Biotin 10000 mcg 60 stk

119,00
169,00
Du sparer: 50,00
Lager: På lager

Biotin fra Body-stuff er en høj dosis biotintilskud i hurtigt opløsende kapsler. Biotin hjælper bl.a. med at opretholde normalt hår og normal hud.

Biotin 10000 mcg

 

Biotin: til sund hud, hår og negle

•Vigtigt for hår, hud og negle sundhed
•Vigtigt næringsstof for kulhydratstofskiftet
•Kræves for syntese af fedtsyrer
•Bidrager til at opretholde et sundt nervesystem
•Hjælper med at omdanne fødevarer til energi
•Involveret i omdannelsen af aminosyrer i protein
•Fremmer normal cellevækst

Hvad er Biotin?

Biotin er medlem af B-kompleks familie, men det er ikke ligefrem et vitamin. Det er et coenzym, der arbejder med vitaminer. Det er produceret naturligt i små mængder af tarmene. Biotin plejede at være kendt som Vitamin H. Biotin findes i mange fødevarer, herunder havregryn, grøntsager, jordnødder, svampe, æggeblommer, ris, nødder, spinat, kartofler og fjerkræ og oksekød. 


Hvad hjælper Biotin med?


• Energi og vægttab: Biotin hjælper kroppen bedre bruge mad til energi. Dette betyder, at biotin kan øge energi-niveauer, og ved at gøre fordøjelsesprocessen, mere effektiv, biotin kan hjælpe folk tabe. Dette gør biotin et ideelt supplement, hvis du ønsker at have mere energi og tabe.

• Hår og negle: Biotin kosttilskud kan forbedre tynd, opdeling, eller sprøde tå og fingernegle samt hår sundhed. Biotin er også blevet brugt til at bekæmpe alopeci (delvis eller komplet tab af hår)  ved både børn og voksne.

• Hud: Biotin kan dramatisk forbedre hudens sundhed. Hvis du har dermatitis eller eksem, kan biotin være et passende supplement til din nuværende hud behandlingsprogram.

• Diabetes: Mennesker med type 2-diabetes har ofte lave niveauer af biotin. Biotin kan være involveret i syntesen og frigivelse af insulin. En forbedret insulin reaktion kan reducere din afhængighed af insulin og forbedre din generelle sundhed. Indledende undersøgelser i både dyr og mennesker tyder på, at biotin kan hjælpe med at forbedre blodsukkerkontrol i dem med diabetes, især type 2-diabetes. Mere forskning på dette område ville være nyttigt.

• Perifer neuropati: Der har været rapporter om biotin kosttilskud forbedre symptomerne på perifer neuropati for nogle mennesker, der har udviklet denne tilstand fra enten langvarige diabetes eller igangværende hæmodialyse for nyresvigt. Perifer neuropati refererer til skader på nerverne af ekstremiteterne, oftest fødder og kalve. Det føles som følelsesløshed, prikken, brændende eller mærkelige fornemmelser, og kan være ledsaget af smerter, muskelsvaghed og svært ved gå. Folk, der har taget biotin til disse formål har tendens til at lægge mærke til forbedringer så tidligt som 1 til 3 måneder efter start supplement.

• Candida infektioner: Candida infektioner påvirker huden, munden og skeden og er forårsaget af en gær-lignende svamp. Mulige symptomer omfatter hvide pletter i munden eller på halsen, smertefulde revner i hjørnerne af munden, hududslæt fundet almindeligt i lysken, mellem fingre og tæer, og under brysterne, og vaginal kløe og irritation. Nogle forskere mener, at mennesker med et biotinmangel kan være mere tilbøjelige til at blive smittet med candida.

• Højt kolesteroltal: Dyreforsøg og et par humane undersøgelser tyder på, at lave niveauer af biotin er forbundet med høje samlede og LDL ("dårlige") kolesterol.

• Attention Deficit Disorder: Kontroversiel, men interessant anekdote har vist, at personer med ADD / ADHD kan drage fordel af b-vitamin tilskud på grund af deres rolle i forbedring af opmærksomhed span. Anekdotiske beviser viser, at effekten af B-vitaminer på opmærksomhed span er effektiv.

Hvorfor bør du tage Biotin?

Biotin er nødvendigt for metabolismen af fedtstoffer, kulhydrater og protein. Som et coenzym, det er involveret i en række processer og udnyttes af hver celle i kroppen. Biotin er involveret i energimetabolisme, og spiller en rolle i at kroppen til at bruge glukose. Biotin er således nyttigt i at opretholde et konstant blodsukker niveau. Det er afgørende for cellevækst og -replikering.

Det hjælper danne og vedligeholde kemiske strukturer i keratin (det store protein fundet i hår og negle). Biotin er ofte anbefales til styrkelse af hår og negle. Derfor, det er fundet i mange kosmetik og sundhed produkter til hår og hud.

Hvad er nogle symptomer på mangel?

Symptomer af biotinmangel kan omfatte hårtab, tør hud, træthed, kort opmærksomhed span, mental depression, fosterskader og kvalme.

 

 

Ingredients: (Per Capsule)

Biotin (as d-Biotin) 10mg 20,000% NRV%.

 

Other Ingredients:

Microcrystalline Cellulose, Dicalcium Phosphate, Silica, Magnesium Stearate.

 

 

Andre købte også