også.

28/02/2015

Super god service og levering

11/03/2015

Virker som det skal. Kan nu nøjes med en 1 om dagen og har ikke ondt mere, kan varmt anbefale det

Tilføj anmeldelse: