Dagligt tilskud af ekstra fiber

 Fibre Pro er for dig som ønsker en god fordøjelse, med alt i et kosttilskud. Fibre Pro er udviklet så det kan anvendes vedvarende for at fremme en velfungerende fordøjelse

 

* Dagligt tilskud af ekstra fiber
* Anvendes i forbindelse med fordøjelsesproblemer
* Indeholder gavnlige mikroorganismer
* Indeholder Acidophilus for at øge tarmflora som er gavnlige for mikroorganismer

HVAD ER INULIN?

Inulin er en opløselig kostfibre, udvundet udelukkende fra cikorierod. Som et opløseligt pulver kan det tilføjes til enhver mad eller drik med lille indflydelse på smag eller konsistens, mens det giver en fantastisk kilde til fiber i din daglige kost. Inulin er 100 % naturlig og hjælper med at øge din fiberindtagelse, forbedre mæthed og tilskynde et sundt fordøjelsessystem.

 

HVORDAN VIRKER INULIN 

 

Inulin er en nem og bekvem måde at øge fiber i din kost, det hjælper dit fordøjelsessystem med at arbejde mere effektivt og samtidig fremme de venlige bakterier i din tarm. Som en prebiotisk fiber, kan Inulin stimulere væksten af venlige og sunde tarmbakterier som understøtter god kolon sundhed og støtter vigtige metabolitter såsom mælkesyre, acetat, propionat og butyrat. Disse metabolitter kan medvirke til at fremme mavesundhed, hud sundhed, vitalitet og fremme et stærkt immunforsvar.

Inulin giver en sød, behagelig smag og er letopløselig, uden at hæve blodsukkeret. Det kan være nyttigt for folk på kaloriefattig kost, lav kulhydrat kost og til generel vægtkontrol, da det ofte bliver brugt som en erstatning for sukker. På grund af sine forbindelser med et sundt fordøjelsessystem, kan Inulin også være til gavn for dem, der indtager store mængder kalorier, såsom atleter og bodybuildere.

 

PSYLLIUM HUSK

Psyllium Frøskaller (HUSK) Pulver er en fantastisk kilde til opløselig fiber. Dette produkt er et fint pulver i modsætning til hele Psyllium Frøskaller. Det er vigtigt at indtage tilstrækkeligt med fiber i kosten for at holde tarmsystemet sundt og effektivt. For alle, der lider af forstoppelse, eller har behov for at rense tarmene ud, er FIBRE PRO den perfekte løsning.

Psyllium Frøskaller kan også bidrage til fedttab. De er en kilde til opløselige fibre, og de svulmer op, når de indtages med tilstrækkeligt vand. Det øger mæthedsfornemmelsen og forhindrer, at du spiser unødvendige mellemmåltider.

 

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS

Acidophilus er en mikroorganisme fra lactobacillus familien, naturligt forekommende i menneskets mave-tarm kanal. I en sund tarmflora, er aktiviteterne af gode bakterier forøget, sammenlignet med dem der anses for at være ikke-fordelagtige.

 

Instructions:

Tag 1 til 2 kapsler dagligt, ikke overgå den angivne dosis

 

Psyllim Husk Powder min.85 percent 290 mg

Inulin Powder 200 mg

Lactobacillus Acidophilus 150 billion /g 10mg

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: