Creatine Ethyl Ester 500mg

99,00
( 79,20 )
Lager: På lager

Hvad er Creatine Ethyl Ester? 

 

(KEE) er en mere effektiv variant af det populære kosttilskud Kreatinmonohydrat. Da Creatinemonohydrat er blevet knyttet til en ester salt er det generelt lettere for kroppen at optage det, når de kombineres med alternative kilder.


Fordele ved Creatine Ethyl Ester  

 

KEE hjælper med at give et hurtigt boost af ATP til de arbejdende muskler, hvilket igen giver forbedringer i muskelmasse og styrke. Let at bruge og giver fantastiske resultater. Creatine Ethyl Ester anbefales til alle, der ønsker at forbedre deres fysik og sportslige præstationer uden bivirkninger.

Creatine Ethyl Ester er et avanceret supplement, der tager grundlæggende kreatinmonohydrat og øger sin konstituering med tilsætning af ester salte. Disse ester salte gør det lettere at absorberes og optages af dine celler. Nogle af fordelene ved KEE i forhold til de traditionelle former for kreatin er relateret til det faktum, at mindre doser er nødvendige for at få den samme effekt , mens oppustethed og loading fase er elimineret.

Hvis du ikke kan lide smagen af Creatine Ethyl Ester pulver , hvorfor så ikke prøve vores piller ?

 

Hvem er Creatine Ethyl Ester egnet til? 

CEE er perfekt for sportsfolk der søger at forbedre styrke og muskelmasse. Det er en fantastisk mulighed for dem, der lider oppustethed eller ubehag fra andre former for kreatin.

Hvornår skal jeg tage Creatine Ethyl Ester? 

Vi foreslår, at du tager Creatine Ethyl Ester omkring 1 time før en træning. På træningsløse dage, tages de på samme tid som en træningsdag. Efter 4-6 ugers fortsat brug tages 1-2 ugers pause og start perioden igen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: