LOVE HEMP, Hamp Ekstrakt på 8% 10ML

469,00

LOVE HEMP Ekstrakt på 8% 10ML

Love Hemp bruger højkvalitets hampekstrakter, der tilbyder et bredt udvalg af cannabinoider og andre naturlige molekyler, som kun findes i Hamp planter og ikke i masseproducerede hamp olieprodukter. Dette produkt er rig på smag, frisklavet og indeholder naturlige konserveringsmidler.

Produceret i USA i en GMP-kompatibel facilitet, der opfylder de højeste standarder inden for produktion og kvalitetskontrol. For at levere den højeste kvalitet og ren Hamp olie, vælger Love Hemp håndvælger og udvælger ekstrakter fra verdens fineste hamp marker, der dyrkes uden brug af kemiske gødninger. Love Hemp bruger kun ekstrakter, der opdrættes uden eksponering for skadelige og hårde kemikalier som herbicider og pesticider.

Love Hemp har en unik udvindingsproces, der har evnen til på en pålidelig måde at replikere den naturlige og afbalancerede fytokemiske profil af originale hampkulturer. De bruger også en medicinsk klasse CO2 som en del af deres superkritiske olieudvindingsproces. Det er den mest sikre og miljøvenlige udvinding metode, der er tilgængelig i dag.

Alle anvendte råmaterialer og ekstrakter testes kraftigt af uafhængige tredjeparts Labs for kvalitets- og renhedsforsikring gennem hvert trin i ekstraktionsprocessen.

ANBEFALET BRUG:   Som kosttilskud skal du bruge 2-3 gange om dagen - 6-12 dråber under tungen, hold i 60 sekunder og sluge derefter. 

* Bemærk venligst, at dette produkt ikke kan ryges eller fordampes. *

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom

Ingredienser: Hampekstrakt med aktiv Cannabidiol (CBD), Hampefrøolie, Naturlig Aromastoffer

100% Naturlig, 100% Vegan, Glutenfri

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: