6000mg Grønne Kaffebønner (Green Coffee Bean)

149,00
( 119,20 )
Lager: På lager

Grønne Kaffebønner med Grøn Kaffe Ekstrakt på 6000 mg  

 

Næsten alle har hørt om virkningen af grøn kaffe ekstrakt. Tv, radio og nettet, alle beskriver den mirakuløse virkning på kroppen af grønne kaffebønner. Og reklamen er ikke snyd.

Men det hele afhænger af, hvor rent produktet er, og hvor højt chlorogensyre indholdet er. De fleste kosttilskud med grønne kaffebønner indeholder kun ca. 20% chlorogensyre, men med et indhold på imponerende 50% chlorogensyre er vores Grøn Kaffe Ekstrakt blandt de kraftigste tilskud med grønne kaffebønner ekstrakt på markedet i dag, hvis ikke det kraftigste, der indeholder grøn kaffe ekstrakt.

 

Hvordan virker Grønne Kaffebønner

 

Grøn kaffe ekstrakt, green coffee og grønne kaffebønner har været meget oppe i medierne de seneste par år. Man har især kunne læse om dem i forbindelse med forskellige diæter, og nogle mener, at det er den nye mirakelkur til folk, der ønsker at tabe sig.

 

  

grønne kaffebønner 6000mg

 

  Grønne Kaffebønner Ekstrakt 6000mg

 • 100% naturlige grønne kaffebønner med 50% Chlorogenic syre
 • 6000 mg ren grøn kaffe ekstrakt
 • Grøn kaffe ekstrakt kan øge dit stofskifte, hvilket kan give dig en højere kalorieforbrænding
 • Grønne kaffebønner virker forbrændende på sukker, inden det bliver til fedt
 • Grønne kaffebønner giver vægttab
 • Grønne kaffebønner har en anti-aging effekt
 • Grøn kaffe ekstrakt virker som en kraftfuld antioxidant
 • Grøn kaffe ekstrakt kan reducerer forhøjet blodtryk
 • Grøn kaffe ekstrakt reducerer fedtoptagelsen i kroppen
 • Grøn kaffe ekstrakt  kan øge den hastighed, hvormed leveren omsætter fedt
 • Grønne kaffebønner stimulere blodcirkulationen
 • Grøn kaffe ekstrakt giver reducerer appetit, øger energi og koncentration

 

Forskning viser, at ekstrakt af grønne kaffebønner kan hjælpe dig med at tabe dig på to måder. En af disse er øget afbrænding af kalorier, hvilket også betyder øget fedtforbrænding. Desuden gør grøn kaffe ekstrakt, at det blokerer for kulhydrats omdannelse til fedt.

Chlorogensyren fra grøn kaffe ekstrakt frigives langsomt og modvirker, at sukker og glukose omdannes til fedt. Grønne kaffebønner mindsker derved fedtophobelsen og giver tilmed en øge fedtforbrænding og et højere energiniveau.

 

Forskning i Grønne Kaffebønner

 

Skriv bare grønne kaffebønner eller green coffee bean  i en søgning på internettet og du vil blive oversvømmet med reklamer for grønne kaffebønner og deres evne til at hjælpe dig med at tabe dig. Mange af disse websteder henviser til en særlig undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Diabetes, metabolisk syndrom og fedme, der blev gennemført på otte kvinder og otte mænd. De fik hver en høj dosis og en lav dosis af grønne kaffebønner, samt placebo, i tre separate seks uges forsøg. Deltagerne blev opfordret til at indtage samme mængde kalorier hver dag i løbet af eksperimentet.

Efter 22 uger på grønne kaffebønner fandt forskerne, at deltagerne i gennemsnit tabt sig mere end 8,5 kg.

 

 

Vægttab med hjælp fra Grønne Kaffebønner

 

Kan man tabe sig med grøn kaffe ekstrakt? Svaret må være JA, hvis det tages på den rigtige måde. Chlorogensyren og koffeinen fra grønne kaffebønner kan blive nogle af dine bedste venner, som kan hjælpe dig igennem din slankekur.

Chlorogensyren i de grønne kaffebønner hjælper din krop med at nedbryde sukkeret fra den mad, du indtager, så det ikke bliver omdannet til fedt og sætter sig. Ved forbrændingen af sukker, bliver det automatisk omdannet til energi, som igen hjælper dig med at presse dig selv til det yderste, når du træner. 

Grønne kaffebønner er meget effektivt som hjælp til at opnå et vægttab. Det indeholder et af de højeste milligram af grøn kaffe ekstrakt på det danske marked, 6000 mg på vores 8000mg kan se se her på siden også . 6000mg Grønne Kaffebønner (Green Coffee Bean) er fremstillet af uristede kaffebønner. Det vil sige, at chlorogensyren bibeholdes. Det er denne syre, der går ind i leveren og hjælper med at forbrænde sukker og fedt i stedet for, at det binder sig som fedtdepoter. Det hjælper dig med at booste dit stofskifte og få mere energi.

 

 • Grønne Kaffebønner Ekstrakt 6000 mg - og intet andet
 • Sætter gang i fedtforbrændingen
 • Forbrænder sukker inden det omdannes til fedt
 • Effektivt supplement til vægttab
 • 100% naturprodukt
 • Egnet for vegetarer og veganer

 

 

Sådan skal du tage Grønne Kaffebønner Ekstrakt 6000mg

Tag 1 til 2 kapsler om dagen af grønne kaffebønner ekstrakt 6000 mg, gerne ca. 15 min før et måltid.

 

 

Ingredienser

60 kapsler pr glas 

Grønne kaffebønner ekstrat (40:1) 150 mg og 6000 mg. Mikrokrystallinsk cellulose, magnesium stearat. Størrelse 0 kapsel.

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: