8000 mg Grønne Kaffebønner Extreme

149,00
( 119,20 )
179,00
Du sparer: 30,00
Lager: På lager

Grønne Kaffebønner på hele 8000 mg

 

Grønne Kaffebønner 8000 mg Extreme har en højt styrke, en naturlige slankende formel. Den indeholder grøn kaffebønne ekstrakt  (20: 1) fremstillet af "rå" uristede kaffebønner, der giver, hvad der svarer til 8000 mg pulver af grøn kaffebønne ekstrakt. Pillerne er produceret i England og indeholder 50% chlorogensyre (CGA).


grøn kaffeDenne grønne kaffebønne pille er unik, idet den også indeholder tang, kanel, cayenne og chrom (alle i koncentreret ekstrakt formular, svarende til 420 mg pulver) for at give et ekstra spark!Tilsammen hjælper disse aktive ingredienser til at bremse frigivelsen af glukose i kroppen efter et måltid, at holde blodsukkeret stabilt, at kontrollere appetitten, at reducere cravings (trang til søde sager) og til at øge fedtforbrændingen og dermed fremme et sundt og vellykket vægttab på lang sigt.


Fordele ved Grønne Kaffebønne 8000 mg Extreme:

 • Fremmer vægttab
 • Fremmer fedtforbrænding
 • Mindsker trangen til søde sager
 • Nedsætter appetitten
 • Øger energiniveauet
 • Fremmer et sundt stofskifte
 • Reducerer optagelse af kulhydrater
 • Det fedt-brænding hormon adiponectin
 • Stabiliserer blodsukkerniveauet
 • Mindsker fremkomsten af appelsinhud
 • Fremmer frigivelsen af fedtdepoter i kroppen
 • Gavnlig for kolesterol- og triglyceridindholdet i blodet

 

grøn kaffe

 

 

 

 

 

 

 

 

Forskning har vist, at høj kvalitet grøn kaffe ekstrakt er gavnlig


Øger stofskiftet: Grøn kaffe bønne ekstrakt kan bidrage til at øge stofskiftet og hurtigere fedtforbrænding ved at ændre den måde, som glukose absorberes af kroppen på. Chlorogensyre hjælper med at regulere stofskiftet, mens koffein virker som stimulans og derved bidrager til at øge energien. Grøn kaffebønne ekstrakt indeholder betydeligt mindre koffein end normal kaffe, så du kan drage fordel af det højere energiniveau uden at få "rystesyge"!

Har antioxidant egenskaber: Grøn kaffe ekstrakt har vist sig at have en stærk antioxidantisk virkning, mere end andre etablerede antioxidanter som grøn te og vindruekerneekstrakt. Chlorogensyre hjælper til at neutralisere frie radikaler og løser problemer med hydroxylradikaler, som begge kan føre til cellulær degeneration. Sammenlignet med grøn te og vindruekerneekstrakt, er grøn kaffe ekstrakt dobbelt så effektiv til at optage ilt fra de frie radikaler.

Balancerer blodsukkerniveauet - Den blodsukker-sænkende effekt af grøn kaffebønne ekstrakt skyldes koncentration af chlorogensyre. Ved at hjælpe til at styre blodsukkeret, vil grøn kaffe ekstrakt forhindrer overskydende fedt i at blive lagret i kroppen.

Reducerer sukker trang - Som et direkte resultat af blodsukkerniveauet, er trangen til søde sager, som så ofte opleves under vægttabsprogrammer, væsentligt reduceret. 

Grønne kaffebønner er uristede bønner med et naturligt højt indhold af chlorogensyre. Grønne Kaffebønner Extreme bevarer dette høje niveau, selv i indkapslet form (50% chlorogensyre). Bemærk at Grønne Kaffebønner Extreme indeholder, hvad der svarer til 8000 mg grøn kaffe.

 

Om ingredienserne i Grønne Kaffebønner Extreme

 

Grøn kaffebønne ekstrakt: Den grønne kaffebønne er fyldt med en masse gavnlige egenskaber, som kan fremme sundhed, velvære og vægttab. Hvis man skal have disse effektive fordele ud af de grønne kaffebønner, er det vigtigt, at bønnerne forbliver uristede, så chlorogensyren bevares intakt i kaffebønnen. Undersøgelser har vist, at chlorogensyre kan reducere kropsvægten, reducere den mængde fedt, der optages fra kosten, reducere fedtoptagelsen i leveren og forbedre/forøge fedtforbrændingen generelt.

Kanelekstrakt: Kanel understøtter vægttab på en række måder. For eksempel har den en unik evne til at efterligne aktiviteten af insulin i kroppen og dermed bidrage til at regulere blodsukkeret, så der ikke afsættes unødig fedt på kroppen, og trangen til mad og søde sager bliver mindre kroppen bliver mindre. Men det er ikke kun sukker stofskifte, at kanel kan ændre; det kan også påvirker kroppens evne til at bruge sine kulhydratdepoter, så kulhydrater ikke omdannes til overskydende fedt.

Kanel kan også påvirke stofskiftet. Svarende til når man spiser chili. Her vil kanel i kroppen fremskynde stofskiftet, fordi det tager lidt ekstra energi at omdanne. Dette løft i stofskiftet får kroppen til at forbrænde flere kalorier, og derfor hjælper med vægttab. Vi har brugt kanelekstrakt i Grønne Kaffebønner Extreme (en koncentreret form af i kanel pulver).  

Tangekstrakt: Tang er en naturlig superfood fyldt med spormineraler, aminosyrer, vitaminer og mineraler. Som sådan giver den et bredt spektrum af næringsstoffer, som bidrager til at sikre, at kroppen fungerer optimalt (som er afgørende for ethvert vellykket, langsigtet vægttabsprogram). For eksempel hvis din fordøjelse ikke er i orden, kan det påvirke dit stofskifte, og det kan gå ud over dit påtænkte vægttab. 

Blandt den brede vifte af næringsstoffer er tang en af de bedste naturlige kilder til jod, og den kan give tilstrækkelige mængder til at stimulere en træg skjoldbruskkirtel og fremme et sundt stofskifte. Et effektivt stofskifte er nøglen til at opretholde en ideel kropsvægt, og jod er den katalysator, der kan kickstarte stofskiftet. Skjoldbruskkirtlen optager jod, som vi normalt får fra mad eller kosttilskud, for efterfølgende at frigive hormoner, som kontrollerer stofskiftet. Vi har anvendt tangekstrakt (en koncentreret form af de aktive stoffer i tangpulver). 

Tang indeholder også alginat, der kan hjælpe med at styre din trang - ideel til folk på diæt, der ofte oplever sult, cravings i de tidlige stadier af en kur. 

Tang er endvidere rig på fucoidans (findes udelukkende i tang). Fucoidans understøtter både immunsystemet og cellefunktion. Vi har brugt tangekstrakt i Grønne Kaffebønner Extreme (en koncentreret form af det aktive i tang pulver). 

Cayenne ekstrakt: Den røde cayennepeber har vist sig at mindske appetitten, stimulere blodcirkulationen, øge stofskiftet og hjælper kroppen til at forbrænde ekstra kalorier. Cayenne kan øge stofskiftet med  så meget som 25%. Når du spiser krydret mad såsom cayenne, vil din krops temperatur stige. Kroppen går derefter ind i en "køle ned" tilstand, hvilket resulterer i afbrænding af kalorier . 

Capsaicin er den vigtigste aktive ingrediens i cayennepeber. Forskning har vist, at det er et termogen middel (hjælper med at øge dit stofskifte og mindske din appetit). Stigende stofskifte hjælper med at forbrænde fedt hurtigere, hvilket igen øger energiproduktionen - ideelt, når f.eks. niveauet af fysisk aktivitet øges som en del af et træningsprogram! 

Vi har anvendt cayenne ekstrakt (en koncentreret form af de aktive i cayenne pulver). 

Krom picolinate: Krom er et spormineral, der forøger virkningen af insulin i kroppen, hvorfor det spiller en vigtig rolle i sukkerstofskiftet og i at opretholde et normalt blodsukkerniveau. Kroppen har også brug for krom for en sund protein- og fedtforbrænding

Krom picolinat er den mest optagelige form for krom og er et af de hotteste slankende kosttilskud. Det har længe været anerkendt som et naturligt middel mod forhøjet kolesterol og triglycerider i blodet, men det er nu mere populært for sin vægttabs-effekt. Bortset fra de fordele, der er nævnt ovenfor, skyldes dette, at undersøgelser har vist, at dette mineral kan hjælpe med fedtforbrænding og muskelopbygning. 

I en undersøgelse foretaget på Bemidji State University (Minnesota, USA), tog en gruppe af sportsfolk 200 mcg dagligt, mens en anden gruppe fik placebo. Efter 6 uger, havde sportsfolkene fået 44% mere muskelmassen, mens placebogruppen kun fik 7%. 

Ligeledes fik en gruppe overvægtige frivillige på San Antonio vægttabscenter (USA) krom-kosttilskud eller et placebo i gennemsnitlig 72 dage, uden speciel kost eller motion. De frivillige, der tog krom-kosttilskud tabte i gennemsnit 4,2 lbs fedt og fik 1,4 lbs ren muskelmasse. Gruppen, der tog placebo, havde kun ubetydelige ændringer. 

Omkring 90% af befolkningen får ikke nok krom fra maden (broccoli og skaldyr). For at gøre tingene værre, så kan et højt sukkerindhold i kosten tillige øge fjernelsen af krom fra kroppen. Mange forskere mener, at krommangel kan være en medvirkende faktor til stigningen af type II diabetes tilfælde. 

 

før efter grøn kaffe 8000

 

Brug

1-3 kapsler om dagen, gerne på tom mave

 

60 kapsler pr. glas

Pr. kapsel:

krom picolinate - 50mcg (125% NRV = Nutrient referenceværdi)                       

Grøn kaffe bønne ekstrakt 20: 1 (svarende til 8000 mg grønne kaffebønner pulver med 50% chlorogensyre CGA) 

Andre planteingredienser (fra ekstrakt): svarende til 420 mg pulver 
Kanel ekstrakt, tang ekstrakt, cayenne ekstrakt

Andre ingredienser: Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) kapsel skal (vegetarisk), magnesiumstearat (vegetabilsk kilde)

Velegnet til veganere.

 

 

 

12/10/2018

Har prøvet flere andre type Grøn kaffe, men denne er helt klar den bedste da den også har nedsat min appetit

06/02/2019

Har spist grøn kaffe 8000mg i snart 6 mdr og har haft en vægt tab på ca 1 kg om ugen uden og skulle tænke på min kost. super service fra body-stuff altid

17/02/2019

Som altid godt server hos body-stuff.dk, har tabe ca et kg om ugen over 10 uger på 8000mg grøn kaffe så er vildt glad

20/02/2019

Hej bedste slankepille jeg har prøve til d.d mindsker min trangen til søde sager og nedsætter appetitten

20/07/2019

Mindsker træthed og øger min koncentration, jeg er fan af disse piller.

Tilføj anmeldelse: