Kan Hamp olie hjælpe på dit hår og hud ?

hair cbd

 

De fordele, som hampolie kan give til huden og håret, når de indtages eller påføres er fantastiske. Her diskuteres nogle af de måder, hvorpå hamp olie kan forbedre den generelle sundhed i din hud og dit hår. Hamp olie indeholder mange forskellige stoffer, herunder cannabinoider som cannabidiol (Hamp olie), vitaminer og mineraler, der har en sundhedsgevinst. Når hampolie påføres på huden, absorberes den direkte gennem huden som er kroppens største organ, hvilket gør Hamp olie til en potentiel terapi til en lang række forhold, lige fra tør hud til hudkræft. Når Hamp olie anvendes rigtigt til f.eks. ved sygdomme, arbejder Hamp-hampolie direkte der hvor det er mest nødvendigt, og absorberes ikke i blodbanen, som f.eks. thc gør. En af de mest oversete faktorer når det kommer til sund hud og hår er god ernæring.

 

Ligesom enhver anden del af kroppen har hud og hår brug for de rigtige vitaminer og mineraler til at fungere optimalt. Ud over Hamp olie indeholder Hamp olie, indeholder det også andre vigtige næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler, proteiner og fedtsyrer. Nogle af de vitaminer Hamp olie indeholder er blandt andet C og E vitaminer der forebygger mod spaltede spidser, og beskytter desuden håret og huden mod skader fra solen, så huden holder sit stramme og ungdommelige udtryk. Hamp olie indeholder også A, B og D vitaminer. B vitamin er et vigtigt vitamin i opbygningen af huden, håret og negle. Et underskud af B vitamin kan blandt andet medføre til hårtab. Vitamin A og D hjælper til en sund hud, og er med virken til at din hud ser sund og blød ud, da vitaminerne er vigtige vitaminer for din huds reparation. Mangel på A og D vitaminer kan føre til tør og skællende hud. Desuden er vitamin A også kendt som et vigtigt vitamin for cellevæksten i huden.   Desuden egner Hamp planten sig særligt godt i hårpleje da planten er rig på omega 3- og 6 fedtsyrer, som er med til at blødgøre håret. Det hjælper også med at beskytte hårets ydre lag, som er med til at give håret et glattere og yngre udseende. En undersøgelse fra 2010 i the Journal of Investigative Dermatology afslørede at Hamp olie er godt for celle dannelse. Sund hud er altså afhængig af kroppens evne til at vokse nye celler og kassere de døde. Med indtagelse af Hamp olie, kan det hjælpe med at regulere livscyklussen for celler, og dermed give dig en sundere hud. Hamp olie som et antioxidant er endnu stærkere end C-vitamin, E, A eller Omega 3 fedtsyrer, som også findes i hamp planten, hvilket gør planten til en god kilde i jagten på antioxidant.

cbd hår

Beskyttelse af huden mod frie radikaler, som UV-stråler, røg og miljøforurenende stoffer, er afgørende for at have en yngre hud. Frie radikaler i atmosfæren forårsager fine linjer og rynker. Antioxidanter beskytter vores kroppe og hud mod skaderne af disse frie radikaler, herunder bekæmpelse af aldringens virkninger, der gør at din hud holder sig frisk og ser ungdommelig ud. Acne er et frustrerende problem, og blandt voksne er det overraskende almindeligt. Udover naturlige årsager kan acne også opstå på grund af stress, hormonændringer, ændringer i medicinering og endda ved anvendelse af usunde hudplejeprodukter. Acne forårsages ofte af overproduktion af talg, et olieagtigt stof beregnet til at beskytte huden. Kirtler i vores hud, typisk, kaldet talgkirtler producerer fede olier i kroppen kaldet lipider. Disse lipider udfører en række funktioner, såsom at skabe en barriere på vores hud for at holde bakterier og sygdomme væk og sørger for at holde ens hud og hår vandtæt. Kirtlerne indeholder endocannabinoid, de bliver derfor påvirket af cannabinoider, som Hamp olier indehælder.